Cotidianul zice că nu e spam

Cotidianul a integrat platforma dailymix pentru a avea articole relationate cu articolul X. Problema e ca platforma asta agrega si alte ziare si, mai important, face si spam. Ei zic ca nu e spam. Eu zic ca daca in google e indexata o pagina goala, este spam.

update: aud ca spamul e cauzat de un glitch in matrixul de la cotidianul. totusi, problema ramane. dstanca, te rog mult, tine-ti retarzii in lesa…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. O sa iti explice Daniel Enache de ce e asa. E vorba de articole mai vechi, aplicatia e setata sa afiseze cele mai recente articole pe o perioada determinata, tu ai o obsesie cu povestea asta si dai mereu linkuri la pagini care nu mai au content pt ca articolele sunt mai vechi si nu mai au relevanta.

  Asa cum a fost si cu celebrul caz pla. Pula, pardon:) Unde era vorba de articole despre niste meciuri de handbal care fusesera jucate de Romania in Croatia, la Pula. De ce Google inca indexeaza aceste pagini mie, personal, imi scapa, dar nu e niciun spam.

  Cuvantul asta e abuzat deja. O sa il rog pe Daniel sa iti explice, eventual pe mail, ca e mai complicat dpdv tehnic. Spor.

  00
 2. Zoso , lasate de blogging ca esti praf . aberezi in fiecare articol , ai o minte de copil de 2 ani.

  00
 3. asa, si ? care-i problema ta?

  00
 4. :)) Şi eu zic că e spam. Vrei să citeşti ceva şi nu poţi, dar le faci afişări… Spam.

  00
 5. NOU
  #5

  Sunt de acord! Este SPAM 😉

  00
 6. Eu nu înţeleg ce e cu ziarele şi cu băncile: mai nou, de când e criză, o dau în spam.
  Ziarele au adoptat modelul băncilor.
  Raiffeisen şi gaşca veselă de la BancPost ne informează non-stop de autentificările noastre nereuşite, de parcă am avea atâtea conturi încât ne sunt în pericol cei 5 RON depuşi din pensie sau alocaţie pentru zile negre. 🙂
  Nu ai nici măcar un link la care te-ai putea dezabona de înştiinţările lor. Mă întreb oare nu pot fi daţi în judecată? Nu de alta, dar mi-ar surâde câteva milioane, demult îmi doream o chitară Gibson. :))

  00
 7. Roxy, ala nu e SPAM, e SCAM 🙂

  00
 8. @Roxana: Ala nu e spam, e phishing. Sper totusi ca stiai si ai facut doar misto. Daca nu, tot e bine, pot sa ma laud ca stiu si eu pe cineva care e posibil sa si-o ia de la porcarioarele alea de mail-uri. 🙂

  00
 9. Ce credeti, Zoso chiar abereaza? Zoso tu esti convins, cu siguranta nu aberezi?

  00
 10. @Roxana: Gibson, huh? Nu se poate spune ca nu-i pentru o cauza nobila. 😀

  00
 11. “De ce Google inca indexeaza aceste pagini mie, personal, imi scapa, dar nu e niciun spam.”

  Pentru ca Google, la fel ca orice alt motor de cautare, cu asta se ocupa (printre altele): indexeaza. Atata vreme cat nu i se comunica sa nu indexeze anumite pagini/sectiuni ale unui site, Google indexeaza. Iar comunicarea aceasta se face de catre proprietarul site-ului intr-un mod extrem de simplu, prin folosirea unei etichete specifice.

  Concluzionand, daca nu doriti indexarea unor pagini atunci secretul lui Polichinelle se numeste “noIndex”.
  Lucruri simple, de baza, domnule Stanca. Ma mir ca nu sunt cunoscute angajatilor dumneavoastra. (de fapt, nu ma mir. ma amuz.)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.