Clawfinger la Bucuresti

Formatia suedeza Clawfinger canta pentru prima data in Romania, la festivalul „Rock Your Mind”, care va avea loc pe 25 noiembrie, la Sala Polivalenta. Clawfinger s-a infiintat la inceputul anilor ,90, a lansat cinci albume si a cantat alaturi de Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Faith No More, Megadeth.
Prima editie a festivalului „Rock Your Mind” se va desfasura pe parcursul a noua ore, pe scena urmand sa evolueze zece trupe romanesti si straine.

Dacă zic că şi ăştia sunt varză, o să sară iar 2-3 inşi care nu sunt de acord cu mine. Când nici nu trebuie, dar dacă există butonul de comment, de ce sa nu îşi exercite acest drept?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. sunt varza, asa e !!!! spune cu voce tare, ce ti-ai pierdut curajul din cauza comentariilor ???

  00
 2. si Pheonix sunt varza … si Zep sunt varza … si Semnal M sunt varza … si lista continua … dar noi ii lasam sa traiasca…

  00
 3. Toata lumea e varza :-)

 4. Sincer sa fiu, nu am auzit niciodata de ei… Si cunosc mult mai multe formatii „de kkt” cum ar zice zoso…

  00
 5. hmm… 2-3 insi numai? Sariti pe el!!! :P
  Sa inteleg ca nu ai ascultat niciodata. probabil ai vreo 14 ani, si-ti place Limp Bizkit (sau cum s-o scrie). Astia au fost initiatorii genului Rap-metal-hardcore (1994). Daca nu erau ei… inca mai ascultai Michael Bolton (sau inca asculti? :D)

  00
 6. bah din cate shtiu curentu’ hardcore a inceput prin 91-92 cu o trupa care se numea Rage Against the Machine. Si da clawfinger sunt niste terminati!!

  00
 7. De ce mah, terminati? Poate ca in ultimul timp ca mai toti, s-au mai „linistit”, dar e clar ca au sa cante piese mai vechi, care inca sunt de top.Au foarte multe piese cu coaie.

  00
 8. Eu i-am vazut in concert in Ungaria… anul trecut. Nu s-au „linistit” deloc. O sa vedeti (cine o sa mearga). Si despre RATM da… au initiat intr-adevar stilul hard-core. Dar sa nu uitam de unde au venit(America) si cu ce mesaje. Clawfinger este prima trupa europeana care a facut acest lucru si cu mesaje mult diversificate. Deci tot un fel de initiatori ;).

  00
 9. NOU
  #9

  Bah sincer…chiar nu am auzit de formatia asta:))(sau mai bin nu am asc niki o mel de a lor)si nush daca merita sa incerc!!!!voi ce ma sfatuitzi…mjoritatea imi zic sa nu m risc…

  00
 10. mah, trua a venit anul trecut. uita-te la data.

 11. N-ai ascultat niciodata, dar te pui in pozitie de superioritate sperand sa convingi pe cineva. Aveti stilul vostru, tu si Badea, nu mai incapeti in Romania de atata superioritate. Totusi Badea pare cumva mai sincer. Oarecum si eu fac asta in momentul de fata, dar eu nu fac asta direct pentru mine si nici n-am blog sau apar la televizor deocamdata. Clawfinger si-au demonstrat valoarea prin pozitiile din topuri, n-au nevoie de recunoasterea ta.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube