Cine sunt stiridemoment.ro

Să facem un pic de investigație, pornind de la știrea asta:

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a transmis către ANCOM, miercuri, propunerea Grupului de Comunicare Strategică de dezactivare a site-ului stiridemoment.ro. Este primul site care va fi închis din cauza știrilor false pe baza decretului de instituire a stării de urgență.

Potrivit ROTLD, site-ul stiridemoment.ro este înregistrat de o persoană fizică, a cărei identitate nu poate fi dezvăluită de autorități din cauza GDPR. Site-ul este activ la acest moment. (sursa)

Domeniul luat pe persoană fizică, da? Și pe site au dezactivat view source, ca niște profesioniști, că suntem în 2005 și nu poți da click dreapta. Dacă poți, dai, găsești codul de reclamă de la google, ca-pub-2838536743117893, vezi că el a mai fost folosit și pe alte site-uri, mergi din site în site și ajungi la oameni și adrese.

Dar exercițiul e inutil, pentru că janghina aia de site are un trafic insignifiant. Hai cu cocoon.ro, cyd.ro, lupul dacic blog, burebista24 și compania.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

 1. It’s the comrades, blyat!

  00
 2. Vad din ce in ce mai des podul punct ro. Astia cand au mai aparut?

  00
 3. chiar imi aratau doi colegi la birou ca in UK exista brevetul pentru covid19 inca de cativa ani. pe burebista24. am ras de ei si cu curul.

  00
 4. Pana sa il inchida i-au facu putina promovare, ca mai dureaaza pana fac aia dosaru cu sina si toate actele sa aplice ordinu.

  00
 5. Băi, ce e porcăria asta? Văd că i s-a făcut doar reclamă de a ajuns la 141.094 de vizitatori unici, azi. Site-ul e în picioare, mai departe. Deci?!

  00
 6. In articolul despre stirioficiale.ro nu exista link catre site.
  In articolul acesta exista link catre împricinați.

  Nu intreb de ce, doar constat.

  00
  • ești obositor. știu de ce. dar ești. hai să fie ultimul comentariu căcăcios aici. merci de atenționare, s-a pus automat linkul.

 7. Pe cine si cu ce a suparat siteul, ca vad ca pe site nu sunt decat stiri preluate de pe Digi24, care e practic televiziunea oficiala a puterii actuale PNL.
  Nu difera cu nimic continutul cu ceea ce emite Digi24 si care este prezentat ca adevarul suprem si oficial desi de multe ori ceea ce face Digi24 e fake news sa inflameze publicul si sa instige la ura, ca au vazut ca asta a prins la public de cand cu protestele.
  De ce cel ce preia de pe Digi24 e inchis dar Digi24 nu?
  E cam aleatorie cenzura asta instituita de guvern.

  00
  • Citeste mesajul trimis de autoritati pe site-ul Ministerului Sanatatii, acolo sunt exemple de articole care duc in eroare.

   00
 8. pfff…deci cineva a facut ceva. ieri dimineata la europa fm descria vlad situatia ca a fost raportat un site la ancom (chiar de velea), grindeanu a dat din umeri si a zis ca nu el si a pasat la MAI(?). sorry dar nu gasesc stirea

  00
 9. chiar daca click dreapta e dezactivat, view-source: inainte de url in Chrome

  00
 10. https://m.imgur.com/a/NAWDqqc

  Comentariu la o poza pe pagina oficială a poliției române, dar niciun răspuns de la ei.

  Se pare că a inchis site-ul.

  00
 11. se face spam la greu. E o industrie intreaga cu adsense, mgid, taboola.
  Iata proprietarul https://www.facebook.com/Costin.CYD

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube