cine populează planeta

Pepe şi Oana ţin mortiş să aibă un copil cât mai repede. Că deh, e cazul. După Irinel şi Ileana Lazariuc, urmează Mama Natura şi Dan Negru. Şi Andreea Banică.

În timpul ăsta, Patapievici, Cioroianu şi care mai erau intelectualii în ţara asta o ard aiurea.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. Garanteaza cineva 100% ca din Patapievici sau Cioroianu iese un produs mai bun decat din Ileana Lazariuc?
  Nu intotdeauna este ca in cazul Bush sa iese si tata si fiu la fel de prosti.

  00
 2. De fapt intrebarea corecta pe care vrei sa ne-o pui este

  Cine pulează planeta?

  Vrei sa ne-o pui, care va sa zica…

  :p

  00
 3. Corect, şi nici noi n-avem copii 🙂

  00
 4. @Tudor: dea, el si cu pleşu…

 5. Ce ciuda, din instinct, am citit cine polueaza planeta.

  00
 6. @Dan – sunt sanse mai mari sa iasa un copil destept din Patapievici, decat din Irinel. Macar ca va avea un alt gen de pregatire acasa, nu va fi „antrenat” sa iasa cocalar/pitipoanca.

  00
 7. pe ‘telectuali nu-i mai tzine

  00
 8. Nu uita ca Patapievipitici strange recolta pentru banca internationala de sperma.
  O sa ii multumim in 2012 ca repopuleaza planeta.

  00
 9. Exact în Patapievici am baza că din el ies progenituri destupate. Cine nu s-a prins că sunt sarcastic, să caute imagini cu expoziţiile ICR. Şi Cioroianu alt intelectual. Mai bine făcea regretatul Iordache copii.

  00
 10. ii recomand lui cioro sa si-o frece de 2 ori decat sa mai faca unul mic

  00
 11. sept, si tu esti expert in estetica?
  Credeam ca romanii se pricep doar la fotbal, agricultura si politica. Aparent si arta si fizica nucleara au devenit domenii in care toti isi dau cu parerea.

 12. o sa fii uimit, dar e o chestie stiuta in genetica faptul ca din parinte genial nu iese copil genial si nici macar supradotat.
  de multe ori natura creeaza un echilibru, si fiindca nimic nu poate creste la nesfarsit se scade dupa ce s-a ajuns la o limita. ba exista premise ca dintr-un cuplu de genii sa iasa un prostut.
  asa ca mai bine poate iesi copilul lui irinel decat al lui patapievici, care ar fi viciat si educational: asteptarile parintilor si ale societatii fiind atat de mari si comparatiile automate mereu in defavoarea lui l-ar putea impinge chiar in directii gresite, l-ar putea complexa, etc.

  mai bine sari de la calculator si fa 2-3 bloggerasi 😛

  00
 13. eu n-as vrea sa vad vreun pui de patapievici

  00
 14. @sept: mi-ai amintit de ce era misto aia cu romania si cu pizda.
  @Alinush: te gandeai la polutie? 🙂

  00
 15. @PigBrother: Nu sunt expert în estetică, dar expoziţiile ICR sunt finanţate de statul român şi trebuie să reprezinte arta românească. Ceea ce este prezentat acolo nu este reprezentativ pentru România şi nu arată adevăratele valori româneşti. Şi apropo, o puţă tăiată într-un tablou nu-mi place cum arată. Să-ţi pui tu aşa ceva în sufragerie.

  @ipo: Era şi un banc cu ţările care seamănă cu o pizdă: Germania, pentru că e împădurită, Anglia, pentru că e tot timpul umedă şi România, pentru că îşi bagă toţi pla în ea. „Artistul” ăla exact asta a făcut.

  00
 16. si jenna jameson e gravida cu gemeni, yay for in vitro. cred ca aia 2 o sa iasa deodata din ea, dupa ce va stranuta prin luna a 8`a jumate. e clar, apocalipsa se apropie.

  00
 17. mama prostilor e mereu gravida.

  00
 18. A văzut cineva „Idiocracy”? Ideea filmului e genială (comedia în sine nu prea, poate doar începutul). Exact tema asta o abordează, şi anume „că mama proştilor e mereu gravidă”. Suntem invadaţi de SF-URI, toţi prevăd un viitor glorios pentru omenire, dar majoritatea minţilor luminate sunt prea ocupate pentru asta, analizează atât de mult argumentele pro şi contra, aşteaptă momentul potrivit… că până la urmă le trece vremea.

  În schimb „prostimea” se înmulţeşte precum o ceată de iepuri. Procesul de imbecilizare al planetei este încet dar sigur. După vreo câteva mii de ani omenirea e atât de idioată că nu numai că nu cucereşte universul sau alte cele, dar nu este în stare nici măcar să-şi asigure satisfacerea nevoilor de bază.

  00
 19. Sper macar Jiji sa se abtina

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.