Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. will this ever end ?

  00
 2. observ ca de militieni tot n-are nimeni sange-n organ sa se lege

  00
 3. O sa fie grav daca se blocheaza centura. Alimentarea supermarketurilor o sa stea pe loc! Bine ca nu sunt din Bucuresti >:)

  00
 4. E clar…au si camionagiii nevoie de o zi libera, k sa se mai relaxeze si ei…Io-s de acord – si cu ce fac ei, si cu ideea de a da barbatilor o zi libera prin lege. Am semnat deja formularul ala de pe http://www.ziuabarbatului.ro si abia astept sa ne vedem cu totii pe 5 mai, sa tragem o petrecere pe cinste, ca anul trecut!!

  00
 5. E la moda sa faci greva cand nu-ti convine ceva. Hai sa facem greva ca nu ne convine guvernul

  00
 6. oricum nu se lucreaza nimic, macar sa aiba si ei activitate :)

  00
 7. Asta-mi aminteşte de vremurile de glorie sindicală, când Mitrea era cu goarna pe basculante :D

  00
 8. good luck doing that, centura e oricum blocata lunea.

  00
 9. Cand e vorba despre alegeri, sindicatele sau mai bine zis liderii lor saraci(financiar), joaca o carte tare parsiva. Prostimea e scoasa in strada ca oile dar sindicalistul cotizant si purtator de pancarta nu stie ca aranjamentele sunt facute de altii si nu in favoarea lui. El primieste doar niste resturi de la ospatul °negocierilor°.

  00
 10. a, dar vine 1 Mai; cine e nebun sa faca greva de 1 Mai in loc sa o stearga la mare? :)

  00
 11. Nasol e ceea ce cer. Introducerea vignetei in pretul combustibilului. Adica chiar daca tu mergi cu masina doar in oras, vei plati automat si vigneta (taxa de drumuri nationale). Argumentul sefului transportatorilor rutieri mi se pare pueril: vezi Doamne, unii transportatori falsifica vigneta in felul asta Administratia drumurilor pierzind bani seriosi. Ca i-o fi greu administratiei sa-l intrebe pe transportator: „Bai, cite camioane ai?” „100”. „Ok! Tine aici 100 de vignete! Da banu!”

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.