Cea mai ieftină cameră video HD cu unghi larg

Veho VCC-005-MUVI-HD7 Muvi HD este probabil cea mai ieftină cameră video cu unghi larg. Pe Amazon UK preţul ei este de 85 lire. Camera are un senzor de 5 megapixeli, unghi de 160 grade, ecran de 1.5 inch şi e foarte mică şi foarte uşoară. Un clip cu ce poate face camera vedeţi mai jos.

Şi scriu asta pentru că suntem români şi Kodak ZX1 ne miroase urât la 250 lei, că nu are unghi larg şi e mare şi ne cumpărăm toate mizeriile de pe okazii.ro sau de pe dealextreme şi sperăm că la 50$ să facă tot ce face un GoPro, dacă nu şi mai mult. Sunt două camere decente acolo: GS600, care costă 210$, şi AEE SD26, care costă 356$ şi e un ripoff după GoPro.

Restul camerelor pe care le găsiţi pe piaţă şi se laudă că înregistrează HD şi costă puţin au câteva defecte aparent nu destul de evidente:

 • calitatea imaginii este îngrozitor de proastă şi asta e vina senzorului de 1.3 megapixeli, căruia românii îi cer să filmeze HD 1080p. el o face, dar rezultatul e vai mama lui.
 • procesorul de imagine este mic, slab şi depăşit. normal, la 50 dolari vă aşteptaţi să aveţi unul ca pe o cameră de 200? astfel, formatul rezultate e nasol, encodarea e proastă şi aşa mai departe.

Nu mai fiţi români. Nu există ocazii superbe de a cumpăra lucruri bune la preţuri mici decât foarte rar. Informați-vă, căutaţi cronici de produs pe siteurile mari. Orice produs bun are un review.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. Eu am un ZX1 si sunt multumit de ce face. N-am pretentii prea mari de la ea. Sunetul e ok, filmeaza bine in conditii decente de iluminare. Nu vreau altceva.

  00
 2. Vinde si amazon, dar un pic mai scump (93,24lire).

  00
 3. Eu folosesc un Panasonic, încă la varianta standard de filmare…

  00
 4. Foarte bun sfatul tău. Probabil că așa și facem cei care stăm pe net și mai citim câte ceva, dar majoritatea persoanelor habar nu au ce este un review sau un forum. Chiar dacă consultă un specialist, tot ce vrea femeia cumpără în casă :-)

  00
 5. Coincidenta, chiar vroiam sa iau asa ceva. Numai ca in linkul pus de tine, produsul nu este sold by amazon ci de un merrchant, ca atare:
  We’re sorry. This item can’t be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

  00
 6. Trebuie luat si cardul asta Lexar de 32 de Gb Class 10 cu ea https://www.amazon.co.uk/gp/product/B004BR2ZTM/
  E cu aproape 100 de lei mai ieftin decat cel mai ieftin card de aceasi marime si cu aceeasi clasa care se gaseste la noi. Diferenta e ca Lexar e brandul de carduri de care se teme SanDisk, produsele Lexar cu viteza specificata rupand.
  Saptamana viitoare Amazonul de UK iarba oferte speciale ticalosii, vai de cardul meu.

  00
 7. Din ce joc video sunt imaginile? :)

  00
 8. off tipic : buton cu lupa de search e pus aiurea peste campul de text pe ie 7 si 8…

  00
 9. off: wow! acum am intrat prima oara pe blogul lui rboy fiind curios cine e in spatele tuturor comentariilor din partea acestui nick ce a invadat blogosfera (ha-ha). ma asteptam la cineva in jurul la 14 – 15 ani. WOW inca o data.

  ps: nu m-am putut abtine.

  00
 10. @B. Enescu: din ceva NFS, bineînţeles. Bumper cam FTW!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube