Criza alimentară #2

Nu ştiu de ce acord mai multă atenţie declaraţiilor lui Cosmin Chioreanu, directorul Monsanto România, decât ministrului Agriculturii. Nu e ca şi cum acesta ar avea idee despre ce vorbeşte, că doar nu conduce o companie care e aici din 1975 şi care are afaceri globale în agricultură. Cu siguranţă puţoiul de ministru ştie mai bine. 

În Rusia situaţia devine albastră, s-ar putea să se renunţe la vodca din grâu.

Majorarea salariilor nu a adus nici o creştere, semn că nu a fost o măsură atât de bună pe cât se credea. Sigur, ea a fost una electorală, dar făcută sub ideea că va relansa consumul şi economia.

Şi două chestii total diferite: grecii vor munci şase zile pe săptămână, ceva ce la noi încă nu e acceptabil nici măcar ca idee de lucru

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. In Romania se munceste si acum 6 zile pe saptamana.

  00
 2. @didi awwww..imi place ca te minti singur/a.

  00
 3. @Zoso, articolul spune „Creditorii europeni ai Greciei cer guvernului de la Atena să introducă săptămâna de lucru de 6 zile”. Deci nici vorba ca s-ar fi luat si implementat deja masura.

  Istoric vorbind, intre ce li se cere grecilor sa faca si ce fac e o diferenta destul de mare. Tinand cont ca Merkel e dispusa sa arunce in aer Uniunea si sa bage saci de bani in fundul Greciei pentru a proteja interesele germane de acolo, nici nu cred ca o vor implementa. Va fi ca in Pacala…marti

  00
 4. Meh, eu am lucrat vara trecută 10 ore pe zi (L-V) plus 8 ore sâmbăta. Inginer, cică. Deci, nu-i bai, erau nişte bani în plus. Asta până anul ăsta, când ne-au ciocănit la uşă oamenii de la ITM şi ne-au zis că nu-i bine.

  00
 5. in Romania poate sa se munceasca si 9 zile pe saptamana, productivitatea ramane constanta

  00
 6. https://youtube.com/watch?v=DhHbm_Z_pW8
  ca sa vezi ca nu-i chiar asa roza treaba cu monsanto…

  00
 7. Agenda NWO e promovata cu succes si pe acest blog din cate observ.

  Oamenii trebuie sa munceasca mai mult, preturile trebuie sa creasca (mancare, produse petroliere etc.), Monsanto e un etalon in agricultura…

  Mai urmeaza aia cu „cetatenii trebuie monitorizati constant sa nu cumva sa o ia careva razana”. Bineinteles toate sustinute de argumente.

  00
 8. Monsanto e o firma privata, pe bani, deci se pricepe. Faptul ca au o politica de expansiune care lasa un gust amar in gura majoritatii fermierilor e partea a doua. Vorba vine, n-ar fi ajuns atat de mari daca n-ar fi stiut ceva.
  Ce ma deranjeaza la declaratia lu’ nenea respectivul este ca vorbeste de semnite de slaba calitate, referindu-se la tot ce nu e vandut de ei…

  00
 9. mai documentati-va despre Monsanto ca e nasoala treaba cu ei. in 5-8 ani o sa murim toti de cancer din cauza asta. in momentu de fata chiar daca cumperi carne macra de porc, vita, etc. din supermarket tot e otravita; cand cumperi porc nu scrie pe eticheta cu ce a fost hranit porcu, cu mancare naturala sau modificata genetic. de ce?

  00
 10. Eu de vreo cativa ani lucrez 7 zile din 7, minim 6-8 ore pe zi. Si da, o fac din placere in mare parte. Ideea e ca atunci cand lucrezi pentru tine, daca o lalai, nu ai ce pune pe masa. Pe cand atunci cand lucrezi pentru stapan, fie ca o lalai, fie ca nu, ai ce pune pe masa.

  00
 11. Sa mai vina cateva veri ca asta si sa vezi atunci distractie. O sa ajungem sa importam si apa de la robinet.
  http://taraboste.blogspot.com/2017/08/spectrul-foametei-mondiale.html

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube