Cronica Cârcotaşilor, acum live

A inceput de ceva vreme, dar abia saptamana asta am prins primul episod. Huidu şi Gainuşă fac acum emisiunea in direct, nu ştiu daca pentru a arăta că pot sau pentru a face de ras criticii care nu ştiau ca au si o emisiune la radio de ceva ani, unde glumele se mai si fac in direct, nu doar se citesc din Catavencu, cum fac Buzdugan şi Morar.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

 1. Katt Williams ftw, daca e vorba de comedie.

  00
 2. Da, sezonul ăsta aşa l-au început, Live. E un mare pas pentru ei dar cred că nu merita să-şi consume energia pentru a da peste nas unuia sau altuia. Dacă au luat această măsură din alte considerente mă bucur pentru ei că au dovedit că fac faţă dicstracţiei.

  00
 3. E mai ieftin live-ul. Asta una la mina. A doua, trebuia sa fie live inca de anul trecut –

  00
 4. Asta e raspunsul lor la acuzatiile ca ei ar trage multe duble pt emisiune. Oricum faza asta e nefondata pt ca oamenii de radio traiesc live si se exprima corect – in cele mai multe cazuri – sunt mult mai fresh decat restul. Oricum e o emisiune buna, alaturi de Apropo TV – sunt singurele emisiuni la care merge sa te mai uiti.

  00
 5. Nu stiu nici eu de ce au ales sa faca emisiunea in direct ,dar e mai bine asa ,mie imi place mai mult live,este o dovada ca se pot controla la o emisiune unde se rade mult.Bravo lor.

  00
 6. Huidu si Gainusa sunt foarte tristi. Buzdugan si Morar sunt retarzi.

  00
 7. carcotasii fac glume? azi chiar ca aflu ceva nou

  00
 8. @merlin: Nu, doar badea face glume.

  00
 9. Nu inteleg nici eu, de ce e mai ieftin live ?

  00
 10. Te-ai uitat la toata emisiunea? Nu ai observat ca au avut o problema la montaj? a intrat o faza cu Hrubaru peste alt subiect.
  Deci se intampla si la CASE MARI!

  00
 11. Emisiunea o fi in direct, dar glumele nu sunt… tot pe hartie e baza.

  00
 12. da, doar badea, buzdugan si morar fac glume. NOT. glume de santier neterminat toate cu tenta si iz sexual ca sa prinda la prostime. in rest copy/paste de prin ziare si bloguri …

  00
 13. @Alex Mihaileanu
  Si cam cu cat e mai ieftin live-ul?

  00
 14. NOU
  #16

  E mai bine asa in direct, e mai spontan si este si mai haios …..

  00
 15. Cred ca e mai scump live-ul ca iti trebuie mai multi oameni. La emisiunea inregistrata poti recicla omul sa faca mai multe treburi.

  Cat despre prestatia lor, tot slabi sunt. Umorul lor se bazeaza exclusiv pe prostiile alorlalti din tv. Trebuie sa recunosc ca mai are si Gainusa cate o mica inspiratie din cand in cand (Hudiu e lemn la capitolul poante), dar cand baga scenetele alea infantile si cretine da cu bata in balta…

  00
 16. ca nu-s destul de penibili… mai trebuie sa si spameze online-ul cu emisiunea lor… pe asta dau banii nemtii??? pfft…

  00
 17. penibil , glume de prost gust

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube