cine mai pleacă de la newsin?

Brăduţ Ulmanu, nenea ăla cu cărţi despre jurnalism online. Profund nemulţumit de politica salarială şi de condiţiile de muncă, vrea să plece spre mai bine. Ar vrea să se întoarcă la EvZ, dar cei de acolo nu sunt prea dispuşi să îl primească înapoi. Poate totuşi, pentru un futa om aşa capabil ca el se găseşte ceva în trustul Realitatea-Catavencu. Succes!

update: omul pleacă să îşi facă, alături de soţie, o firmă de new media (creat/dezvoltat site-uri). Sunt curios ce experienţă relevantă au în domeniu. Scris cărţi pe care nu sunt capabili să le aplice pe siteurile pe care le au?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. Mi-a zburat gandul la ????Sunt materialista, deci plec la Catavencu!???? vazuta mai devreme pe clickio. Eu ma gandisem la Oana Dobre da parca merge si aici.

    00
  2. Bradut e blindat in relatii si facut rost de bani de la altii. E baiat destept, la urma urmei. Ramane de vazut cum va in practica, pentru ca in teorie e bun.

    00
  3. Da’ ma lastati voi omul in pace sa faca ce crede de cuviinta. La urma urmei e baiat destept si, chiar daca nu are experienta in unele domenii, sunt sigur ca nu va fi pentru el o problema sa invete in doi timpi si trei miscari.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube