Corina Dragotescu investitor în online?

Jurnalista Corina Drăgotescu îşi va lansa, până la sfârşitul anului, ziarul on-line Imp@ct News, un proiect cu o investiţie de 35.000 de euro.

De aici

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. mai era si startups.ro pornit la fel.
  sa vedem.

  00
 2. As vrea sa vad o lista de cheltuieli pt un site de genul astuia. Pe bune, nu ma duce capul 🙂

  00
 3. Exact, portal de stiri cu ceva editoriale si venituri din reclame.
  Sunt curios sa vad targetul noului proiect.

  00
 4. IMPACT NEWS??? bai asta e nebuna….

  00
 5. Robintel,
  pe Basescu l-au injurat multi. Corina a suferit de o boala foarte urata iar Basescu i-a urat cand era in suferinta “multa sanatate”.
  Acum se pare ca s-au impacat, au facut un fel de pact tacit iar aceasta joaca in echipa cu basescienii notorii de la Realitatea.

  00
 6. Tanti asta nu e aia care l-a înjurat pe Băse? Că parcă aşa ţin mine, că a trebuit să intervină domnia sa în direct. Pe iRealiatea parcă… Poate confund. Mă bucur, oricum, pentru domnia sa că are atâţia bani de investit în online…

  00
 7. Hmm… yet another lame piece o’ shieat website. 35K. Beautiful. Au cumparat oameni vii, de banii astia?

  00
 8. Cata rautate,citesc din Olanda in fiecare zi ziarele…rautati,ura,comentarii de doi bani.Si obsesia ptr bani.Daca as avea energie sa numar de cate ori apare cuvantul bani in articole si comentarii ….
  Daca cineva are coloana vertebrala si pleaca de la o firma,oricare ar fi ea ptr ca nu e platit corect,lumea il-o injura.
  Nu,sa stea acolo si sa-si injure colegii si sefii cum fac majoriatea.Cata rautate,cata ura…de unde oare si mai ales de ce?
  Lumea e asa de diversa,multe posibilitati iar unii ca noi stau si sufoca pe altii cu ura si sentimente total neproductive.
  Get a life!

  00
 9. Pentru mine Doamna Dragotescu este un personaj periculos pentru presa romana. Citesc pe figura dumneaei perfidie si lipsa de profesionalism, dand un exemplu: i-a reprosat D-lui Videanu la modul patetic ca s-a simtit “parasita” la caderea neasteptata a zapezii neinformandu-se in prealabil ca inlaturarea zapezii nu intra in atributiile Primariei Capitalei nemaiamintind de scena cu lantul de aur al presedintelui. Ca v-a lansa un asemenea scump proiect nu ma mira deoarece imi da impresia a fi una din cei multi ditirambi si ne facea bine daca ramanea in presa ca sa nu fim obligati sa o suportam cu obrazniciile si ironiile ieftine incomensurabile.

  00
 10. Corina Dragotescu a afirmat ca votul romanilor este asemanator unui ritual de imperechere intre votanti si candidatii la presedintie…..cica dupa parerea ei votul nostru este emotional! O informez pe aceasta doamna ca romanii au si creier si capacitatea de a judeca ce este bine si ce este rau pt viitorul lor.Sa inteleg ca doamna Dragotescu pune la baza actiunilor si atitudinii sale starea emotionala…..ca doar si ea face sau ar trebui sa faca parte din cei care merg la vot!? E posibil sa ma insel eu , in sensul ca noi votantii reactionam emotional.la parerea”’ formatorilor”’de opiniesi procedam in consecinta ?

  00
 11. Stimat[ Doamn[ Dragotescu,
  Urmăresc toate televiziunile, care se chinuie să demonstreze oarece legat de fraudare.Toţi cei care vorbesc acolo, vorbesc în necunoştiinţă de cauză despre fenomen. Ei ştiu ceva, dar nu suficient. N-am văzut încă în emisiunea Dv. un om care a participat efectiv într-o secţie de votare, ca preşedinte sau ca vicepreşedinte , ori ca observator al unui partid . De ce n-aţi lăsat o linie telefonică liberă pentru a intra în legatură cu Dv. aceşti oameni si nu grămada de „atotştiutori” gen Videanu, Blaga ,Bănicioiu, Berceanu,Norica Nicolai , sau clanul Prigoană, ori renumita ziaristă Pora, ori mai nou marele Brânză, etc.
  Cel ce vă scrie a participat efectiv la mai multe alegeri de după 1989. Vă spun că dacă vrei să fii corect reuşesti , dar cu riscul de a-ţi pune în primejdie serviciul, familia sau alt lucru care ţine de viaţa ta .
  Mă uit la toţi cei din PSD cum aleargă fără rost pe alte drumuri să caute dovezi şi nu prea reuşesc să ne convingă , fiindcă vorbesc din ceea ce au învatat din carţi. Ceva dreptate au , dar nu o ştiu pune în valoare.
  Sunt mai multe elemente care trebuie să fie cunoscute. Totul a plecat de la selecţia preşedinţilor şi locţiitorilor acestora. Exemplu: pe mine m-a sunat cineva de la primărie că la prefectură se fac înscrieri pentru aceste funcţii la secţiile de votare. Având maşină am ajuns la prefectură ,unde la secretariatul prefecturii depuneai o cerere cu datele tale, inclusiv numărul de telefon fix şi mobil. Şi o declaraţie precum că nu faci parte din nici un partid.
  Cine a verificat oare apartenenţa acestor oameni la vreun partid ? Poate prefectul şi subprefectul ! S-a spus că mai întâi vor fi trecuţi pe lista nominală juriştii , apoi oamenii care au pregătire superioară. Am pregătire superioară şi n-am intrat la vreo secţie de votare , dar au intrat alţii care au liceul sau 7 clase.
  Dacă vor să facă ceva trainic care să reziste în faţa Curţii Constituţionale de ce nu au pus umărul la daunarea probelor toate partidele. Era foarte simplu ca toţi reprezentanţii partidelor să mobilizeze oamenii lor din teritoriu , care au lucrat în secţii.
  S-a clamat mereu că Poliţia şi-a făcut datoria . Da ! Şi-a făcut datoria cu brio. N-a auzit nimic şi n-a văzut nimic ! Ce altceva îţi trebuie ca să fraudezi ? Mai mult decât a întoarce spatele faţă de cel care comite o infracţiune ce-ţi mai trebuie ?
  Două moment cheie au fost hotărâtoare : discursul inainte de ora 21(ora inchiderii urnelor) a preşedintelui Băsescu , care a indicat mai ceva ca exitpolurile scorul final şi apoi dispariţia misterioasă a celor doi mari ai PD-L.-Blaga şi Flutur. Unde se duceau aceştia ?
  Cum se explică rapiditatea cu care s-au dat rezultatele la PD-L ? Unde se cunoşteau mai bine toate telefoanele preşedinţilor de secţii de votare, dacă nu la prefecturi ?
  Sunt foarte sigur că preşedinţii sau locţiitorii au plecat cu un rezultat din secţii şi au ajuns cu altul. Unde s-a întâmplat schimbarea ? Fie pe drum , fie la comisia tehnică a BEJ-urilor. Cine sunt cei care primeau procesele verbale şi le introduceau în calculator şi le scanau trimiţându-le la BEC ? Oare nu sunt angajaţii prefecturilor?
  Aici au greşit toţi cei care încearcă să dovedească frauda. Primul lucru pe care trebuiau să-l facă era să adune de urgenţă toate procesele verbale de la oamenii lor , pe care apoi să le confrunte cu cele de la BEC sau plecate de la BEJ-uri. Nu au făcut-o , dar nu este târziu !
  Despre secţiile speciale pot afirma că este imposibil , nu sunt suficienţi oameni în secţie ca durata unui vot să dureze 7 secunde ( aşa cum a gândit potentul picior al lui Prigoană).
  Am votat intr-o secţie obişnuită şi a durat aproximativ 3-4 minute. Nu poţi merge la fix ,la omul din secţie care are tabelele cu strada pe care locuieşti,să cauţi la rubrica omului în tabele, să verifici CNP-ul, să semnezi , să predai CI-ul să iei buletinul şi ştampila , să intri în cabină , să votezi, să ieşi , să introduci buletinul de vot în urnă, să-ţi recuperezi CI-ul , să verific că ai autocolantul lipit şi apoi să ieşi . Unde mai incape timpul în care trebuie să completezi o declaraţi, pe care apoi să ţi-o verifice un membru al secţiei şi să te treacă într-un tabel în care trebuie să şi semnezi.
  Daţi-i o probă de votare lui Prigoană şi vă asigur că va intra în cartea recordurilor, ca cel mai rapid vot din lume. O poate face în 7 secunde , chiar fără faimosul picior din lemn pe care îl mângâie cu multă dragoste vestita doamnă şi ţaţă Bahmu.
  Si maestrul Videanu ,căruia i-a căzut marmura în cap a făcut calcule ameţitoare. Oare ne crede proşti ? Poate pe cei care n-au lucrat în viaţa lor într-o secţie de votare. N-am reuşit să trecem vreodată printr-o secţie normală mai mult de 2000 de oameni.
  Domnule Videanu , du-te şi culcă-te printre crucile matale de la Ruschiţa. Eşti mai malefic ca Vântu şi sperăm ca să nu-ţi mai vedem mutra nici ţie, nici alor tăi în noul govern , fie el şi PD-L-ist.
  Despre procesele verbale vă spun că pot fi schimbate uşor. Pe parcursul întregii zile , dacă am gânduri de fraudare şi mă ajută şi locţiitorul şi eventual omul interesat pot completa în alb toate rubricile care se pot completa, seara urmând să trec doar rezultatele. Cine ştie câte procese se semnează peste zi, le ţine cineva evidenţa ? Două albe şi gata semnate le pot pune uşor la o parte şi apoi pe drum pot uşor să le schimb cu cele subtilizate completate cu datele care-mi convin şi pe acelea să le predau la comisia tehnică a BEJ-ului. E totul bine şi frumos, mai ales dacă partidele care vor să urmărească procesul nu adună procesele de la oamenii lor din teritoriu şi apoi să le confrunte. La cele câteva mii de secţii nu-ţi trebuie decât 100 de secţii cu 100 de rezultate viciate şi ai reuşit ceea ce ţi-ai propus.
  Singura soluţie este adunarea tuturor proceselor verbale ,din toate secţiile de votare de la toţi reprezentanţii partidelor opuse marelui Băse.
  Explicaţiile marmorosului Videanu cum stăm cu procesele verbale în alb şi cum acestea nu se pot falsifica ţin de poveştile de spus copiilor , poate nici acestora!
  Sunt multe de spus ! Poate mai bine ar fi un dialog cu un ziarist , care să întrebe ce vrea să afle şi eu să-i spun ce şi cum se poate face.
  Sunt multe de spus !
  Fac un apel la cei care fac dezbateri politice să mai întrebe şi oamenii simpli . Nici nu ştiţi ce puteţi afla şi încă de la sursă.
  Vă mulţumesc de răbdare !!! N-am culoare politică , dar am opţiune electorală care indiferent de ce orientare este trebuie respectată , de Dv. ,de politicieni şi inclusiv de preşedinte. Ce vreţi Domnilor ? Să ne scoateţi în stradă să ne batem între noi ? Aţi reuşit să dezbinaţi tot ce se poate dezbina . Ce mai vreţi ? N-aveţi destulă avere şi putere ?
  SĂ VĂ FIE RUŞINE !!!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube