cum înţelege evz să facă presă

Într-un material apărut ieri pe fluxul lor de ştiri la ora 15.45, Evenimentul Zilei anunţa venirea în România a trupei Rolling Stones. Ştirea era scurtă şi spunea că mai multe informaţii vor apărea în ediţia print de azi.

Astăzi, la ora 1.22am, fluxul s-a updatat, jurnalista Adina Popescu publicând ştirea mult aşteptată. Care nu este nici mai mult nici mai puţin decât o rescriere a ştirii de ieri din Averea.

Desi nu e confirmat programul formatiei la nivel de casa de discuri, sursele spun ca in primavara acestui an fanii romani ai lui Mick Jagger il vor vedea live pe unul dintre stadioanele din Capitala.
averea

Desi informatiile nu sunt confirmate de companiile implicate, potrivit unor surse apropiate organizatorilor, concertul ar putea avea loc in aceasta primavara, intr-o piata publica din Bucuresti, accesul spectatorilor urmand sa fie gratuit.
evz

Se pare ca spectacolul  va fi gratuit, ca si cel sustinut in februarie 2006 pe plaja de la Copacabana din Rio de Janeiro, unde au fost aproape doua milioane de fani.
averea

Rolling Stones a sustinut, in februarie 2006, un spectacol gratuit pe plaja Copacabana, din Rio de Janeiro, unde au fost prezenti 1,5 milioane de fani.
evz

De-a dreptul jenant. Şi mai jenant să anunţi că mâine o să ai informaţii noi, când de fapt, nu ai nimic. De ce să faci asta? Pur şi simplu, cineva a vrut să se afle în treabă şi, în goana după senzaţional, a publicat ce a găsit, adica nimic.

Aici am scris că ştirea este un fâs, Vodafone negând implicarea sa în concert. Pe situl oficial nu se anunţă nimic (ar fi şi fraieri să facă asta, nu? ce, pe ei îi intereseaza să îşi facă publice concertele?), iar trupa nu are programat anul acesta nici un concert, cu atât mai puţin în Europa (unde a fost anul trecut).

Rolling Stones, cea mai longevivă trupă din istorie, are un onorariu de 1 milion $ pe spectacol, nu concertează în săli sau în pieţe, din motive de logistică, sunet şi prestigiu. Anul trecut, trupa a avut cele mai mari încasări din industia muzicala (nu mai găsesc ştirea exactă), rezultate din turneul de promovare a albumului „A Bigger Bang”.

Dar, după mintea creaţă a ziariştilor de la Evenimenul, ei o să cânte în Piaţa Moghioroş, cu Iris şi Voltaj în deschidere (glumeam, Adina, că presimt că văd mâine în evz că „există zvonuri că două trupe româneşti vor cânta în deschiderea concertului Rolling Stones la Bucureşti”, sau cine ştie ce alte minuni)…

Şi întrebarea de 1000 de puncte: o să o vedem pe don’şoara Adina cerându-şi scuze în EvZ că şi-a minţit cititorii, arătând că sunt verticali şi că le pasă?
Eu pariez că nu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. :)) Gresit, Zoso. Se canta in Piata Matache, ca sa fie shorma buna pentru trupa, si in deschidere e Pink Floyd.

  00
 2. nu in piata matache pentru ca e 130 euro metrul patrat de taraba si nu stiu daca rolling stones are atatia bani de aruncat pe geam

  00
 3. Eu vreau sa cante in parcul Plumbuita!:)))

  00
 4. „glumeam, Adina, c? presimt c? v?d m?ine ?n evz c? ????exist?”

  nu te zgarie la ureche?

  00
 5. si vine si kurt cobain sa faca un feat cu 2pac sau ceva…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube