Concurenții la șefia PNL sunt dovada falimentului acestui partid politic

La șefia celui de-al doilea partid politic din România candidează Cristian Bușoi, un tip mic de statură, fără victorii politice proprii, adorat de Antena3, Ludovic Orban, un tip fără victorii politice proprii, care cerșea pe la moguli bani de campanie, și Viorel Cataramă, un afacerist pe care cei mai în vârstă îl știu pentru compania falită de mobilă Elvila, plus schema piramidală SAFI Invest.

Toți trei sunt niște faliți moral și politic, nu au victorii politice proprii, deși sunt în politică de 20 de ani. Unii analiști suspectează un blat cu PSD sau lupte interne între PNL și PDL, lupte care afectează capacitatea partidului de a produce un lider credibil și acceptat.

Dar nu e asta. Nu blaturile sau luptele sunt de vină pentru lipsa de opțiuni, ci politica românească, în care vechii comuniști otrăviți nu au lăsat pe nimeni necorupt de mizeriile lor. Pentru că nu poți ajunge nicăieri dacă nu te bagi în troaca lor.

De asta PNL o se ducă acolo unde s-a dus PNȚ ca să moară. Pentru că toți membrii vizibili ai partidului sunt niște faliți morali și politic. Bolojan e o excepție fericită, dar el nu are timp sau chef de mânării și mizerii la nivel înalt.

Dacă ne uităm la PSD, periodic scot de la ghiozdan oameni noi. Eșecurile sunt pedepsite aspru. Năstase, a fost zburat, Geoană, Ponta, toți care au dat greș au fost aruncați la lei. PNL nu face asta, îi păstrează pe Blaga, pe maimuțica aia de Gorghiu, pe Orban, pe alții care, din nou, n-au victoriile lor proprii, sunt niște nimeni cu gura mare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Off. Asa. Emigram noi sau ei?

  00
 2. Maimuțică, maimuțică, dar se cam futulică.

  00
 3. NOU
  #7

  Radeti voi dar Busoi e un supravietuitor. De fiecare data cand Statele Unite, Rusia, Turcia Israelul sau Iranul au bombardat ceva in Siria e din cauza ca aveau informatii ca Busoi e acolo.

  00
 4. Pana la urmatoarele parlamentare sunt gata, dupa alegerile respective vor fi cu putin noroc cam cat este PMP-ul acum. Cineva de la USL spunea ca vor sa ajunga al doilea partid din Romania. Nu va fi greu, trebuie doar sa astepte.

  00
  • Pai si cine-i inlocuieste? Ca USR tot n-o sa ajunga la sate, unde in unele locuri lumea clar nu e pesedista.

   00
 5. Pentru ca A3 sunt mai inteligenti decat Busoi, e chemat ca sa-si bata pendula de el. Nu e singurul, mai este si Dobritoiu si altii.
  Sunt niste oameni marunti, care se bucura sa fie bagati in seama, Gadea le mai da cate o limba calculata, iar ei crapa de placere. Toate astea in timp ce ei cred ca sunt chemati pentru charisma si inteligenta lor, cand de fapt scopul final e ca A3 sa poata sustine, la nevoie, ca ei sunt impartiali, ca invita „actori” de pe tot „esichierul politic”.

  00
 6. PNȚCD-ul a murit în halul ăla. PNȚ-ul a murit după ce voturile au fost numărate și rezultatele le-a emis moscova.

  00
 7. PNL-ul a fost distrus de nebunia unui om care a crezut/sperat ca poate sa sa ajunga presedinte prin vanzarea partidului catre PSD. Si a celor doi finantatori importanti (Patriciu si SOV). Acum doar se face „constatarea oficiala” a distrugerii.

  00
 8. Nu avem NICI o sansa sa scapam de ei. NICIUNA cad de mica ar fii ea

  00
 9. PSD-ul scoate periodic oameni noi dar parca din ce in ce mai tampiti. Eu unul l-as prefera pe Ponta lui Dracnea si – cu putina lamaie – chiar pe Nastase lui Ponta. La nea Nelu totusi ma opresc si zic pas.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube