ClubAfaceri.ro, spam, spam şi iar spam!

În februarie 2008 urlau sus şi tare că ei sunt drepţi şi cinstiţi şi că vor renunţa la practicile necinstite cu care umpluseră orice căutare de pe google.

Atunci avea 1.2 milioane pagini indexate. Acum au 4.8 milioane! Iar practicile de spam au ramas aceleasi. Spam spam, spam spam!

Sunt curios, ce scuze au acum? Au mărit baza de date de firme care nu doresc să fie acolo? Au început să parseze ştiri? Sau adoptă metoda internetcorp cu “softul e de vină”?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Sigur au inmultit paginile alea cu produsele de la ….produsehot/sobolani

  Stii tu, rozatoarele se inmultesc repede :)

  00
 2. 4.8 milioane… Nu cred că este vreun site în România care să aibă mai multe de 1,000,000 de pagini indexate pe bune. Poate doar dacă o avea vreo 15 ani vechime… Nesimţiţi. Trebuiesc raportaţi la Google.

  00
 3. Degeaba ii raportati, au contract cu Google, cel putin asa mi-a soptit mie o pasarea…

  00
 4. cine i-a crezut ? :P

  00
 5. Stim bine cine a pus la cale toata bazaconia asta cu clubafaceri si din cauza asta m-as fi asteptat ca tocmai site-ul lui personal (adica cel care incepe cu U din graficul postat de link-urile din post) sa se descurce mai bine. Nice going Mr. C.G., esti cel mai tare la SEO :P

  00
 6. Raportati-i pe toti spamerii la Google cu niste exemple clare de spam ca link si in cele din urma ii vor scoate din cautari.

  00
 7. Am fost si eu inscris pe portalul asta si nema clienti de acolo.

  00
 8. Mie mi-a expirat azi contul la ei… :P

  00
 9. Cel mai nesimtit, enervant site! Va rog link spre raportare spam!

  00
 10. -Iata ce furturi de drepturi de autor gazduiesc cei de pe Clubafaceri.ro

  -Numitul Gheorghe Viorel -Omnitterra SRL ne fura pe ClubAfaceri.ro pozele noastre cu prototipurile noastre pentru Instalatia usoara de foraj puturi apa 27-80m, protejate cu brevet de model industrial si rezultate in urma Programelor Nationale de Cercetare RELANSIN si CEEX

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube