Cât de uşor poţi deconspira bloggerii acoperiţi

Blogosfera e ciudată. Una din regulile nescrise spune că nu dai linkuri aiurea, la toţi idioţii, chiar dacă ştirea pare veridică. Mai ales către bloguri care au 3 zile. Excepție fac desigur personalităţile intrate în blogosferă, jurnalisti, afacerişti sau vedete.

Mie, de exemplu, mi-au trebuit doi ani de blogat ca să am o citare şi un link pe siteul unui ziar.

Există un caz cel puţin simpatic de linkuire intensă a unui personaj absolut anonim, al cărui blog devenise o Mecca a jurnalismului. Am zis anonim, da? Şi linkuit de toţi ăia bunii şi drepţii din blogosfera media. Numai că la un moment dat anonimitatea asta i-a căzut greu la stomac şi şi-a tras un blog de om serios şi angajat.

Aşadar, atunci când vedeţi pe un blog serios un link care duce către un blog abia început, luaţi-l cu o lingură de sare. Sunt şanse mari ca blogul să fie al unui acoperit, altfel spus numai bun de băgat fitile acolo unde trebuie şi înjurat pe cine supără stăpânirea.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. oh no … not again …

  00
 2. N-ai somn, zoso?

  00
 3. :)):)):)) I see dead camels… :)):)):)) Deci se ţin unii de oareşce prostii,,, E bine de ştiut! Mulţam.

  00
 4. Din pacate romanii e cam prosti si place la ei sa gandeste! Ce apare la TV si ce e litera scrisa (indiferent unde, de cine si in ce conditii) e Litera Sfanta si totdeauna gasesti prosti cu gramada care sa creada orice imbecilitate

  00
 5. Mai e si problema perceptiei. Cati ”jurnalisti” online sau offline poate numi consumatorul obisnuit de media ? Foarte putini sau niciunul (exceptie CTP , Tuca si alti exponenti ai generatiei santierelor). In momentul in care un personaj de genul face misculatii si pozeaza in sursa neutra sau anonima sunt foarte putini care fac efortul de a-i pune onestitatea la indoiala.

  00
 6. E o adevarata Victorie cand te publica un Ziar central anonim.

  00
 7. Pai de ce sa-i descoperi? Nu e frumos oare misterul?

  Mai tineti minte ce zicea Blaga … Lucian?

  „Eu nu stivesc corola de minuni a lumii!”

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube