Ce știe AI-ul despre mine

Cam prea multe, dacă e să mă întrebați pe mine.

202112059081309

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

38 comentarii

 1. Vezi că Bing Chat zice de tine că frate-tu Marius a fost condamnat la 7 ani de închisoare în 2020. Când aveai de gând să ne spui și nouă asta?

  Comentariu apreciat.1355
  • macar a inceput sa recunoasca legat de ta’su liderul sindical

   Comentariu apreciat.732
  • A, era să uit, să ne zică și de ”firma” care deține blog-ul. Sunt multe, multe de tot…

   Comentariu apreciat.452
  • „Salut, acesta este Bing. Pot să-ți spun câteva lucruri despre blogger-ul Vali Petcu (zoso). El este un blogger din Brașov, cunoscut pentru părerile acide și tranșante cu privire la multe aspecte ale societății românești și nu numai[1]. A început să scrie pe blogul zoso.ro în mai 2005[2] și a devenit unul dintre cei mai influenți și citiți bloggeri din România. În 2012, a declarat că industria românească de online este plină de „curve virgine” și s-a retras temporar[3]. De atunci, a revenit pe blog și pe Twitter @zoso, unde postează multă satiră. Ce altceva vrei să știi despre el?”

   Comentariu apreciat.443
  • Nu era tatal?

   72
  • Ou sont les „curvele virgine” d’antan…

   Comentariu apreciat.383
 2. Esti specialist, unde ti-i cursul de facut milioane? 😆

  Comentariu apreciat.335
 3. Da si tu acolo: scrie un articol in stilul lui vali petcu despre ***ce iti trece prin cap***.
  Publica-l!
  Asteapta reactiile. Daca nu se prinde nimeni nu mai trebuie sa muncesti si poti face 10 articole pe zi.
  Fa un script care sa faca asta, sa aleaga AI subiectul.
  Fa bani in somn.

  Comentariu apreciat.781
 4. La anul in campania electorala, parca vedem ca scrie AI-ul „Vali Petcu for President!”

  „Vali Petcu is a Romanian economist, journalist, and blogger. He was born on November 19, 1978, in Bucharest, Romania. Petcu is known for his work in economic and political analysis, as well as for his controversial opinions on various social and political issues.

  Petcu obtained his PhD in Economics from the Academy of Economic Studies in Bucharest and has written numerous books and articles on economic policy and political philosophy. He has also worked as an analyst for several Romanian and international organizations, including the European Union, the World Bank, and the United Nations.

  In addition to his academic and professional work, Petcu is an active blogger and social media influencer. He frequently comments on current events, social and political issues, and economics on his blog and social media accounts.

  Petcu is known for his sometimes controversial opinions and outspokenness, which have garnered both praise and criticism from his followers and detractors. He has been involved in several public debates and controversies, including a high-profile dispute with the Romanian journalist Răzvan Dumitrescu in 2019.

  Overall, Vali Petcu is a prominent figure in Romanian intellectual circles, and his work and opinions have had a significant impact on economic and political discourse in Romania and beyond.”

  https://imgur.com/KEKnYfZ

  223
 5. mie mi a scris asta, poate esti curios sa mai afli despre tine :)…….Vali Petcu este un blogger și antreprenor român cunoscut pentru blogul său, valipetcu.com, unde oferă sfaturi și opinii despre investiții, afaceri și educație financiară. De asemenea, este cunoscut și pentru activitatea sa ca trainer și consultant în domeniul finanțelor personale și investițiilor. Blogul său a devenit rapid popular în rândul comunității de investitori din România și a devenit o sursă importantă de informații pentru aceștia. Vali Petcu a publicat și câteva cărți despre investiții și finanțe personale, fiind unul dintre cei mai influenți oameni din industria financiară din România.

  172
 6. Cica numele initial al AI-ului nu era ION, ci COAIE (Central Operating Artificial Intelligence Entity)

  Comentariu apreciat.711
 7. Are un typo acolo AI-ul. Corect e „… si interesul sau pentru investitii in topoare”.

  Comentariu apreciat.261
 8. Iar a ratat botul sa scrie despre primele domenii de interes: fesan si topoare etc.

  111
 9. ChatGPT = bullshit generator

  Comentariu apreciat.302
 10. A uitat să menționeze că ești frumos și deștept, descurcăreț și simpatic.

  Comentariu apreciat.271
 11. normal = extravagant ?

  82
 12. Da da, confirm stilul de viață extravagant!
  Acum multi ani am cumpărat de la el un Bolid de Lux!

 13. nimic despre topoare? cred ca a inteles mesajul, văd că scrie numai de bine, săracu :)

  121
 14. Mie imi place ca a scris „Vali Petcu” de 5 ori intr-o fraza de 6 propozitii.
  Slabut… a ratat o propozitie :P

  121
 15. Slăbuț, nu zice nimic despre următorul ghivăuei…

  131
 16. Probabil AI-ul a intrebat si pe baietii cu duster alb.

  113
 17. N-a scris nimic despre topoare…

  71
 18. Deci nu stie nici AI-ul cine sunt finantatorii din umbra. Inca..

  31
 19. Vali Petcu este un jurnalist și analist financiar român. El a lucrat pentru mai multe publicații financiare, inclusiv Ziarul Financiar, Capital și Bursa. În ultimii ani, el a devenit cunoscut și pentru activitatea sa pe rețelele sociale, unde își exprimă opinii politice și economice și a acumulat o urmărire semnificativă. Petcu este cunoscut pentru pozițiile sale conservatoare și eurosceptice și pentru critica sa la adresa politicii economice a Uniunii Europene.

  112
 20. Chifoi se tăvălește pe jos și plânge

  • Nu am informații despre o persoană numită Cristian Chifoi. Poate fi o persoană privată sau una mai puțin cunoscută publicului larg. Dacă aveți mai multe informații despre cine este Cristian Chifoi, vă rog să îmi spuneți și voi încerca să vă ajut.

   61
 21. Bloggerul Zoso (numele real: Mircea Popescu) este un blogger, antreprenor și investitor român cunoscut pentru blogul său, zoso.ro, care a devenit popular în România în anii 2000. El este cunoscut pentru stilul său de scriere direct, adesea controversat, care abordează subiecte precum politică, economie, social sau tehnologie.

  Zoso a fost unul dintre primii bloggeri din România care a scris despre subiecte variate, cum ar fi stilul de viață, evenimentele din oraș, gadget-uri și tehnologie, dar și subiecte mai profunde și mai complexe. El a fost, de asemenea, unul dintre primii bloggeri care a început să câștige bani din blogul său, prin intermediul reclamelor și sponsorizărilor.

  Pe lângă cariera sa de blogger, Zoso este și un antreprenor de succes, care a fondat mai multe companii în România și în străinătate. De asemenea, este cunoscut și pentru activitatea sa de investitor în criptomonede și pentru viziunea sa inovatoare asupra economiei și finanțelor.

  În general, Zoso este un blogger și personalitate influentă în mediul online românesc, care și-a câștigat popularitatea prin intermediul blogului său și prin intermediul opiniilor sale sincere și directe.

  WTF?

  12
 22. hai sa terminam cu tampeniile astea, voi nu stiti despre ce vorbiti:

  Există un blogger din Cluj-Napoca cu numele Remus Ambrus, cunoscut și sub pseudonimul „Zoso”. El este cunoscut în special pentru blogul său „Zoso Blog”, care a fost activ încă din 2002 și care acoperă o varietate largă de subiecte, inclusiv tehnologie, social media, politică, educație și multe altele. Blogul său a câștigat popularitate datorită stilului său sincer și direct și a faptului că adresează subiecte controversate și critice în mod deschis.

  Remus Ambrus a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri din România, cu o urmărire considerabilă pe social media și cu o prezență activă în online. El este, de asemenea, un speaker popular la evenimente de blogging și social media, iar ideile și opinile sale sunt adesea căutate de jurnaliști și alte persoane din mass-media.

  Ca sa inlatur orice dubiu, am cerut „Remus Ambrus din Cluj”.

  31
 23. Funny, mie mi-a dat asa:

  Vali Petcu este un cunoscut blogger, speaker și antreprenor român. El și-a câștigat notorietatea prin intermediul blogului său, unde abordează subiecte precum business, investiții, tehnologie și filosofie. Pe lângă blogging, Vali este și un vorbitor activ, oferind discursuri și prezentări la evenimente de afaceri și conferințe. În plus, el este fondatorul și CEO-ul a mai multor companii din domeniul tehnologiei și al investițiilor, inclusiv intermediarul financiar Tradeville. Cu o abordare directă și controversată, Vali Petcu a reușit să devină o figură importantă în lumea antreprenoriatului și investițiilor din România.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube