Cisco închide Flip

flip_ultra_hdCisco a anunţat azi că va inchide divizia de camere video Flip, intr-o serie de măsuri organizatorice menite să refacă divizia de consumer products.

Flip au fost cei care au introdus camera video compactă şi uşor de folosit care filmează HD (UltraHD), în 2007, fiind urmaţi de Creative (Vado HD) şi Kodak (ZX1). Sony, Samsung şi alţii au lansat şi ei produse asemănătoare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. Sa refaca divizia de consumer products, adica…?

  00
 2. Adica sa nu dea faliment ca nu produce? ;)

  00
 3. Adica asta :))))

  „As we move forward, our consumer efforts will focus on how we help our enterprise and service provider customers optimize and expand their offerings for consumers, and help ensure the network’s ability to deliver on those offerings.”

  00
 4. Adica se extind inchizand departamente?

  00
 5. Sigur fac profit asa

  00
 6. Sincer sa fiu, n-am auzit in viata mea de Flip. Sau de consumer products facute de Cisco. Si n-am trait intr-o pestera pana acum. :-)

  00
 7. NOU
  #8

  E trist că ies de pe piață, dar eu personal niciodată nu m-am gândit să cumpăr un flip. Nici că aș fi putut lejer să le cumpăr, pentru că au vândut mai mult în state și au cedat locul în europa lui Kodak și Creative.

  Oricum, zilele „pocket camera” sunt cam numărate, telefoanele care filmează HD o fac la o calitate din ce în ce mai bună, așa că peste un timp presupun că și ceilalți se vor „reorganiza”. :)

  00
 8. Astea sunt camerele alea de $200 care filmeaza ca pixu?

  00
 9. da, poti.

  720p cu N8/ galaxy
  1080p cu Lg 2X, galaxy 2 etc.

  00
 10. Inca e folositoare o camera video HD de genu. Eu folosesc cu succes si imi place. Doar o scot din buzunar, o deschid si ma apuc sa filmez, uneori chiar prind super rapid anumite lucruri.

  00
 11. Imi pare rau sa aud asta. Am un flip ultraHD si sunt super multumit, e intr-un fel asemanator cu produsele apple, simplu de folosit si fara multe butoane…

  00
 12. nici eu n-am auzit de flip iar de cisco stiam ca fac doar routere, switch-uri, etc, lucruri la care sunt cunoscuti ca fiind cei mai buni.

  00
 13. NOU
  #15

  Pacat. Mi se parea foarte utile aceste camere video…

  00
 14. NOU
  #16

  @zoso: da.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube