Concertul Bob Dylan se mută

Concertul pe care Bob Dylan il va sustine pe data de 2 iunie la Bucuresti isi schimba locatia, urmand a se desfasura in cadrul noului complex Zone Arena. Prezentat de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, show-ul sustinut de Bob Dylan va fi inclus in cadrul unui nou concept de festival, Emagic Classics. Anuntat initial pe stadionul Iolanda Balas Soter, evenimentul isi va schimba locul de desfasurare din motive logistice, noua locatie permitand acomodarea unui numar mai mare de spectatori in tribuna.

Habba-habba! Mai e un pic.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. locatia, dex – LOCÁȚIE, locații, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ♢ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.
  Niciodata locatia nu inseamna desemnarea unui loc, spatiu, cladire, asezamant.

  00
 2. Cam nasoala mutarea in Zone Arena, imi e mai greu sa ajung spre Floreasca. Sper sa fie acustica mai buna si mai multe locuri pe scaune (cum se tot promitea in Adevarul). Balas Soter a fost ok pentru Cohen.

  00
 3. Multumim @Radu !! Nu intelegeam articolul, noroc ca mi s-a explicat intr-un comentariu ce inseamna „locatie”. :))

  00
 4. Locatia e mai buna dar e abia la inceput s-a deschis cu George Dalaras acum 2 saptamani si urmeaza si alte nume. Se intra de pe barbu vacaresc sau cu metrou la aurel vlaicu si 3 statii de tramvai inspre stefan. are capacitate de vreo 7-8000 de oameni pe locuri depinde si de cum se aseaza scaunele,..tribunaa era fixata nu foarte departe deci ai putea vedea lejer..depinde acum si de reorganizare.Am participat la primul concert ca „bagator de seama” si pot spune ca e mai bine decat prima varianta.

  00
 5. LOCÁȚIE, locații, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ♢ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.
  Sursa: DEX ’98

  00
 6. Din cate stiu locurile pe Balas Soter erau date doar la ”gazon”, nu si la tribuna (cum a fost cazul la Clapton).

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube