Cresc preţurile la domeniile internaţionale

Domain Name Price Increase Notification – NameCheap.com

Because select registries are increasing the prices of domains to us, the prices of .com, .net, .org and .info domains are going up 40 cents to $9.69. This will be an industry wide change and will affect all registrars effective in October. This is an increase that is being forced upon us by the registries that handle these extensions. NameCheap does and always will try to bring you the lowest, honest and up front pricing possible. It is for this reason we want to make it clear that this was not a decision we at NameCheap took on our own.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Nu sunt asa scumpe

  00
 2. Scumpirea nu ni se pare mare noua, dar cand te gandesti cate milioane sau miliarde (naiba stie) de domenii or fi, cred ca se cam simte.

  00
 3. buy now! it’s cheaper =))

  00
 4. @Adrians: gandeste-te ca pentru mine nu inseamna nimic, care am in jur de 20 de domenii. dar aia care au cateva sute?

 5. Inca un motiv sa ne luam domenii .ro . Macar sunt cu taxa unica

  00
 6. Nu ziceau ei ca din 2009 le dau gratis?

  00
 7. bine ca sunt doar 40 centi si nu 40 dolari :)

  00
 8. La godaddy scumpirile sunt de cel putin 1$ (.com, .net, .org) respectiv aproape 5$ la .biz/ Deci nu chiar asa de putin. Si DA e nashpa pt. cine are mai multe domenii … Cred ca o sa renunt la o gramada de .biz-uri.

  00
 9. Zoso, platesti acum $9.29?
  sunt si mai ieftine.
  40 de centi de aici, 40 de centi de acolo, se aduna.
  mai ales pentru cei ce au sute sau chiar mii de domenii (nefolosite, in general).

  00
 10. in US domeniile .com sunt administrate de o companie privata (Verisign), in Europa domeniile .eu sunt administrate de o organizatie non-profit (EURid) subordonata Comisiei Europene.

  Pretul .com creste de la an la an cu maxim 7% (doar atit are voie prin contract), in Europa dupa 1 an au scazut cu 50% (de la 10 EUR la 5 EUR) si dupa 6 luni cu inca 20% (de la 5 EUR la 4 EUR) si se mai anunta o scadere.

  E drept ca vorbim de 80 milioane domenii .com si doar 3 milioane domenii .eu, dar eu sunt foarte curios cum cheltuie Verisign cele 480 milioane USD strinse anual din taxe, pentru ca $6.25 din acei $9+ se duc la Verisign.

  00
 11. 40c x 100 domenii = 4000c = 40$ pe an (care s-ar adauga la suma de 1000$), maaaareeeee schimbare la 100 de domenii !!!! deci ala cu 1000 de marafeti de platit o sa renunte la domenii din cauza celor 40!!!

  00
 12. =) Bine gandit (eu(1))
  Daca era vorba de cativa dolari =) era mai de luat in seama dar pentru 40c la cei 10$ sau cat e un domain … nu prea mai conteaza si asa suntem un popor „FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMAR s.a.m.d.”

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube