ce urăsc azi

toti dobitocii care n-au o chiftea în burtă sau acasă (ca să folosesc o expresie dragă unui coleg), dar la serviciu nu suportă să stea fără aer condiţionat.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Zoso da te-a enervat tare lumea asta ma? Mie stii ce imi placea undeva candva. Cand au aparut tonomatele de cafea. Acele dulapuri la care bagai fisa si iti dadea cafeaua. Era in Radauti, jud suceava, locul nasterii mele. Vis a vis de blocul meu e fabrica de tricotaje femei multe le baga patronul aparat. Unele nici nu stiau cum e cafeaua, de la tzara, dar una mai fudula ca alta ca bea cafea de la tonomat. Super tare era atunci acum ma amuza rau!

  00
 2. nu sunt bre suparat. n-am de ce.
  viata e frumoasa.

 3. Pe mine ma dispera faptul ca lumea nu stie ce-i ala “tonomat” (en = Jukebox). It’s called a freakin’ “coffee-vending machine” sau pe romaneste: AUTOMAT de cafea!

 4. Viata cui e frumoasa bre zoso?!

  00
 5. nu stiu, asa zice lumea prin reclame.

 6. Life is a bitch. Eu vorba asta o stiu. *sigh*

  00
 7. Znuff, lol…am aceeasi dilema, corectez pe toata lumea 😛
  zoso, ar trebui sa treci pe la mine, aici si cand e cald rau nu se da, ca nu suporta colegii…asa m’as baga in camera serverului 😀

  00
 8. Nu generaliza pentru ca este posibil sa fie obisnuit cu locuri care au asa ceva. In principiu nu are legatura job-ul cu home-ul.

  00
 9. la mine la munca daca opresc aerul conditionat in circa 10-15minute temperatura ajunge la 30C+
  3 servere, 4 compuri, un copiator si o imprimanta laser… si cu toate astea opresc aerul condionat des pt ca ma omoara.. dureri de cap etc…
  sau ii dau cu o bucata de pat de cablu una peste lamela aia pina sufla aerul in jos 😉

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.