cum era sa cunosc un levier

ora 23, lângă parcarea hotelului Ibis.
opreşte un peugeot, iar cei doi ocupanţi, o blondă drăguţă şi un tip, amândoi în jur de 27 de ani, discutau aprins.
când am ajuns în dreptul maşinii, am văzut că tipul îşi bătea prietena/soţia cu spor. cu pumnul.
am încercat să intervin, am strigat la tip să se oprească.
individul s-a dat jos din maşină cu un levier.
pe care l-a aruncat în direcţia mea.
m-am retras şi am sunat la poliţie.

întrebarea mea e următoarea. femeile nu suportă sexul anal, să fie minţite sau înşelate, dar suportă să fie bătute cu bestialitate?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Da… si cele mai multe raman cu ei mai departe. „Nu a vrut, a fost putin suparat(baut), a promis ca nu se mai intampla.”

  00
 2. De cele mai multe ori le este frica sa se desparta de ei. Eu asa cred.

  00
 3. Da. 🙂

  00
 4. daca nu avea peugeot, il lasa de mult

  00
 5. Pentru intamplari memorabile ca asta ne place noua sa traim in Romania!

  00
 6. Pentru multe dintre femeile batute se aplica sindromul Stockholm, ala in care victimele incep sa ia apararea agresorului, pentru simplu fapt ca le-au facut o favoare, adica i-au lasat sa traiasca, nu i-au batut mai tare etc. Ce ai vazut u acolo e mic copil, eu am facut practica la o Fundatie care acorda asistenta juridica femeilor agresate si care vroiau sa divorteze si nu aveau bani, acolo am vazut niste cazuri de imi venea sa-i omor io pe idiotzii aia. Intr-o zi a venit o femeie batuta cu mopsul (cheia aia de are vreo 2-3 kilograme folosita de instalatori) venise dupa 2-3 saptamani de stat in spital, era casatorita de 20 de ani si vroia sa divorteze. Dupa 2-3 luni de facut acte mers la instanta etc. vine si spune ca nu mai vrea sa divorteze, motivul unul idiot :”mi-a promis ca nu mai bea, a fost la biserica si a jurat” din momentul ala mi-am bagat picioarele si am hotarat sa nu ma mai implic afectiv in nici o chestie de genul asta. Si cazul asta a fost doar cireasa de pe tort, cazuri de genul asta am vazut cel putin vreo 20, si de cele mai multe ori motivul era acelasi a promis ca nu mai face, sau nu am bani sa imi cresc copiii, asa ca persoanele care nu au curajul sa infrunte viata si sa o ia de la zero nu sunt de compatimit.

  00
 7. Trist – ar merita castrati indivizii astia 🙁 Am vazut si o reclama tare la noaptea devoratorilor pe tema asta

  00
 8. Mi se pare o chestie total gresita sa te bagi in viata lor personala. Din partea mea, poate sa o si omoare in fata mea, eu o sa ma fac ca ploua…

  Cand doi se cearta, am invatat sa stau deoparte. Pentru ca mai tarziu se va intoarce impotriva mea.

  Referitor la ce am scris mai sus, in apararea mea pot spune o singura chestie: „Unii oameni isi merita soarta.”

  00
 9. Iar tu, Arise, meriti sa fi calcat pe cap de o gorila in timp ce zeci de oameni trec pe langa tine si nu intervin. ( nu o lua personal, dadeam un exemplu )

  Vorba ta, unii oameni isi merita soarta.

  00
 10. Ma enerveaza foarte tare cand vad astfel de scene. In general, violenta imi provoaca o stare de agitatie care ma face sa ma pierd. Si ce ma enerveaza si mai tare este ca paralizez atunci cand instinctul de conservare imi spune ca as putea fi ranit daca fac ceva. Ma condamn pentru asta de fiecare data cand mi se intampla si ma simt las dar in nici un caz la fel de vinovat ca cel care ignora din start o astfel de situatie si se consoleaza cu gandul ca „unii oameni isi merita soarta”.

  00
 11. esti tu ghinionist sa dai peste cele care nu suporta sexul anal si suporta sa fie batute. sunt in procent asa de mic…

  p.s. de unde stii ca tipa care lua bataie de la prietenul ei nu suporta sexul anal?

  00
 12. era o analogie. geez.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile