conspiraţia băncilor austriece si a elitelor

Textul de mai jos circula pe mail printre angajatii plictisiti ai bancilor. Faceti abstractie de limba romana defectuoasa (la urma urmei, si eu fac parte din conspiratie, incerc sa va distrag de la fapte cu gramatica si punctuaţia şubredă) si concentrati-va pe tampeniile spuse in text. Chestii grele, cu infowars, cu arme biologice, cu criza, cu Obama, cu patriotul Alex Jones. In mare, cam ce repeta idiotii conspirationisti degraba amatori de Zeitgeist si de salam cu soia.

Am savurat in special faza cu “elitele ne vor pe toti subjugati, dar politicienii romani nu au invitat elitele economiste de la noi sa se consulte in privinta imprumutului de la FMI”. Pai daca sunt elite, sunt conspirationiste, manelule!

From: Catalin POPESCU [mailto:angajat.plictisit.si.credul@banca.ro]
Sent: Monday, March 23, 2009 12:07 PM
Subject: FW: Atentie romani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cititi pina la capat

In Romania , bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles , unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!

Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:
1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)
2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)
3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI
4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut
5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara ,
mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD, iar noi numai 20?
6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date
7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; de asemenea, sa se publice o lista cu ce bani se dau si cui?

Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman. In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea.
Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra "virtual" in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la poplatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului). Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere! Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI.

Nu numai aceasta, caci imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii:
– banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania
-cresterea taxelor, TVA, impozit profit
-reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului
-obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman)
– obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot
– implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984? si in care romanii au trait timp de 50 de ani
-obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania) Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stiesigur, daca a trecut!)

Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:
Daca nu credeti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania .
Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:
Lista cu membrii Comisiei Trilaterale 2008
Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?
Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul
guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a fost fortat de popor sa plece:
http://www.itnsource.com/shotlist//RTV/2020/02/11/RTV249809/

Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze! Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune.
TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi maniplat), Baltic Dry Index, care arata cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata. Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri.

Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei. In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa.

Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut. Desi noi banuiam asta inca de anul trecut, Adrian Nastase arunca si el bomba: “Sunt presiuni externe pentru ca Romania sa ia imprumutul de la FMI”
Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrata de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.
Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq , etc.
Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.
Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK ; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului. Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.
Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.

Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor. Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite.

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei.

Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze. De altfel, in ultimul film, The Obama Deception (Inselaciunea lui Obama), patriotul si luptatorul american impotriva Noii Ordini Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a intimplat in lume in ultima vreme. Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran , Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui
Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte. Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA.
Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq ), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita.

Armatele secrete ale NATO. Operatiunea Gladio si terorismul in Europa de Vest
De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite.
In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor. Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele. Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali. Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca poplatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabili, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA. Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat acum o saptamina in Cehia.

Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc: Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave: SUA au amenintat India, dupa ce aceasta a interzis comercializarea Coca Cola si Pepsi Cola, datorita concentratiei mult peste limita admisa de pesticide.

Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). Veti fi socati de ceea ce aflati. De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu – MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.

Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar.
Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer. Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetusi***, care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar moarte. Despre celulele de fetusi *** din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante.

Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili.

In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc. DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME

In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima. In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA. Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs.
Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele de farmaceutice.
Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare.
Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor. Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la maniplarea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii.

De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document). Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, desi amandoi sunt evrei!). Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice. Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii in mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate” . Acestea au fost deja implementate si testate in China , unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania , au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti , ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.

Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc. DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri.

Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie antihristica, impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane. A fost prezenta global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat.
ACEST IMPRUMUT TREBUIE SA FIE APROBAT SAU DEZAPROBAT DOAR PRIN CONSULTAREA POPULATIEI PRIN REFERENDUM.
Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint “informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie. Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva pentru tara si poporul acesta, votati la petitia online.

Finalul e mondial! “Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi.” Si, desigur, votati petitia online!

Vai de pla noastra ce de retarzi sunt pe lumea asta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

35 comentarii

 1. pifanu’ asta a facut ca minority report sa para un fel de tom si jerry :)

  00
 2. Lung, frate. Lung rău. Io nu le am cu cititu’ (a se citi cu răbdarea) și m-am plictisit după primu’ paragraf (asta, mai devreme, când l-am primit pe mail). Și a ajuns fix în trash. N-am avut răbdare nici la tine pe blog să-l citesc.
  @corco: merci de rezumat.
  @selfhelp: chiar așa! De ce nu-și văd ăștia de treabă?

  00
 3. Frate dar cat a gandit si scris cineva! E efort serios, nu gluma.

  Azi am primit un mail din acela funny care trecuse prin Credit Europe Bank si apoi prin Alpha Bank. Sa ma mai mir ca sunt in criza bancile?

  00
 4. vad ca tot apar mizerii peste tot care contin un sambure de adevar. In loc sa postezi asa ceva, mai bine te documentezi mai bine, vad ca esti foarte preocupat de problema… re-postez un comment care l-am scris la un moment dat in trecut, cu mici completari:

  Sistemul nu s-a rupt in mod real:
  https://www.reuters.com/article/businesspro-us-economy-crunch-idUSTRE4BA47420081211
  Ba mai mult Paulson dupa ce a zis ca va folosi banii de bailout pentru a cumpara “asseturile toxice” (ceea ce ar fi tinut preturile sus in mod artificial) a schimbat planul chiar dupa ce s-au acordat banii…
  Azi, la 4 luni dupa ce s-a schimbat „planul” se face un nou plan, identic cu cel initial. De data asta geniul financiar e fostul evazionist sef FED NY Geithner:

  Asistam la o sarada bine planificata de pe vremea administratie Clinton:

  “Fannie Mae, the nation’s biggest underwriter of home mortgages, has been under increasing pressure from the Clinton Administration to expand mortgage loans among low and moderate income people and felt pressure from stock holders to maintain its phenomenal growth in profits.”

  https://www.nytimes.com/1999/09/30/business/fannie-mae-eases-credit-to-aid-mortgage-lending.html

  Crezi ca oamenii astia care iau horararile nu stiau ca treaba asta va crea un bubble? Il crezi pe cuvant pe Greenspan cand declara ca e socat de ce se intampla, dupa ani in care a tinut dobanda la nivele f.mici?

  https://www.bankrate.com/mortgage.aspx

  Conspiratie sau Coruptie, decideti voi… pe mine ma inspaimanta cand aud un congresman care zice:
  https://youtube.com/watch?v=HaG9d_4zij8

  bonus:
  https://youtube.com/watch?v=ol3mEe8TH7w

  00
 5. NOU
  #5

  Mie îmi pare a fi o compilație de mai multe mailuri. :P

  În altă ordine de idei, sunt total împotriva unui împrumut. În vreme de criză nu faci împrumut, în vreme de criză strângi cureaua. Cât mai adânc.

  00
 6. „cu gramatica si punctuaţia ŞUBREDE” :)

  00
 7. La dracu, ce lung e. A inceput cu imprumutul FMI, a dat-o cu cianura din sare si a juisat cu chip-urile satanice. Pfff, nici Sadoveanu n-ar fi zis-o mai bine.

  00
 8. din aceeasi categorie:
  O scrisoare de la un politician Norvegian

  d-aia a venit criza … unii oameni prea plictisiti la birou, in loc sa produca ceva stau si scriu teorii conspirationiste :))

  00
 9. Atata adunatura de informatie irelevanta concluziei lor…E absolut ilar. Oare cine o fi paranoicul care a scis asta? SI mai ales de pe ce site american cu teoria conspiratiei s-a fi inspirat?

  00
 10. asa postare lunga, m`a luat plictiseala dand scroll.

  00
 11. TLDR :))

  00
 12. Imi pare asa de bine ca plec din tara asta plina de ignoranti si infatuati. Ne meritam soarta:D. Numai bine!

  00
 13. Circula si intre angajatii de la farmaceutice, ca si aia lupta impotriva elitelor conspirationiste!

  00
 14. In privinta bancilor poate ca intr-o masura mai mica sunt interesat insa problema asta cu cip-urile eu am tratat-o ca pe o gluma proasta insa vad ca unii o tot dau inainte si ne iau de naivi , dar ca sa nu trec pe un limbaj cu care sunt ferm convins ca unii se abtin sa si-l schimbe , imi exprim parerea personala prin care voi raspunde negativ acestor cereri sau obligatii de implementare a cip-urilor…dar ma indoiesc ca aceste doleante a unor ,,nesimtiti mondiali” devin vreodata obligatii in Romania .

  00
 15. defapt si zoso e in conspiratie, incearca sa ne faca sa credem ca asta e doar plictiseala :P

  00
 16. @Radu: da, cu prostamol :)

 17. @programare sociala: Asta e din ‘Gandirea si opera tovarasului nicolae ceausescu, ctitor al viitorului luminos al rsr”? Ca ala a strans cureaua in vremuri de criza pana ne-au iesit ochii ca la melc…

  00
 18. aoleks cred ca vorbeste serios

  00
 19. Autorul are doua mari calitati : e prost ( reiese din text) si ambitios (ca a scris ditai pomelnicul).
  Ok, nici eu nu iubesc ideea de imprumut, mai ales ca nu pricep conceptul de imprumut pentru o eventuala nevoie viitoare. Adica eu, cetatean simplu al acestei planete, nu ma duc ca boul sa iau bani imprumut de la o institutie de genul ( care imi ia dobanda la banii aia), daca nu am o nevoie reala . NU ma imprumut pentru o eventuala nevoie, despre care habar n-am daca va aparea sau nu in viitor.O manarie exista CU CERTITUDINE in acest contract , dar ca sa bati campii cu conspitratii si alte kkaturi e deja prea mult.

  00
 20. so …. iar iese teoria conspiratiei la iveala? mie se pare numai mie sau este preocuparea primordiala a romanului? e mai simplu sa dam vina pe masonerie, pe politicieni, pe coruptie dar nu am pune mana sa muncim si sa facem dracului ceva constructiv. plm!

  00
 21. Zoso, mai pune o data clipul cu Cancan de la DeKo. Se incadreaza perfect . Vand Trabant

  00
 22. Da, daca nu credeti ceea ce a scris asta nu inseamna ca nu se poate intampla. Nu va mai dati atot-cunoscatori, altii va decid viitorul, altii aleg felul in care veti trai, ce mancati, ce beti…
  Va credeti savanti, sunteti niste biete testoase intelepte intr-un lac plin de rechini.

  00
 23. mda…

  nici nu stii ce sa mai crezi, teoriile conspirationiste s-au inmultit in ultimul an in mod exponential…

  de obicei, cand citesc asemenea texte, ma iau dupa un vechi citat, care multi il rastalmacesc… „crede si nu cerceta’, care defapt este „cerceteaza ca sa crezi’

  offtopic: pun un paste in stilul defunctului FidoNet
  Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide. (Matei 7, 7-8)

  bun, sa revin… citeam, urmaream linkurile, citeam mai departe…
  am ajuns la sare, si la teoria conform careia contine E535 si E536

  ma duc in bucatarie, iau cutia de sare, si , surpriza, scrie pe ea Antiaglomerant E536

  buuun… wikipedia, google, etc…

  ca rezultat, da, este o cianura, in cantitatea recomandata nu provoaca reactii adverse, testele pe sobolani nu au prezentat probleme (o gramada de termeni chimici, etc…)
  ce mi-a atras atentia a fost remarcarea in studiu ca, acea cianura este eliminata prin urina si #2 in stare neschimbata.

  Adica, cum intra in corp, asa si iese.

  well, am vrut sa vad ce-i cu cianura din sare, am studiat (2 min pe net), si m’am lamurit.

  o alta problema existentiala este… oare informatiile de pe internet nu sunt alterate in asa fel incat sa ascunda adevarul ? :)

  00
 24. las ca vine ea noua ordine mondiala si o sa va vad eu pe voi smecherilor cum o sa mai comentati/glumiti cand o sa stati ca niste caini cu lesa, precum in Anno 1984. Ignorantilor!

  00
 25. Nu mai pot de ras ! Omul ar trebui sa faca si un film gen Zeitgeist in legatura cu subiectul asta =))

  00
 26. Incepe bine, dar se strica repede. Lipsesc din ecuatie piramidele egiptene, crop circles si femeile lui Hitler.

  00
 27. merita citit pana la capat! Nici Mircea Badea n-ar fi detaliat mai bine

  00
 28. Daca nu ar fi si astfel de oameni ne-am plictisi total. Asa ca Popescule astept si al doilea mail al tau…ala cu armata bratelor chipuite incercand sa planteze semintele alea pe alta planeta.

  00
 29. link obligatoriu: https://xkcd.com/258/

  00
 30. (quote=siteurile vor trebui “aprobate”)
  vezi ca o sa iti blocheze si tie siteul ca ai pus asta =)

  00
 31. Macar am o satisfactie, dupa ce o sa ma omoare cu micro-nukes sa-i vad pe aia din grupul Bilderberg cum planteaza seminte si dau cu sapa prin ograda buncarului de 20 miliarde de dolari ca sa „mananca” si gura lor o rosie si un cartof.Mi-l si imaginez pe Kissinger intreband: Clintoane la tine s-au facut cartofii, ca la mine i-au mancat gargaritele? Si Clinton raspunzand: Deocamdata sunt la plivitul tutunului ca vreau sa-mi fac un trabuc, desi nu stiu intre buzele cui o sa-l bag ca lui Monica am uitat sa-i dau ochelarii de protectie cand am dat cu „artificele” alea nucleare.

  00
 32. @Tetelu: si dupa aia il trimit pe basescu la cules de porumb.

 33. Pe Basescu l-am trimis cu barca pe balta sa prinda peste. :-))

  00
 34. E purul adevar ca asa se va-ntimpla,bogatani care stiu si-au facut rezerve serioase iar noi oamenii de rind o vom beli rau de tot de ce credeti case zbat atita pentru putere ca doar nu pentru binele nostru ci pentru alor asa ca aia care au ris si chicotit pe aici vor vedea pe chelea lor cum e sa fi fraier coclit si sa vada cum le mor copii sub ochi si nu pot face nimic………………………………..

  00
 35. „Cititi, cititi, cititi”, dupa cum spunea un binecunoscut artist politic.

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube