Comarnic are nevoie de două giratorii sau magazine nu la șosea…

La intrarea și la ieșirea din Comarnic e nevoie de niște giratorii, să poată localnicii să iasă și să cumpere pâine de la șosea. Serios. Jumătate din ăia care ies din lateral merg 200m, apoi parchează și se duc la magazinele alea de la șosea, ca să cumpere chestii.

De aia am râs acum ceva vreme, când a zis Andrei că vrea să se mute într-un orășel din ăsta mic și pitoresc, gen Bușteni. Pentru că e un coșmar să ai treabă într-o situație în care trebuie să ieși în DN.

Soluția simplă e giratoriul. Soluția mai complicată e mutarea minimarketurilor de la șosea, într-o zonă unde să nu fie nevoie să treci DN-ul ca să cumperi pâine.

Altfel, ați văzut ce frumos s-a rezolvat treaba la Ploiești? A fost un pic aglomerație, dar acum se circulă normal acolo. Au lătrat ploieștenii că ei au nevoie de 4 ieșiri și s-au calmat și în sufletul lor mic și negru știu și ei că e mai bine așa.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

28 comentarii

 1. Sens giratoriu? Si cum iesim din el ?

  00
 2. E nevoie de centura acolo in primul rand. Si asa e horror cate sate tranziteaza DN-urile, macar suedejiile astea de orase ar trebui sa aiba centuri.

  00
  • Este proiect de centura in zona Mega Image – durata de realizare e alta problema.

   Exproprierile necesare pentru a face un rond acolo sunt alta problema.

   00
 3. nu stiu ce zici tu de ploiesti, dar am stat pt prima oara in coloana 20 min pe centura ploiestului pana am trecut de giratoriul ala

  00
  • Trebuia să folosești Waze precum un bucurestean care se respectă😀. De când cu sensul giratoriu de la Lukoil, te întâlnești sâmbăta cu bucureștenii pe care îi îndeamnă Waze să o “taie” prin oraș. Că Waze este o aplicație tâmpă și din oraș îi trimite tot către sensul de la Lukoil este o altă poveste. Despre bucureștenii care nu se simt bine când până nu fut traficul din orașele prin care trec altă dată…

   00
 4. Nu are rost sa se cheltuie banii pe giratoriu. Nu peste mult timp autostrada bucuresti-brasov va prelua 90% din traficul Comarnic-ului.

  00
 5. Ar avea nevoie sa nu treaca DN1 prin el. Si nici prin toate orasele si comunele de pe Valea Prahovei.
  Dar n-o sa vedem noi nici autostrada prea curand. De mutat DN-ul nici nu se pune problema.

  00
 6. cine e Comarnic pe lumea asta, ce sa cauti pe acolo?
  O viata avem si o pierdem cu dilemele unora care nici nu-si dau seama de problemele lor..

  00
 7. Eu nu inteleg de ce nu au facut 3 benzi pe portiunea reasfaltata de la iesirea din Comarnic, daca nu au putut sa faca 4 benzi. Asa au facut 2 benzi XXXXXL.

  00
 8. NOU
  #21

  DN1: putting coma in Comarnic.

  00
 9. Trebuia să folosești Waze precum un bucurestean care se respectă😀. De când cu sensul giratoriu de la Lukoil, te întâlnești sâmbăta cu bucureștenii pe care îi îndeamnă Waze să o “taie” prin oraș. Că Waze este o aplicație tâmpă și din oraș îi trimite tot către sensul de la Lukoil este o altă poveste. Despre bucureștenii care nu se simt bine când până nu fut traficul din orașele prin care trec altă dată…

  00
 10. Buna seara,

  Eu pot sa depun mărturie ca se pierde mult timp la noul sens giratoriu de la Ploiesti, tranzitez de doua ori pe zi acesta zona, dimineața se sta in coloana aproximativ 10 minute pe sensul către București iar după amiaza din nou 10 minute pe sensul spre Câmpina, nu se pune la socoteala ziua de luni și vineri unde timpul de tranzit creste substanțial. Asta de la un Prahovean care “nu știe sa conducă o masina”.

  Mulțumesc,
  Marius,

  00
 11. Buna seara,

  Este frumos când din fără unei tastaturi începi sa spui astfel de cuvinte, nu este vorba de o anumită expunere cum Spune-ți voi, nimeni nu dorește raul altor persoane, vrem totuși sa beneficiem de acel drum național și nu de o parcare naționala, acum Zoso troleaza ca așa crede ca își tine cititorii aproape, nu cred ca totuși acesta este soluția, încă un sens giratoriu !

  Mulțumesc,
  Marius,

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.