Coaste Edenia review

În cutia asta e doar una, și e mititică. Dar e foarte foarte bună. Fragedă și bună. Baițul e un pic picant, dar nu cât să fie deranjant.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

65 comentarii

  1. Excelent review!

    00
    • Daca reclama aceasta ar fi fost pe bani si ar fi costat aici 1000 euro, clientul ar fi fost taxat cu 1000/156=6.4 euro pentru fiecare caracter, inclusiv spatiu.
      Asta inseamna sa fii mafiot.
      *articolul are 156 caractere cu titlu cu tot.

      00
    • sau, din ce văd în poză, 200E/coastă

      00
    • Asta e review de Twitter, mai ramanea si spatiu…

      Cam tot ce vinde Edenia e scump, mi-e si frica sa intreb de pret.

      00
    • @Psionics – stai sa vedem cu ce topor nou apare pe blog.

      00
    • am spus tot ce aveam de spus in cât mai puține cuvinte. timpul cititorilor mei costă bani. vă economisesc bani!!!

  2. Eu, adica ea :-) le-a facut la cuptor din motiv de trai la bloc… si am fost cam dezamagit de ele.

    Le mai dam o sansa la gratar poate weekendul asta.

    00
  3. Cate calorii contine? Ce valori nutritionale?

    00
  4. NOU
    #18

    Coaste vegane au?

    00
  5. Review-ul. Cam scurt dar foarte foarte bun.

    00
  6. mai bine spune-ne cat sunt de sarate in comparatie cu alea de la comtim, ca m-am saturat sa tot incerc coaste baituite potroaca

    00
  7. Așteptăm giveaway 😛

    00
  8. Fața de comtim cum sunt?

    00
  9. alea de la kaufland … vai nu stiu cum le zice, dar nu sunt de la vitrina cu vrac ci la autoservire. dar ori aici pe blog ori la cetin le-am vazut de curand.

    f bune,

    00
  10. „COASTE de porc marinate”
    „În cutia asta e doar una”

    uite asa iti bati joc de consumatori.

    00
  11. Confirm, foarte foarte bune!! Daca sunt facute corect si nu uscate.

    00
  12. Review scurt ca si coastele, pardon coasta.

    00
  13. Hai ca le adaug pe lista de cumparaturi. Poti adauga la descriere: gratarageala FTW! :)

    00
  14. Pentru cei care zic că nu sunt bune trebuie specificat că trebuie scoase din ambalaj înainte de a fi puse pe grătar :)

    00
  15. Dacă ajungi prin Suceava te iau să încerci unele dintre cele mai bune coaste de prin zonă. Ai aici un preview https://www.facebook.com/restauranteker/posts/162865751948915

    00
  16. Încercați de la vivo cei din bucuresti sau Iași. Nu au legătura cu ce ați mai mâncat. Sunt bestiale

    00
    • La o adică în Iași e și Meat Concept (de făcut acasă, zic).

      00
    • Nush ce dracu e cu Meat Concept ca sunt 3 săptămâni de când nu mai găsesc vrăbioara de Angus. Făcută acasă in tigaie de fonta, după rețeta lui Petreanu iese minunat de buna

      00
  17. Pft bna prefer ceafa de pui

    00
  18. Acum vreo 4 ani am fost la ţară şi ca să nu mergem cu mâna goală am luat de la un kaufland ceva porcării în baiţ pe care le-am pus la bătaie la un grătar făcut la un vecin care a scos de la lada frigorifică ceva carne de porc crescut în curte cu uruială şi porumb. Făcute împreună cam îţi poţi da seama că baiţul ăla sărat murugă cu plante aromate are un singur rol.

    00
  19. Pt consum uman sau pt câine?

    00
  20. Arata pozele si cu oasele sa ne dam seama cat de bune au fost.

    00
  21. Bun glutamatul de sodiu… Orice condiment, conservant, stabilizator pot tolera, dar potentiatorii de aroma de tipul glutamatului nu au ce cauta intr-un produs de carne.

    Ingrediente coaste Edenia:

    Carne de porc 87%, pasta de tomate, zahar, melasa, otet, sare, usturoi, seminte de MUSTAR, morcov, ardei iute, hidrolizat de proteine vegetale, boabe de SOIA, amidon din cartofi, amidon de GRAU, amidon de porumb, stabilizator (guma de guar), guma xantan, ierburi si condimente (seminte de TELINA, coriandru, seminte de SUSAN), conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid acetic, acid lactic, corector de aciditate: acid citric, aroma, potentiatori de aroma: glutamat de sodiu, guanilat disodic, maltodextrina, grasime de palmier netratata, extract de drojdie, LACTOZA, indulcitori (zaharina, neohesperidina), colorant: caramel sulfit de amoniu.

    00
  22. Sa incerci sa faci coaste in casa marinate, fara nimic artificial sa te vedem. (Nu zic ca nu iese, iese , dar iese greu si scump).

    00
  23. Are ‘chimicale’? Sau are ingrediente ‘safe’? Că altfel….

    00
  24. is mai bune ca alea de la Lidl ?

    00
  25. NOU
    #56

    Coaste de la macelaria preferata, aparat de vidat, pungi vidat, baitul preferat.

    Eu fac cu ulei, sos soya, putina miere, paprika dulce/iute, furaje dupa gust (oregano, usturoi, cimbru whatever), suc de rosii, sos worcestershire. Mai mult sau mai putin, depinde ce mai gasesc prin cutii.

    Le ungi bine cu bait, le videzi, bagi la frigider cu 12-24 de ore inainte. Cand le pui pe gratar/ la cuptor mai pun un praf de piper peste. Fara sare.

    00
  26. protip: gatite in slow cooker si abia la final puse in cuptor cu setarea de grill, la final lasat sa se odihneasca si date cu un strat de sos de BBQ.

    00
  27. acum vreo 12-13-14 ani, in praga, am fost intr-o taverna la indicatile unui amic si am comandat coaste de nu stiu care: a venit un lighean de coaste si un lighean de zeama de mancare de fasole sau asa ceva, ideea e ca de atunci orice coaste am mancat, oriunde, mi s-au parut pistol cu apa. alea atunci au fost cele mai tari coaste pe care le-am mancat vreodata.
    fata de toate produsele astea semipreparate am o repulsie maxima, nu stiu de ce, am si incercat de cateva ori chestii si nu m-am satisfacut deloc.
    iar review-ul tau, ca este doar o coasta in pachet, deja m-a enervat. macar sa fi fost 2. sau hai sa zic altfel: un pachet din asta satura un om flamand?

    00
    • un singur om da. dar nu faci o singură coastă la grătar, nu? mă rog, nu la ăla de lemne.

    • eu cand fac gratar fac asa: piept de pui pt fimea, aripioare si carnaciori nevastamea si ceafa sau as face niste coaste din astea pt mine sa vad cum sunt, si de aia intrebam, pt un om flamand mi-ar ajunge 1 sau 2 pachete? :) m-am lamurit, o sa le incerc si revin :)

      00
  28. NOU
    #61

    Ai mirosit ca bricolaju nu prea baga bani si ai intrat pe horeca:))

    00
  29. NOU
    #62

    Coastele de la contim eu le consumam de aprox 1 an , daca le faci la cuptorsi pui o tava sub gratar se scurge din ele o grasime incredibila, se fac untura pana a 2a zi ! am renuntat dupa un an la ele…..o sa incerc si edenia…nu le am vazut pe nicaieri…

    00
  30. Te-ai cam intins…incepi sa il copiezi pe Radu la reviewuri.

    00
  31. M-ai facut curios. Eu mereu mi-am marinat singur coastele, le-am tinut cel putin o zi in frigider, apoi in jur de 3-4 ore la cuptor. Daca am si-un gratar aproape, pe final le dau culoare pe gratar :)
    Multa munca, mai ales ca de obicei fac pentru 8-12 oameni. O sa incerc si scurtatura asta

    00
  32. LOL, ai publicat review-ul prin telegraf, cu plata la litera? Macar o poza cu coasta gatita mergea.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.