Credius acum și la Poșta Română

Ridicam ieri un pachet și am văzut biroul lor de credite la Poșta din centru. Și aveau clienți. Pentru că automatele de credite din mall-uri și birourile de credite din magazinele de bricolaj  nu erau de ajuns.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

32 comentarii

 1. frumoasa posta aveti :))

 2. Uite ce sărăcuți! Cineva ar trebui să-i ia de mânuță pe oamenii ăștia, și să le explice și cum. Și pe ei, și pe cei care nu știu cum să se îmbrace, pe cei care nu știu ce și cum să mănânce, pe cei care nu știu să facă un CV, pe cei care nu-și cunosc drepturile, pe cei care nu cunosc bunele maniere, sau cum să circule pe autostrada… adică știi tu, pe noi toți, ca nație.

  00
  • „Cineva”

   …cu siguranță ne gandim la acelasi Om. La cel care se gandeste la noi toti, ca nație, ca popor, care are neajunsuri are probleme dar are și optimism si e și increzator in viitor, in Europa, in lume. Ne gandim la Liviu Dragnea, presedintele PSD!(aplauze)

   00
 3. Meh, ce mi-e astea, ce mi-e cu casele de pariuri, ce mi-e cu farmaciile…
  Toate s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Pe un bulevard se repeta aceeasi schema: casa de pariuri, casa de amanet, banci, farmacie, covrigarie. Si lista se reia, pana se termina bulveradul.

  00
  • asa e si-n las vegas. acolo sunt cainii care se ocupă de partea cu covrigii

   00
  • Ceva de genul https://www.youtube.com/watch?v=8P-pYvLdjys :)) Banci, pariuri, farmacii, biserici, pacanele, ce te-ai face ma romane fara ele?

   00
  • Ai uitat fast-foodurile, in rest ai dreptate.

   00
  • la noi in cartier mai avem si cate o crasma intercalata intre banca si farmacie.

   00
  • Păi, fraților, voi ce credeați că e țara noastră, acum?

   Economia noastră, așa cum e & apare în mintea noastră, este o corcitură între firme străine pe model offshore & subcontractare, chițibușuri & samsarisme pe bază de import (nu export) cum sunt magazinele, farmaciile, fastfood-urile etc și „servicii” din ăstea cum sunt IFN-urile, de transport, la munte/plajă, comenzi pe internet ș.a.m.d.

   Asta-i România, asta se întâmplă când majoritatea populației este xenofilă și, cu prima intenție sau instinct, furtul căciulii de la unul la altul, poate și o capră moartă pe la vecinu’, iar pe străini să le lingi jegul de sub unghie pe motiv că sunt din străinezia.

   Mai are cineva impresia că așa o să ajungem la nivelul străinilor sau, măi să fie, să-i întrecem vreodată? Nu cu modelul ăsta economic pe care-l avem.
   Întrebați-i pe anglofoni sau romenglezii [xenofili], ei vă vor spune că schema asta se numește „gig economy” (foarte parșiv spus, nu am găsit un termen echivalent în română până acum dar, dacă e să fac un joc de cuvinte, merge să-i zicem „economie de gâgă”).

   00
  • Vezi ca ti-a scapat un paragraf fara xenofil. Sa nu se mai repete.

   00
  • E îndeajuns că ți-a sărit la ochi și ți-e reamintită situația vremurilor, respectiv cauzei principale.

   00
 4. Easy money, trebuie doar sa spui la ghișeu „partikip” și sare banu :))) și apoi sar dinții la scadență :)))

  00
 5. Aici se adreseaza unei categorii speciale, care de obicei nu prea circula prin mall sau mag de bricolaj. Vezi si in poza la ce ma refer…

  00
 6. stai sa vezi cand o sa apara linkul afiliat Credius. pișcotul e apetisant 😉

  00
 7. La un credit de 30k pe 2 ani costul e aproape 69k ron!!!

  00
 8. Toți incearca sa mai strânga niste clienți înainte de următoarea criză.

  00
 9. Tocmai ce am revazut big short sapt asta, in 2015 s-au vandut niste subprime, in 2018 credite cu buletinul si dam vina pe refugiati

  00
 10. eu am vazut reclama/fluturas pentru un IFN din asta pe ghiseul de la plati si impozite locale. m-am gandit daca e legala treaba asta si mi-am dat seama ca 3×win(eu, ifn si stat)

  00
 11. NOU
  #28

  Daca ie prosti n-ai ce le face. Mama unui prieten, nu a mea stati linistiti ca e educata (sau cel putin asa pare), a facut credit de 6000 de lei sa-i ia la copil ultima generatie de televizor si acum are de platit dublu pe el. Copilul e si mai naspa c-a lasat-o sa-l cumpere ca doar ce mare lucru poate sa-i ia ma-sa un televizor ca va fi platit cu vreo 10000 la final. Astia cu creditele si teleshopingul se bazeaza pe creduli si prosti si, cum mama prostiei e mereu gravida, nu vor da faliment prea curand.
  Referitor la faptul c-au intrat in sediile Postei Romane e si mai mare credibilitatea lor ca doar n-o sa ne fure statu’. Aha! Nici cand a fost FNI-ul nu au vrut sa ne fure, dar oamenii rai au planuit asta.

  00
 12. NOU
  #32

  Tot ceva ifn?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.