CNA nu a acordat licenţă audiovizuală pentru Steaua TV

Membrii CNA au respins solicitarea de acordare a licenţei pentru Steaua TV din cauza neprezentării, la şedinţa de joi, a acţionarilor majoritari ai postului de televiziune şi a lipsei unor reprezentanţi din cadrul structurii editoriale, care ar fi putut oferi lămuriri asupra grilei de programe, considerată de membrii Consiliului drept neclară.

“Dacă doresc această licenţă să se mobilizeze, să vină în faţa Consiliului”, a spus membrul CNA, Ioan Cărmăzan.

De asemenea, Cristina Trepcea s-a pronunţat asupra modului în care a fost realizat dosarul ce conţinea grila de programe a postului Steaua TV, afirmând că este unul “neprofesionist”.

La întâlnirea cu membrii Consiliului, programată marţi, a fost prezent doar Cătălin Ciubotă, avocat din partea SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

În luna mai, membrii CNA i-au solicitat lui Gigi Becali să rezolve problema acţionariatului pentru a putea obţine licenţa audiovizuală pentru Becali TV. Preşedintele de atunci al Consiliului, Ralu Filip, i-a recomandat Becali să-şi asume legal această televiziune, dacă vrea să obţină licenţă.

În şedinţa din 20 septembrie, CNA a respins solicitarea de licenţă audiovizuală prin satelit pentru S.C. Fotbal Club Steaua Bucureşti, motivul principal al respingerii fiind titulatura postului – Becali TV.

Potrivit CNA, reglementările audiovizualului prevăd faptul că un post de televiziune nu poate purta denumirea unei personalităţi politice şi nici nu poate promova această personalitate.

(mediafax)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Hahalerele…a idee..mai bine Becali isi face blog …ca tot e la moda si nu mai este Trepcea sa-l faca neprofesionist..Vei fi tu Zoso cerberul…
  hi hi

  00
 2. BINE MAAAAH!!! Inca un post la care sa ma uit si sa-mi vad idolii, pe becali si nicolita, abia astept sa-i dea licenta.HAI BECALI = HAI DUMNEZEU!!!! Jos cu dusmanii si cu hahalerele.

  00
 3. Becali o sa-si faca draga Andaa din simplul motiv ca “glob”-urile” sunt pline de securisti. 😐

  00
 4. pt suporterii stelisti ar fi o mare realizare, exact cum in anglia exista Arsenal tv, chelsea tv…de ce nu si-ar trage si becali televiziune? sa-i faca ciuda lui Borcea /.

  00
 5. Becali ftw, blog religios clar ! hahalera

  00
 6. Citisem pe undeva ca cei de la CNA au ras si cu fundul de becalisti cand i-au vazut venind la negocieri cu o grila tv scrisa cu pixul .
  Mai mult, in programul zilnic erau trecute aprox. 15 ore de reluari a anumitor emisiuni, videoclipuri si meciuri ale echipei Steaua , dar si rugaciuni .
  Deh… ar fi bine sa combine meciurile stelei cu rugaciunile. Poate asa castiga si ei 🙂

  00
 7. becali tv parca l-au restins, acu ai mai respinge si streaua tv, dar Becali are!!! poate sa mai incerce si cu png tv 🙂 hahalera.ro poate e liber sa isi faca blog.
  oaia tv
  taran tv
  hahalera tv
  latifundiar tv
  pipera tv

  00
 8. televiziune ptr prosti, da.

  00
 9. muistii astia de la CNA stiu doar sa zica nu, sa cenzureze si sa interzica… cumunistii dracu

  00
 10. @felix: O razi dar exista http://www.hahalera.ro

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.