Cristoiu şi-a plătit datoriile?

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat pentru MEDIAFAX că ar putea să se retragă, la sfârşitul lunii decembrie, din postura de invitat permanent al emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, dacă Partidul Conservator va avea oameni în noul Guvern.

De aici. Cristoiu nu are bani puşi deoparte. Şi nici demnitatea intactă, deşi in ultimele emisiuni a fost din ce în ce mai întristat de ce se întâmpla în platou. La sfârşitul anului expiră contractele a 3 dintre corifei: Badea, Ciutacu şi Cristoiu. Doar ultimul are un pic de decenta şi de portiţe lăsate deschise pe ici pe colo, în caz că vrea să părăsească trustul Intact.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. normal sa isi dea demisia, dupa ce a aruncat atata vreme cu rahat in Base, acu Motanu a ajuns sluga lui Base, e penibil pe cine sa mai critice Cristoiu? Base Presedinte si Premier, Motanu sluga si Cristoiu sportiv.

  00
 2. Ciutacu nu pleacă pentru că ar rămâne de tot fără bani. Ştiţi de ce îl urăşte pe Vântu? Pentru că Vântu a renunţat la serviciile lui şi astfel a pierut o sursă de venit.
  Altfel, Cristoiu chiar că şi-a plătit datoriile. Dacă ar fi refuzat oferta lui Felix acum era un homeless.

  00
 3. inca o confirmare a faptului ca la Antena 3 vorbesti doar cum iti dicteaza seful

  00
 4. mi se pare un gest ok, cristoiu e exemplul cel mai bun de jurnalist de stanga, in permanenta opozitie cu puterea, iliescu a simtit-o pe pielea lui, constantinescu la fel, basescu n-a facut exceptie… va inflamati degeaba, si-n statele unite FOX NEWS e reduta republicana, asa e peste tot… e rau doar cand toate mass-media sunt de partea puterii, cam cum si-ar dori portocala mecanica de la noi… pe paler de exemplu, cand il facea pe basescu criminal, de ce-l puteati acuza?

  00
 5. Il baga vantu la otv cu danut diaconescu…transferu anului :))=)).

  Poate o ia si pe Teo Danutu :))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.