Cine este şi ce vrea noul Catavencu

Tentativă de manifest, primită de la caţavencii plecaţi, care s-au baricadat într-un birou sş fură wifi de la studentele alea care făceau plajă pe acoperiş. Îl veţi citi mâine pe alte bloguri, pentru că “il aveam si eu”.

Spiritul Catavencu întreaba, corpul redactional raspunde:

Cine e noul patron?
Avem noroc cu un mogul care n-a muncit niciodata, n-a furat, prin urmare nu-i corupt. A câstigat la loto în Sicilia. Într-o seara a venit cu un teanc de bani la subrat si ne-a intrebat: “Cit ziar puteti sa-mi dati de banii astia?”.

În spatele nostru se afla PD-L-ul si Basescu?
Pentru ca sintem un ziar independent, ne-am fi asteptat sa fim acuzati ca in spatele nostru se afla Grupul Independentilor.

Probleme salariale?
S-a spus ca am plecat pentru ca am fost nemultumiti de scaderea salariilor cu 15%. Tocmai de aceea, vom porni cu salariile direct micsorate cu 20%, ca sa nu mai existe discutii macar o saptamina.

Valoarea discutabila?
Patronul lor a declarat ca “au plecat niste oameni de un nivel discutabil”. Bine ca s-a prins asa tirziu si am apucat sa luam niste bani. 1-0 pentru noi!

Spiritul Catavencu?
Actionarii au zis ca spiritul Catavencu se afla in posesia lor. Atunci, ramine sa ne ocupam noi de corp, pentru ca sintem mai tineri si inca mai putem. Cit despre spiritul Catavencu, le sugeram sa-l aseze in aceeasi banca cu spiritul Cotidianul, ca sa ia note mari.

În ce stadiu sintem?
Ne-ar mai trebui o surubelnita in stea si un imbus de 6 ca sa montam mobila. Din acel moment, vom fi de neoprit. Investitorul ne-a promis ca nu va cenzura nici un cuvint din instructiunile de montare a dulapurilor si nu se va implica in politica de amenajare, desi are un fix cu feng shui-ul.

Planuri de viitor?
Nu ne e frica, pentru ca stim reteta: intentionam sa angajam niste baieti mai tineri care sa scrie in locul nostru si sa mearga dupa bere si seminte. Evident, doar noi vom aparea la televizor.

NOI NU VREM RESPECT!

Redactia noului Catavencu

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

18 comentarii

 1. sper ca si-au revizuit si ideile ca deja erau previzibili, chiar daca erau originali

  00
 2. imi place cum si-au explicat tot demersul la planurile de viitor 🙂 daca ii pasa cuiva de copyright ar trebui sa ii sustina

  00
 3. The revolution will not be televised, they will not show W.M. Running down the street witha stolen tv…

  wohooo

  00
 4. Interesantă prezentare.

  00
 5. Cind ai aflat ca plecam (si nu din cauza unei cenzuri soft, cum o prezinti tu, „normala” si eterna intr-o redactie) ai inceput sa ma injuri. Injura-ma si aici. Daca nu iti amintesti cum ai facut-o, te ajut eu.
  Stiai de ce plec? Stiai ca cearta a pornit fiindca Buscu voia sa faca o noua revista, pe banii lui Vintu, dar sa nu se stie cine e in spatele ei si sa se inchida Academia Catavencu ca sa scape Vintu de datorii? Stiai ca eu si ceilalti care am plecat nu am fost de acord cu mascarada asta? Injura-ma din nou fiindca nu am acceptat minciuna asta.
  Inca te mai asteptam sa ni te alaturi, Eugen. Te-am iertat chiar de cind m-ai injurat. Si te iert si daca ma injuri iar, acum.

  00
 6. Deci Buscu e pe post de Mama Catavencu?

  00
 7. I-am trimis lui Eugen Istodor un comentariu. Nu l-a publicat pe blogul lui. Poate nu l-a vazut, poate aici il vede mai bine.

  00
 8. „În ce stadiu sintem? ” – niste oameni care au plecat de la un ziar pentru ca se credeau prea destepti si acum scriu alt ziar au scris si asta ? Vorbesc despre tinerete?

  00
 9. cautis,
  te bag bis.

  sper cautis sa nu mai iei doua sticle de vin si de la noii tai colegi

  00
 10. Mare frasuiala pe piata media pentru nimic…..las ca se muta la madame blogary si refac acolo rezistenta din munti ca nu le mai place mancarea la patron :))))))…asta pana cand reinventeaza un mogul un alt Doru Buscu sa puna laba pe ei :)))…povestea merge mai departe ca Vantu din Vama Veche, avea dreptate etnobotanistu’ Tudor Chirila.

  00
 11. E greu sa zici care-s albi si care-s negri la o prima privire…..Dar vazand eu ca astia de-au plecat nu vor respect pot sa zic ca deja m-am decis cu ce echipa tin. Deci ma duc sa iau pop corn si niste bere sa asist la meci ca acum stiu cu cine tin – cu aia care nu-mi flutura nesimtirea cu respectul pe sub nas. Hai Cautis!

  00
 12. Am si eu doua-trei curiozitati. Liviu Mihaiu nu mai e la Catavencu? Cand a plecat? Cine-i Tetelu? 😛

  00
 13. Nu va mai bateti capul! Catavencu, ca si Divertis au fost practic reduse la tacere de societatea de consum (patroni, dar si cititori)!

  RIP!

  00
 14. Tot nu am aflat cand apare noul Catavencu. Cine poate sa-mi spuna pentru ca nu as vrea sa-l ratez?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube