Ce văd pe geam?

Probabil ştiţi că îmi caut ceva de închiriat în Braşov. Zilele astea m-am tot dus la vizionări şi amvăzut case pe net. Ce e trist la ora asta în piaţa de închirieri?

 1. oamenii nu ştiu ce vând şi nu ştiu cum să pună în valoare ce vând. ce rost are să mobilezi apartamanetul că un bachelor pad şi să îmi spui că e zona liniştită, pentru copii, şi că vecinii nu vor gălăgie?
 2. cât de greu e să faci o poză în care să scoţi în evidenţă cât mai frumos ce vezi pe geam? arată-mi ce văd pe geam!!!
 3. imobiliare.ro e un site foarte util. totuşi nu înţeleg agenţii care păstrează acolo anunţuri care nu mai sunt valabile.
 4. apreciez onestitatea agenţilor care spun din prima ce are şi ce n-are.
 5. sunt amuzanţi oamenii care au desfiinţat debaraua sau cămara ca să lărgească bucătăria sau holul. ok, mişto, eu unde pun aspiratorul şi alte catrafuse? ah, la asta nu v-aţi gândit.

Dap. Still searchin…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. in vanzarile de masini si de case au intrat toti martzafoii care s-au nimerit prin preajma in anii de boom, iar acum au ramas acolo cei care oricum nu sunt in stare sa faca mai nimic nici in alte domenii pentru ca altfel ar fi plecat demult. n-ai cu cine, dom’le, n-ai cu cine … :P

  00
 2. Pentru cei care au ochi sa vada si creier sa inteleaga mai sus ai dat o idee exceptionala de business.

  Este cat se poate de clar ca cei care acum in criza au o atitudine profesionista indiferent de domeniul in care activeaza au de castigat pentru ca oamenii sunt de doua ori mai pretentiosi ca in perioade de „bum” economic.

  00
 3. @Blonda de la marketing, vanzarile de masini si imobiliare, la noi, nu sunt vanzari propriu zis, sunt facturari.

  @zoso: Postul asta e scris de pe mobil, cu swipe? Cu orice ar fi, vezi ca ti-a completat gresit niste cuvinte.

  00
 4. daca ei nu stiu sa explice .. macar intreaba`i tu ce te intereseaza ..si asa scapi mai repede :D

  00
 5. Cauti apartament mobilat sau gol?

  00
 6. Tu nu erai maritat, zoaso? Why a bachelor pad.

  00
 7. Daca dintr-un apartament ai vedea pe geam o priveliste foarte frumoasa, ai vedea si poze din astfel de unghiuri. Fiecare incearca sa mascheze in prezentari partile rele. nu ?

  00
 8. Pentru a nu fi recunoscuta strada/intersectia/geamul clientului si a te trezi cu concurenta celorlalte agentii?

  00
 9. Anunţurile „care nu mai sunt valabile” sunt de momeală. Singurul lor scop e să te facă să suni. Nu numai că nu mai sunt valabile, dar probabil nici n-au fost vreodată. Agenţia îţi va spune că „a uitat” să le scoată, dar va uita în continuare, poţi să verifici.

  Agenţiile ştiu doar să ia comisioane. De multe ori când te duc la vizionare atunci văd şi ei pentru prima dată apartamentul. Altfel, dacă le ceri orice informaţii (se exemplu pe mine mereu m-a interesat spre ce punct cardinal sunt orientate ferestrele – prietena mea nu voia spre nord) habar n-au. Nu ştiu ce magazine sunt în zonă, ce transport în comun, nu au o mică schiţă a apartamentului etc.

  00
 10. @zoso [11]: telefonul ăla le dă o şansă în plus să te prostească. Poate tu eşti băiat deştept, dar nu fă presupuneri despre restul lumii.

  00
 11. poate ti-e util sa stii unde e pozitionat imobilul pe harta

  00
 12. ce zici de un apt intr-un proiect nou ?pe geam – super priveliste – lacul noua.
  se numeste evocasa viva – intri pe site si vezi ce priveliste a

  00
 13. Si eu am patit lafel zilele aste cand a trebuit sa ma mut. Am pus mana pe telefon si am inceput sa sun. Peste 90% din telefoanele pe care le-am dat nu mia erau valabile anunturile. Nu inteleg de ce le mai tin pe site, doar de umplere?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube