Construcţii: două ipostaze cu NetCity în Braşov

V-am mai spus, pe la mine prin zonă se îngroapă cablurile. Nu doresc să imi aduc aminte de cele 3 echipe de la RDS, fiecare făcând altceva, fiecare uitând să facă ce trebuie şi aşa mai departe. Dar vă arăt două poze mişto.

2808201106028082011063

În prima vedeţi că asfaltul a fost turnat şi abia apoi a fost scos stâlpul de iluminat. În a doua, stâlpul de iluminat a fost tăiat cu puţin mai sus de nivelul asfaltului, rezultând un ciot de toată frumuseţea, numai bun de împiedicat de el.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Ce sa mai spui…bine ca nu sunt doctori, altfel isi uitau berea prin vreun pacient.

  00
 2. Haidi bre ca RDS nu are statie de asfalt, de vina sunt mafiotii din cadrul primariei care se ocupa de refacerea domeniului public, aia care trebuiau sa aiba grija si de asfaltator si de cablagiu. Voi platiti-i in continuare, ca fac treaba buna.

  00
 3. Treabă românească.

  00
 4. @Gheo: Defapt dupa firmele astea de internet, electricitate, gaze, lucrarile ar trebui facute pe cheltuiala lor, daca asfaltul era facut inainte de s-a apuca ei de spart si ingropat.

  Chestia ca RDS nu are statie de asfalt nu este o scuza pentru a lasa lumea cu ochii in soare si cu sant in asfalt dupa ce trec ei pe acolo.

  00
 5. Same shit= Romania

  00
 6. @Marian, n-ai inteles nimic, orice interventie pe domeniul public trebuie administrata de primarie, primaria are proprietatea acelui pamant, indiferent de cine plateste reparatiile. Ce nu ti-e clar? Crezi ca clabagiii, cu c, lucreaza fara autorizatie de la primarie si nu stiu ca trebuie sa refaca totul in urma lor? Isi baga matele in pamant si apoi cauta un asfaltator autorizat de primarie sa le termine treaba.

  00
 7. apăi nu știi cum e? ăia cu asfaltul n-au treabă cu stâlpii iar ăia de la electrica (?) n-au treabă cu asfaltul. cam aceeași măgărie se întâmplă în bucurești cu canalele care aparțin de unii, dar asfaltează alții. ca dracu. Hai România :)

  00
 8. trebuie sa fie asa… nu poti sa termini treaba dintr-o data, si bine. nu, trebuie sa revii, sa ai ce sa faci si dupa… ce ai facut ceva.

  00
 9. NOU
  #9

  1.Nu stiu sigur cum este situatia in Brasov, insa ma indoiesc ca lucrarile au fost facute de RCS-RDS.
  De exemplu in Bucuresti reteaua Netcity este implementata de UTI si firmele de cablu sau internet nu au nici o raspundere legata de implementarea acesteia sau de refacerea asfaltului.

  2. Zoso da exemplu de stalpul de iluminat care a fost scos. Stalpii astia sunt in proprietatea Electrica, asadar ei sunt singurii care au dreptul de a-i inlocui.

  00
 10. Prietene, tu eşti sigur că stai în Braşov şi nu în afara lui? Adică.. pe bune, eu nu cred că în Braşov mai există STÂLPI DIN LEMN, de pe vremea lu’ nea nicu. Presupunând prin absurd că tot ceea ce zici tu e valabil şi corect…

  dacă chiar nu-ţi convine, poţi oricând să te muţi în Bucureşti! suntem sătui de melteni şi ghiorlani :) (care oricum vin PĂ LA MUNTE în fiecare weekend).

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube