Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$
65 comentarii
NOU
#1
Slim
Excelent review!
00
NOU
#2
Psionics
Daca reclama aceasta ar fi fost pe bani si ar fi costat aici 1000 euro, clientul ar fi fost taxat cu 1000/156=6.4 euro pentru fiecare caracter, inclusiv spatiu.
Asta inseamna sa fii mafiot.
*articolul are 156 caractere cu titlu cu tot.
00
NOU
#3
adyzah
sau, din ce văd în poză, 200E/coastă
00
NOU
#4
Kopa_Kopan
Asta e review de Twitter, mai ramanea si spatiu…
Cam tot ce vinde Edenia e scump, mi-e si frica sa intreb de pret.
00
NOU
#5
miticosul
@Psionics – stai sa vedem cu ce topor nou apare pe blog.
00
NOU
#6
vali
am spus tot ce aveam de spus in cât mai puține cuvinte. timpul cititorilor mei costă bani. vă economisesc bani!!!
NOU
#7
alexul
Eu, adica ea le-a facut la cuptor din motiv de trai la bloc… si am fost cam dezamagit de ele.
Le mai dam o sansa la gratar poate weekendul asta.
00
NOU
#8
Lucifer
Daca nu v au iesit coastele ok la cuptor, sigur va ies si mai prost la gratar.
alea de la kaufland … vai nu stiu cum le zice, dar nu sunt de la vitrina cu vrac ci la autoservire. dar ori aici pe blog ori la cetin le-am vazut de curand.
f bune,
00
NOU
#31
d4n
„COASTE de porc marinate”
„În cutia asta e doar una”
uite asa iti bati joc de consumatori.
00
NOU
#32
jimmy
Sunt pachete si cu 2 mai mici
00
NOU
#33
pahomi
O singură porție de coaste. Coastele sunt oasele alea și dacă în cutie se găsesc mai multe oase au dreptate.
00
NOU
#34
jimmy
Confirm, foarte foarte bune!! Daca sunt facute corect si nu uscate.
00
NOU
#35
etk
Review scurt ca si coastele, pardon coasta.
00
NOU
#36
Apollo
Hai ca le adaug pe lista de cumparaturi. Poti adauga la descriere: gratarageala FTW!
00
NOU
#37
Shoric
Pentru cei care zic că nu sunt bune trebuie specificat că trebuie scoase din ambalaj înainte de a fi puse pe grătar
Le-au facut praf! ketchup peste ele ca sa placa la tot taranu! vai mama lor.
00
NOU
#40
Mihai
Încercați de la vivo cei din bucuresti sau Iași. Nu au legătura cu ce ați mai mâncat. Sunt bestiale
00
NOU
#41
adyzah
La o adică în Iași e și Meat Concept (de făcut acasă, zic).
00
NOU
#42
mario
Nush ce dracu e cu Meat Concept ca sunt 3 săptămâni de când nu mai găsesc vrăbioara de Angus. Făcută acasă in tigaie de fonta, după rețeta lui Petreanu iese minunat de buna
00
NOU
#43
Jerome
Pft bna prefer ceafa de pui
00
NOU
#44
Shoric
Acum vreo 4 ani am fost la ţară şi ca să nu mergem cu mâna goală am luat de la un kaufland ceva porcării în baiţ pe care le-am pus la bătaie la un grătar făcut la un vecin care a scos de la lada frigorifică ceva carne de porc crescut în curte cu uruială şi porumb. Făcute împreună cam îţi poţi da seama că baiţul ăla sărat murugă cu plante aromate are un singur rol.
00
NOU
#45
Kllaus
Pt consum uman sau pt câine?
00
NOU
#46
Claudiu
Arata pozele si cu oasele sa ne dam seama cat de bune au fost.
00
NOU
#47
Shoric
Să pună poze cu cei din beci să vedem dacă au fost mulţumiţi de oasele rămase.
00
NOU
#48
dax
Bun glutamatul de sodiu… Orice condiment, conservant, stabilizator pot tolera, dar potentiatorii de aroma de tipul glutamatului nu au ce cauta intr-un produs de carne.
Ingrediente coaste Edenia:
Carne de porc 87%, pasta de tomate, zahar, melasa, otet, sare, usturoi, seminte de MUSTAR, morcov, ardei iute, hidrolizat de proteine vegetale, boabe de SOIA, amidon din cartofi, amidon de GRAU, amidon de porumb, stabilizator (guma de guar), guma xantan, ierburi si condimente (seminte de TELINA, coriandru, seminte de SUSAN), conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid acetic, acid lactic, corector de aciditate: acid citric, aroma, potentiatori de aroma: glutamat de sodiu, guanilat disodic, maltodextrina, grasime de palmier netratata, extract de drojdie, LACTOZA, indulcitori (zaharina, neohesperidina), colorant: caramel sulfit de amoniu.
00
NOU
#49
dax
Prin comparatie cele de la Comtim nu contin deloc E-uri din declaratia producatorului:
Nici sarea, nici piperul, nici alte ierburi n-au ce căuta în carne, nu?
Plm, nu mai înghițiți toate prostiile citite pe net, „hurr durr msg is bad”…
NOU
#51
leco
@dax – Deci produse de sinteza chimica poti tolera, dar MSG nu.
Informeaza-te inainte sa expui pareri.
Glutamatul de monosodiu e ca drojdia pe care probabil o „tolerezi” zilnic in paine, bere…etc.
P.S. Nu mai manca rosii si branza/cascaval pentru ca si ele contin MSG in mod natural.
00
NOU
#52
jimmy
Sa incerci sa faci coaste in casa marinate, fara nimic artificial sa te vedem. (Nu zic ca nu iese, iese , dar iese greu si scump).
00
NOU
#53
Adrian
Are ‘chimicale’? Sau are ingrediente ‘safe’? Că altfel….
Coaste de la macelaria preferata, aparat de vidat, pungi vidat, baitul preferat.
Eu fac cu ulei, sos soya, putina miere, paprika dulce/iute, furaje dupa gust (oregano, usturoi, cimbru whatever), suc de rosii, sos worcestershire. Mai mult sau mai putin, depinde ce mai gasesc prin cutii.
Le ungi bine cu bait, le videzi, bagi la frigider cu 12-24 de ore inainte. Cand le pui pe gratar/ la cuptor mai pun un praf de piper peste. Fara sare.
00
NOU
#57
alxzen
protip: gatite in slow cooker si abia la final puse in cuptor cu setarea de grill, la final lasat sa se odihneasca si date cu un strat de sos de BBQ.
00
NOU
#58
maxp
acum vreo 12-13-14 ani, in praga, am fost intr-o taverna la indicatile unui amic si am comandat coaste de nu stiu care: a venit un lighean de coaste si un lighean de zeama de mancare de fasole sau asa ceva, ideea e ca de atunci orice coaste am mancat, oriunde, mi s-au parut pistol cu apa. alea atunci au fost cele mai tari coaste pe care le-am mancat vreodata.
fata de toate produsele astea semipreparate am o repulsie maxima, nu stiu de ce, am si incercat de cateva ori chestii si nu m-am satisfacut deloc.
iar review-ul tau, ca este doar o coasta in pachet, deja m-a enervat. macar sa fi fost 2. sau hai sa zic altfel: un pachet din asta satura un om flamand?
00
NOU
#59
vali
un singur om da. dar nu faci o singură coastă la grătar, nu? mă rog, nu la ăla de lemne.
NOU
#60
maxp
eu cand fac gratar fac asa: piept de pui pt fimea, aripioare si carnaciori nevastamea si ceafa sau as face niste coaste din astea pt mine sa vad cum sunt, si de aia intrebam, pt un om flamand mi-ar ajunge 1 sau 2 pachete? m-am lamurit, o sa le incerc si revin
00
NOU
#61
Marcel din Busteni
Ai mirosit ca bricolaju nu prea baga bani si ai intrat pe horeca:))
00
NOU
#62
Marcel din Busteni
Coastele de la contim eu le consumam de aprox 1 an , daca le faci la cuptorsi pui o tava sub gratar se scurge din ele o grasime incredibila, se fac untura pana a 2a zi ! am renuntat dupa un an la ele…..o sa incerc si edenia…nu le am vazut pe nicaieri…
00
NOU
#63
M Andrei D
Te-ai cam intins…incepi sa il copiezi pe Radu la reviewuri.
00
NOU
#64
Cosmin
M-ai facut curios. Eu mereu mi-am marinat singur coastele, le-am tinut cel putin o zi in frigider, apoi in jur de 3-4 ore la cuptor. Daca am si-un gratar aproape, pe final le dau culoare pe gratar
Multa munca, mai ales ca de obicei fac pentru 8-12 oameni. O sa incerc si scurtatura asta
00
NOU
#65
Sol
LOL, ai publicat review-ul prin telegraf, cu plata la litera? Macar o poza cu coasta gatita mergea.
Excelent review!
Daca reclama aceasta ar fi fost pe bani si ar fi costat aici 1000 euro, clientul ar fi fost taxat cu 1000/156=6.4 euro pentru fiecare caracter, inclusiv spatiu.
Asta inseamna sa fii mafiot.
*articolul are 156 caractere cu titlu cu tot.
sau, din ce văd în poză, 200E/coastă
Asta e review de Twitter, mai ramanea si spatiu…
Cam tot ce vinde Edenia e scump, mi-e si frica sa intreb de pret.
@Psionics – stai sa vedem cu ce topor nou apare pe blog.
am spus tot ce aveam de spus in cât mai puține cuvinte. timpul cititorilor mei costă bani. vă economisesc bani!!!
Eu, adica ea le-a facut la cuptor din motiv de trai la bloc… si am fost cam dezamagit de ele.
Le mai dam o sansa la gratar poate weekendul asta.
Daca nu v au iesit coastele ok la cuptor, sigur va ies si mai prost la gratar.
Si eu am fost dezamagit..
…how do you fuck up Coaste la Cuptor?
mie imi plac mai mult la cuptor decat la gratar, se ia mai usor carnea de pe coaste, parca ramane mai multa carne…nah, gusturi
Incercat la cuptor electric, 220 de grade, cu aer circulant si cu gril superior. Maxim 12 minute, cuptorul preincalzit, evident.
Au iesit surprinzator de bune, pentru o chestie congelata.
@Znuff: Simplu. Le cumperi de la Edenia.
P.S. Hai ca am comentat tarziu, nu mai vede nimeni c-am porcit „produsul”.
Cate calorii contine? Ce valori nutritionale?
pe bune?
https://lmgtfy.com/?q=coaste+marinate+edenia
Prea multe pentru tune
Coaste vegane au?
Da normal, precum și ceafă de praz, ciocanele de ardei și mici de brocoli cu conopida. Și nu doar vegane deci, insa răuvegane
Normal, au si fara gluten, parabeni si lactoza.
da, din plante.
Review-ul. Cam scurt dar foarte foarte bun.
mai bine spune-ne cat sunt de sarate in comparatie cu alea de la comtim, ca m-am saturat sa tot incerc coaste baituite potroaca
nu știu, potrivit de sărate.
Așteptăm giveaway 😛
Sa nu-l faca cu ce ramane.
Fața de comtim cum sunt?
Fata de contim sunt groaznice. Apropo, is prefierte si zice pe cutie ca mai trebuie in cuptor 10min.
sunt mai bune decât alea de comtim și cam la fel de bune ca alea de la carrefour.
alea de la kaufland … vai nu stiu cum le zice, dar nu sunt de la vitrina cu vrac ci la autoservire. dar ori aici pe blog ori la cetin le-am vazut de curand.
f bune,
„COASTE de porc marinate”
„În cutia asta e doar una”
uite asa iti bati joc de consumatori.
Sunt pachete si cu 2 mai mici
O singură porție de coaste. Coastele sunt oasele alea și dacă în cutie se găsesc mai multe oase au dreptate.
Confirm, foarte foarte bune!! Daca sunt facute corect si nu uscate.
Review scurt ca si coastele, pardon coasta.
Hai ca le adaug pe lista de cumparaturi. Poti adauga la descriere: gratarageala FTW!
Pentru cei care zic că nu sunt bune trebuie specificat că trebuie scoase din ambalaj înainte de a fi puse pe grătar
Dacă ajungi prin Suceava te iau să încerci unele dintre cele mai bune coaste de prin zonă. Ai aici un preview https://www.facebook.com/restauranteker/posts/162865751948915
Le-au facut praf! ketchup peste ele ca sa placa la tot taranu! vai mama lor.
Încercați de la vivo cei din bucuresti sau Iași. Nu au legătura cu ce ați mai mâncat. Sunt bestiale
La o adică în Iași e și Meat Concept (de făcut acasă, zic).
Nush ce dracu e cu Meat Concept ca sunt 3 săptămâni de când nu mai găsesc vrăbioara de Angus. Făcută acasă in tigaie de fonta, după rețeta lui Petreanu iese minunat de buna
Pft bna prefer ceafa de pui
Acum vreo 4 ani am fost la ţară şi ca să nu mergem cu mâna goală am luat de la un kaufland ceva porcării în baiţ pe care le-am pus la bătaie la un grătar făcut la un vecin care a scos de la lada frigorifică ceva carne de porc crescut în curte cu uruială şi porumb. Făcute împreună cam îţi poţi da seama că baiţul ăla sărat murugă cu plante aromate are un singur rol.
Pt consum uman sau pt câine?
Arata pozele si cu oasele sa ne dam seama cat de bune au fost.
Să pună poze cu cei din beci să vedem dacă au fost mulţumiţi de oasele rămase.
Bun glutamatul de sodiu… Orice condiment, conservant, stabilizator pot tolera, dar potentiatorii de aroma de tipul glutamatului nu au ce cauta intr-un produs de carne.
Ingrediente coaste Edenia:
Carne de porc 87%, pasta de tomate, zahar, melasa, otet, sare, usturoi, seminte de MUSTAR, morcov, ardei iute, hidrolizat de proteine vegetale, boabe de SOIA, amidon din cartofi, amidon de GRAU, amidon de porumb, stabilizator (guma de guar), guma xantan, ierburi si condimente (seminte de TELINA, coriandru, seminte de SUSAN), conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid acetic, acid lactic, corector de aciditate: acid citric, aroma, potentiatori de aroma: glutamat de sodiu, guanilat disodic, maltodextrina, grasime de palmier netratata, extract de drojdie, LACTOZA, indulcitori (zaharina, neohesperidina), colorant: caramel sulfit de amoniu.
Prin comparatie cele de la Comtim nu contin deloc E-uri din declaratia producatorului:
https://www.smithfield.ro/ro/operatiuni/carne-proaspata/gama-bun-de-gatit
Poate din cauza asta sunr „mai putin bune”.
Nici sarea, nici piperul, nici alte ierburi n-au ce căuta în carne, nu?
Plm, nu mai înghițiți toate prostiile citite pe net, „hurr durr msg is bad”…
@dax – Deci produse de sinteza chimica poti tolera, dar MSG nu.
Informeaza-te inainte sa expui pareri.
Glutamatul de monosodiu e ca drojdia pe care probabil o „tolerezi” zilnic in paine, bere…etc.
P.S. Nu mai manca rosii si branza/cascaval pentru ca si ele contin MSG in mod natural.
Sa incerci sa faci coaste in casa marinate, fara nimic artificial sa te vedem. (Nu zic ca nu iese, iese , dar iese greu si scump).
Are ‘chimicale’? Sau are ingrediente ‘safe’? Că altfel….
Are la greu! Nu ai citit mai sus?!…
is mai bune ca alea de la Lidl ?
Coaste de la macelaria preferata, aparat de vidat, pungi vidat, baitul preferat.
Eu fac cu ulei, sos soya, putina miere, paprika dulce/iute, furaje dupa gust (oregano, usturoi, cimbru whatever), suc de rosii, sos worcestershire. Mai mult sau mai putin, depinde ce mai gasesc prin cutii.
Le ungi bine cu bait, le videzi, bagi la frigider cu 12-24 de ore inainte. Cand le pui pe gratar/ la cuptor mai pun un praf de piper peste. Fara sare.
protip: gatite in slow cooker si abia la final puse in cuptor cu setarea de grill, la final lasat sa se odihneasca si date cu un strat de sos de BBQ.
acum vreo 12-13-14 ani, in praga, am fost intr-o taverna la indicatile unui amic si am comandat coaste de nu stiu care: a venit un lighean de coaste si un lighean de zeama de mancare de fasole sau asa ceva, ideea e ca de atunci orice coaste am mancat, oriunde, mi s-au parut pistol cu apa. alea atunci au fost cele mai tari coaste pe care le-am mancat vreodata.
fata de toate produsele astea semipreparate am o repulsie maxima, nu stiu de ce, am si incercat de cateva ori chestii si nu m-am satisfacut deloc.
iar review-ul tau, ca este doar o coasta in pachet, deja m-a enervat. macar sa fi fost 2. sau hai sa zic altfel: un pachet din asta satura un om flamand?
un singur om da. dar nu faci o singură coastă la grătar, nu? mă rog, nu la ăla de lemne.
eu cand fac gratar fac asa: piept de pui pt fimea, aripioare si carnaciori nevastamea si ceafa sau as face niste coaste din astea pt mine sa vad cum sunt, si de aia intrebam, pt un om flamand mi-ar ajunge 1 sau 2 pachete? m-am lamurit, o sa le incerc si revin
Ai mirosit ca bricolaju nu prea baga bani si ai intrat pe horeca:))
Coastele de la contim eu le consumam de aprox 1 an , daca le faci la cuptorsi pui o tava sub gratar se scurge din ele o grasime incredibila, se fac untura pana a 2a zi ! am renuntat dupa un an la ele…..o sa incerc si edenia…nu le am vazut pe nicaieri…
Te-ai cam intins…incepi sa il copiezi pe Radu la reviewuri.
M-ai facut curios. Eu mereu mi-am marinat singur coastele, le-am tinut cel putin o zi in frigider, apoi in jur de 3-4 ore la cuptor. Daca am si-un gratar aproape, pe final le dau culoare pe gratar
Multa munca, mai ales ca de obicei fac pentru 8-12 oameni. O sa incerc si scurtatura asta
LOL, ai publicat review-ul prin telegraf, cu plata la litera? Macar o poza cu coasta gatita mergea.