Criza loveşte şi în media românească

După Intact, care au anunţat sistarea angajărilor şi se pregătesc de concedieri, avem veşti din Hotnews şi Realitatea-Caţavencu.

Hotnews.ro renunţă la secţiunea de life, unde prietena mea Alina Muşătoiu e şefă. Asta înseamnă aproape 10 oameni din totalul de 70. Probabil că visul fetii de a lucra pe câteva mii de euro s-a spulberat. Sper ca viitorii angajatori vor da un search pe google după ea.

Romantica vor începe şi ei concedierile şi în televiziune şi în online. Zvonurile zic de jumătate din redacţie/personal daţi afară şi siteul închis sau reorientat, pentru că nu produce.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

 1. oare aia de la Realitatea ce-or zice?:))

  00
 2. @sicovitol E criza mondiala, Dacia are probleme, au aparut masuri cu detalii despre cumparaturi, etc… Nu prea esti la curent, chiar daca esti Sick of it All :P

  00
 3. vlad gadea, tu ai academiadeumor.ro?

  00
 4. @PigBrother nu e corect ce am zis sau fail e pentru ca nu l-am ironizat? nu priecep?

  00
 5. @ Arhi, Nope, never heard of it… Daca nu te superi, doar daca vrei e Gidea cu I (old family tradition) thanks dude :)

  00
 6. si eu cred la fel ca dan..anyways criza it’s fake si facatura

  00
 7. oricum masurile astea nu fac decat sa reduca anumite cheltuieli.dupa ce se va depasi momentul se vor stabiliza din nou pietele si inclusiv industria media.asta in cazul in care nu auzim de vreun faliment pana atunci :D eu sunt curios de OTV mai degraba :D ce o zice DD?

  00
 8. cu ocazia asta nu ar fii rau de s`ar inchide toate televiziunile care sunt de cacat.

  00
 9. Probabil si DD o concediaza pe Elodia…

  Dan Diaconescu se poate concedia pe el sau pe cameraman… grea decizie

  00
 10. Care criză?! Că noi nu suntem în criză. Criza e în America. Nu?

  00
 11. Deci, cate televiziuni de nisa sunt? cate dintre ele sunt pe pierdere? hmmm… stati cu ochii pe falimente:)) sa vedeti la anu’. nici mogulii nu vor mai fi dispusi sa investeasca in ceva ce papa bani mai multi decat aduce.

  00
 12. @Sicovitol dar nici acolo :D totul e o mare mare minciuna.

  00
 13. PRO Tv-ul oare nu pleaca in vacanta?

  00
 14. Irony, you failed at it, vlad gidea.

 15. in afara de Alina Muşătoiu, de la hotnews nu pleacă nimeni. am intrebat :))

  00
 16. Paguba in ciuperci.

  00
 17. @Alex Mihăileanu: si eu alerg sa te cred :)

 18. Io pana n-o sa vad mai putine masini pe strada si mai putini oameni la cumparaturi prin Mall si Cora n-o sa cred neam ca e criza la noi. Asa ca exact ce dezbatem aici, ca unii s-au apucat de facut economii? (:evil:)

  00
 19. ce naiba ba … am citit pe blog la zoso ca ma dau astia afara …

  cam astea ar fi cuvintele unora.

  :) da … regret niste oameni care nu au inteles sa isi faca treaba

  00
 20. Intrebare : Cine credeti ca e cel mai usor de maniplat? Americanii sau europenii?

  00
 21. * sunt mai usor de maniplat *

  00
 22. Romantica este un site care are mult prea multe minusuri. Condamnat la moarte inca de la inceput!

  00
 23. de la pro tv din cate am inteles va disparea emisiunea „nevasta de fotbalist” sau ceva de genu` daca exista asa ceva. no big loss…ma intreb ce salariu va avea esca acuma ?:)

  00
 24. :)) Amu la tăţi ni-i greu. :)) Aşa de tare mă oftic de faptul că unii pleacă din media, de-mi vine să beau un vin bun. :))

  00
 25. Am scris ceva despre vinzatorii de la marele trust RC, vedeti la , poate ca unii, cel putin din vinzari, care „n-au manere”, chiar merita sa fie concediati. Niste experiente incredibile pentru un client…

  00
 26. In martie se anunta un val de restructurari la SBS Broadcasting , cu alte cuvinte Kiss , magic One si prima. Nemtii nu stau deloc pe roze si in europa deja vand din „prajiturele”

  00
 27. n-au fost niciodata 10 oameni pe life la hotnews :) poate asa se lauda alina musatoiu hahahaha

  numarul maxim de oameni in sectie a fost 3. stiu, am trecut si eu pe-acolo ;)

  00
 28. romantica tv si-a schimbat grila. in sectiunea emisiuni de pe romantica.ro se poate vedea ce-a ramas momentan. pana la finalul anului raman doar 3 productii proprii. concedieri in tv: putine. concedieri in online: nici vorba. site-ul inchis: nici vorba. site-ul reorientat: usor, usor, cat se poate. poate trecut la Femei sau Lifestyle, nu la diverse.
  a pierdut 50.000 de unici in 10 luni, o sa-i recupereze.
  ca site cu functie primara de marketing pt produsul tv (cu grila reorientata in februarie catre gosposdine – mai putin internaute) si umplut de comunicate… isi asumase scaderea traficului.

  00
 29. Seva inchide si RAdio Guerilla?Dobro era un pic speriat in ziua de 5 ianuarie..” ce ma fac daca nu mai lucrez?Craio..dixit:” Cred ca o sa-mi fac un radio pe net sa vad daca merge!…O fi asa de groasa?????

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube