CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI

In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 120.000 de lei. Imediat m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc.

curios sau prost de-a binelea…

Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 20.000 de lei la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si incepi sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese.[…]Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal!

ce s-a interesat la pttr? daca eu, ca persoană fizică, pot primi bani prin poştă?

Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul.

spamerii naibii

P.S. – FOARTE IMPORTANT: O SA INTALNESTI OAMENI CARE NU SUNT DE ACORD CU ASTA SI CARE NU AU CURAJ SA INCERCE SA SE IMBOGATEASCA INTELIGENT. ACESTIA SE MULTUMESC DOAR SA INJURE (MAI MULT NU POT).

ma dor ochii de la toti retardaţii ăştia care nu ştiu să lege 2 vorbe în limba română şi vor să câştige bani ca la Caritas. Şi nu sunt ei proşti, sunt proşti ăia care cred.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Singura faza pe care am crezut-o a fost cand am primit un plic in care mi se spunea ca daca trimit scrisoarea aia mai departe la cel putin 20 de adrese o sa castig in cel mai scurt timp nu stiu cati bani. Nu trebuia sa dau nici un leu, ci doar sa xeroxez si sa trimit mai departe. Am facut copiile, am trimis, am luat teapa. De atunci imi bag picioru’ in „metodele lor de facut bani inteligent”.

  00
 2. LAME !!!!!!!!!

  00
 3. Am primit chestii de genul asta si prin Posta Romana… FNI 2 fratilor :)

  00
 4. Da, am facut si eu chestia cu plicurile si cu adresele. Am pierdut 6 RON. Chestii de cacat. Ceva mai inteligent nu cred ca se putea.
  Sunt dezamagit de CARITAS-uri de astea.
  Hai pa

  00
 5. ba cn reaq e asa prost sa creada o chestie ca asta ( eu ) am incercato si am trimis si am pierdut 6 lei ma pis pe ei dar nu mai trimitetzi fratilor ca e teapa mare chestia asta incercati altceva precum licitatii plm ;)

  00
 6. am cautat si eu am gasit cateva (destul de multe) si cand am incerct sa trag banii am realizat ca e teapa am cumparat si diverse carti dupa ce mi-am dat banii am constatat ca tot teapa era smecherii au vrut sa-si vanda cd-urile si cartile asa ca fratilor parerea mea incercati sa nu mai fiti ademeniti de pungasiile bani pe net rapid

  00
 7. eu am incercat si aqm facut vreo 5o lei

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube