clima bizonică

Zilele astea am tot auzit întrebarea „ce este clima bizonică?”.
Ei bine, acum este primavară, este cald, ies şi bizonii din peşteri.
Bizonii se recunosc după mers şi după port. Majoritatea sunt prima sau a doua generaţie de ţărani care au văzut blocuri şi simt nevoia să arate asta în fiecare zi. Fie ca asta înseamnă un casetofon chinezesc în mână, o Dacie 1970 împopoţonată cu de toate, pantofi de lac şi trening, un lanţ de neam prost la gâtul bizonic, să vadă duşmanii că are valoare.
Clima bizonică se manifestă mai mult în anotimpurile calde, singura explicaţie pentru acest fenomen fiind soarele dogoritor, care fierbe minţile, şi aşa puţine, ale bizonului.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

3 comentarii

 1. NOU
  #1

  Si eu care credeam tot timpul ca raspunsul la intrebarea „ce este clima bizonica?” este: „un optional disponibil in cataloagele majoritatii fabricantilor de automobile si care permite cresterea in bune conditii a bizonilor”… acum stiu de ce a murit bizonul meu din portbagaj 🙁

  00
 2. recent am aflat si eu, ca exista clima bizonALA. adica diferite temperaturi in stanga si dreapta. poate mai sunt si altii care se intreaba.

  00
 3. eu am citit ca este o clima(in masina)se regleasza foarte bine si nu in toata masina putem relgla la sofer la cel din dreapta (separat)….asta stiu eu ca inseamna nu cred k are legatura cu bizonii

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube