Clooney, bun de gură

Actorul George Clooney a declarat că Barack Obama, candidatul negru (ce pana mea, suntem în România, pot să zic negru, că noi n-avem o problemă cu negrii, ci cu suedejii) la preşedinţia SUA, are alura unui star rock.

Mişto de tot! Eu aş fi curios ce fel de star rock? Gen Jimmy Page sau Keith Richards, de trag pe nas tot ce prind? Familist? Gay? Curvar? Beţiv? Seropozitiv?

Cum ar fi să apară mâine Vizante pe teve să declare că lui i se pare că Geoană are o alură de Artanu? Sau că seamănă un pic cu Minculescu în tinereţe?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. (ce pana mea, suntem

  00
 2. pai daca boii (pardon, jurnalistii) il intreaba ce parere are despre alegeri, omul isi da cu parerea…
  daca il intrebau pe keith richards ce parere are de tony blair, ce fel de raspuns crezi ca ar fi dat ala?

  00
 3. rock stars always win

  00
 4. nup, sunt suparati si cand li se spune negri. prefera ‘coloured’ sau ‘african american’.

  00
 5. da de unde, coloured e termen rasist – nu ca nigger, da totusi.
  black e political correct plus ca nu e sinonim cu afro-american. afro-americanii sunt doar aia care sunt urmasii sclavilor din sua. obama e black dar nu afro-american. taticu-so e kenyan.

  00
 6. ce prostii vorbiti.. in fine… Barack e vazut ca rock star pentru ca in general e cel mai cu picioarele pe pamant candidat (ma rog, asta inteleg din ce spun ei), e convingator si relatia lui cu cei care-l asculta e una foarte buna… In plus, de cand Sharpton si alte cateva personalitati importante de culoare (care au talk-show-uri pe la ore de varf si din care scot bani in draci, atat de multi incat sa daruiasca o masina fiecarui spectator) si-au bagat pwla in cultura negrilor 2007 (da, vorbesc de hip-hop, care fara suparare, nu mai e ce era in anii 90, ma refer la proportiile pe care le-a luat curentul) si in cei care-l asculta, doar Barack s-a impotrivit, iar la amploarea pe care a luat-o fenomenul hip-hop azi, eu zic ca omul si-a facut un aliat puternic… Numai ca ascultatorii de hip-hop sunt doar multi… Barack nu are cum sa iasa presedinte… Nu inca cel putin…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube