Mă complac în blonzismul meu

La coadă la KFC. În spatele meu, un cuplu. Ce vrei, întrebă el. Nu ştiu, miorlăi ea într-o voce piţigăiată. Mai trec două minute. Cei doi bloggeri importanţi care serveau la tejghea se mişcau precum melcii, iar grasul care era şef de tură si probabil în topul zelist pe locul 3001 făcea pe importantul, în loc să se gândească că e duminică şi să mai deschidă o casă de servit. Blonda din spate tot nu s-a hotărât. Şi tot se pisiceşte, deşi pun pariu că nu aia e vocea ei reală. Mai trec 5 minute. Nimic. Deşi mă agasează cu vocea ei, nu vreau să ma întorc să văd cum arată sau cum e îmbrăcată, că atunci o categorisesc piţipoancă. Mai bine lasă aşa, hai să ne gândim la altceva…

Şi îmi pică ochii pe meniurile alea mari de deasupra tejghelei. Aha, deci de aia sunt puse acolo. Să ajute blondele să se decidă. Să nu se confuzeze când vrea să comande. Pentru că, până la urmă, prostia e adorabilă. Mai ales dacă are sâni şi e dispusă să o sugă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. nu mai fi antisocial. :P

  00
 2. Deci clar ca-s obosit. Nu inteleg absolut nimic. Ma culc. :-(

  00
 3. Ce cauţi maică la KFC. Nu gaseai matale un restaurant mai decent, dacă tot ai bani de dat pe mâncare nesănătoasă?

  00
 4. Tu numai KFC ai in oras.
  Daca aveai Ando’s sau panini cred ca ai mergeai acolo mancare ieftina si servire rapida ;)

  00
 5. este socant de amuzant sa vad cine a devenit moralistul de serviciu al tarii, cel putin pe net.
  nu pot sa nu remarc ca “fata de la tzara” revine obsesiv. ce s-a intamplat, nu a vrut sa stea cand aveai 16-17 ani?
  nu vrea nici acuma?

  00
 6. In Brasov mananci foarte bine la Sergiana sau la cantina uzinei Tractorul… Pofta buna!

  00
 7. vrei sa iti dea o juma de foaie a5 pe care sa fie meniul ?inainte sa aruncam un comentariu la misto sa mai si gandim.SUNT MARI CA SA NU TREBUIASCA SA SCOTI OCHELARII DACA DIN CAUZA VARSTEI NU MAI POTI VEDEA .SUNT MARI CA SA VADA OMU CLAR.TU CERE-LE O FOAIE A5 CU MENIUL SI PRETURILE ca se pare ca sa afli repede si simplu ce e de mancare nu e pentru tine.

  E ultima daca cand iti mai citesc aberatiile si figurile de taran.

  Imi dau seama ca o sa stergi commentu ca alea negative nu le acceptam ca noi “este” o divinitate. Pa

  00
 8. Zoso, esti ” da mean machine” ! :))

  00
 9. iti dai seama cu “busy” era ca nu putea sa aleaga; ea nu era obisnuita cu mancaruri din astea ieftine de KFC, ce naiba!

  00
 10. la KFC n`am fost dar la mcDonalds nu vad nici pozele si nici texul de pe panourile alea. propun sa se tipareasca niste hartii cu meniul sa le aiba la casa pentru astia miopi :(

  00
 11. S-ar putea sa par si mai blonda decat sunt, dar pentru ca nu am mancat niciodata la KFC imi permit sa intreb – poza aceea este facuta in Romania 8O ?!? Unde e Pruteanu sa le traga o amenda … :lol:

  00
 12. norocul tau ca erau in spate…zi mersi.cand sa-mi incarc cartela,erau in fata mea la facut abonamente,iar el era mai pitziponc ca ea…au stat o ora sa-si ia un amarat de telefon!

  00
 13. mai mananci la KFC dupa ce ai vazut Food INC.? :D

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile