Ciocu, bă!

Aseară, zapam în căutarea Cartoon Network, singurul post TV care nu mă minte (la Playboy nu mă uit, că umblă alea cu păsărica vopsită). Pe TVR erau nişte unii invitaţi, pe Realitatea era Boc, pe B1 Naşul. CN e pe poziţia 50. Realitatea e de trei ori până atunci. TVR de două, B1 de trei. Am avut timp câteva secunde să îi ascult. Toţi, fără excepţie, spuneau prostii. Când au intrat reclamele pe Cartoon, am dat înapoi. Tot prostii spuneau. M-am ciupit. Nimic.

Mă gândesc că la un moment dat, ca politician, ajungi să termini discursul şi n-ai încotro decât să te apuci de mâncat rahat. Cu ambele maini. Dacă pune cineva botul, bine. Dacă nu, asta e viaţa, mă mut în alt partid.

Unul nu s-ar gândi că e momentul să pună mâna pe lopată şi să lase gargara.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

16 comentarii

 1. De ce s-ar gandi ? De ani de zile le merge cu sistemul asta. Gargara functioneaza. Gargara rulz.

  00
 2. Costache, prostule, din cauza ăstora ca tine îşi permit politicienii să facă ceea ce fac acum.

  00
 3. Nu-mi spune ca inca mai speri ceva de la politica romaneasca. Interesele de grup domina. Cam asa este in toata lumea dar la noi nu exista menajamente. Atat.

  00
 4. Politicienii de doi lei niciodata nu vor pune mana pe o lopata lasand gargara … In schimb putem pune noi mana pe o lopota sa-i ardem la scafarlie si apoi inca cateva cozi de lopata pe spinare … si atunci, gata gargara 🙂 🙂

  00
 5. @Băsescu: intervencion anal

  00
 6. Stiu ca nu ai timp, dar totusi pentru a evita sa zapezi 50 de programe, dand peste unele care se repeta, n-ar fi mai bine sa gasesti o juma’ de ora in care sa programezi TV-ul intr-o ordine fireasca pentru gusturile tale ? Am un coleg care spunea ceva de genul “spune-mi cum sunt asezate programele pe telecomanda ca sa-ti spun cine esti” 🙂
  Clou : exista si sensul “in jos” la telecomanda – 99,88,77 sunt canale la fel de bune ca 00,11,22,33 🙂

  00
 7. dar nu in rrominika

  00
 8. ptiu, numai cand vad cuvantul lopata in acelasi context cu pulitician ma entuziasmez.daca mai apare si cuvantul ‘cimitir’ deja treaba e perfecta.
  vorba cantecului ‘de ce-ati ajuns in parlament si n-ati murit in campanie’?

  00
 9. iti recomand disney channel, acolo vezi prospaturi nevopsite gen hannah montana !

  00
 10. Daca ar pune mana pe lopata nu s-ar mai numii politicieni…exceptia cu lopata e doar daca dureaza cateva minute si e media prin preajma

  00
 11. Eheeei, din rahatul ala mancat se face contul mare. Asa capeti functia care iti pune pixul sculat in mana, poti semna multe si apoi lumea te place si cotizeaz.
  Oricum, e mai usor ca la lopata sau zilnic pe blog.

  00
 12. Poate ar trbuie sa-i asculti putin, ca sa-ti dai seama cine te (ne) conduce. Daca mergi la vot, ce anume te “inspira” sa-l alegi pe unul sau pe altul daca nu-i asculti (atat cat iti permite timpul)?

  00
 13. de ce CN? de ce nu Boomerang?

  00
 14. termini tu ca un politician de facut si zis minciuni si incepe altul si daca vrei sa te lasi tot ca politician, atunci cand ii vezi pe toti ca fac asta tu de ce sa nu faci, pur si simplu e o boala

  00
 15. Unde ai vazut tu politician cu mana pe lopata…Si la inaugurari, panglica este taiata de slcavi…

  00
 16. Si te-am invatat mereu , ca sa nu-ti mai apara posturile de 2-3 ori , memoreaza-le manual , postul cu cel mai bun semnal se memoreaza de mai multe ori pe automat . Nu ai timp de asta ? Mai lasa blogul si revin-o la cele pamantesti !

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.