cum îţi monetizezi blogul?

Salut.Sunt alecs.As vrea sa stiu si yo cum as putea face si eu bloguri si sa scot si bani din asta…(daca se poate )Nu conteaza cat as sta pt a scoate bani din bloguri(am timp..)..scz de deranj..bye-bye

blog, bani

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. am scris si eu mai multe despre el, impreuna cu un interviu luat lui mihai dragan, initiatorul proiectului

  00
 2. Interesant site-ul. Uite ca nu stiam de el.

  00
 3. am vazut ca ai mai lasat linkul pe aici. neinteresant.

 4. in fine, your opinion, eu am vrut sa vad daca lanseaza ceva sau nu si cum sta treaba cu ei. pt tine normal ca nu e asa interesant ca poate stii, dar multi nu cunosc ;)

  00
 5. pe mine ma intreba unu’ daca poate sa scrie si el la mine pe blog, ca vrea si el sa aibe unul, cica al meu ii place. in plus, ca e student si vrea sa faca bani repede :))

  00
 6. Continutul site-ului respectiv e ok, cu mici precizari.

  In functie de nisa/specializare e mai avantajos sa recurgi la solutii CPM, unde esti platit pentru cate afisari ale reclamelor le face site-ul.

  ps. Respectiv la site-ul mentionat, NU sunt de acord cu ideea de a scrie post-uri pe baza unor keyword-uri alese special. Audienta se va prinde in final ca este un limbaj ne-natural si nu va agrea blogul.
  De exemplu, pe un site de-al meu care este frecventat cu predilectie de webmasteri (care nu dau prea click pe reclame), rulez niste campanii AdCouncil care platesc aproximativ $0.46 pentru 1000 de impresii (afisari) din US. Aceste reclame AdCouncil sunt despre invatamant in America, campanii anti fumat, etc, deci destul de neutre fata de orice continut ai avea pe site (mai putin p0rn).

  Alte posibilitati de monetarizare sunt sa vinzi link-uri pe pagina principala a site-ului, un PR2 pe main page imi aduce ~ 8$ pe luna pt un link. Un PR5-PR6 aduce aproximativ 50-80$ pe luna.

  Mai poti monetiza blogul (daca e in engleza) cu programe affiliate. De exemplu vorbesti despre programe de downloadat website-uri (gen Mass Downloader, HTTPTrack) si incluzi in varful postului 2 programe shareware cu link catre ele affiliate. Daca ai trafic, poate din 1000 de vizitatori unul cumpara unul din programele din varf si faci instant cativa dolari din vanzare.

  Daca ai audienta mare, poti trimite saptamanal un newletter cu rezumat al posturilor din saptamana respectiva, presarat din loc in loc cu affiliate links sau promotii… etc.

  00
 7. raspuns : cu cap
  poti sa citesti tu cate tutoriale vrei , daca nu ai cap tot degeaba

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.