Ce se mai întâmplă la Realitatea?

Ne spune Dan Andronic:

– o ciordeală de 2.000.000 de euro rezultată din închirierea unor echipamente de televiziune Realităţii de către o firmă deţinute de Liderul Sindical. Problema este că acestea fuseseră cumpărate anterior cu banii Realităţii TV, fiind trecute în inventar, cu tot tacâmul. Ciordeală proastă…

– toţi angajaţii RTV erau trecuţi pe drepturi de autor, inclusiv maşiniştii, şoferii, portarii, contabilii. Colegi cu Adrian Ursu. Vreo 80 de persoane.

– returnarea de TVA de 96 de milioane de euro, făcută în 2 zile, s-a evaporat la fel de rapid prin diverse firme ale moderatorilor şi caţavencilor. Care au intrat toate în control încrucişat.

Precum si un imprumut de la Patriciu. Toate aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. Vezi, de asta sunt eu pentru desfiintarea salarizarii pe “drepturi de autor”. Lucrezi la un ziar, televiziune, firma de software sau mai stiu eu ce ai salariu si atat. Ne intrebam cum de nu sunt bani pentru drumuri, sanatate, invatamant si asa mai departe dar toti cauta metode sa fenteza statul.

  00
 2. Garm, si statul cauta metode doar sa ne fenteze. Ai incercat vreodata sa iti recuperezi TVA-ul de la stat?

  00
 3. Bun de tot………..Merge bine Realitatea pentru viitoarele campanii PNL.

  00
 4. Io nu cred. Io nu pot sa cred asa ceva. Ia pune o coala de hartie pe palme si tine bratele intinse, sa vedem ca nu minti…

  00
 5. Garm, dar ţie ţi se pare corect să plăteşti asigurări sociale de nu mai poţi iar când te duci la spital să-ţi spună că nu-s medicamente şi să trebuiască să dormi îmbrăcat cu haina pe tine pt că gerul intră printre geamuri?

  Drepturile de autor nu sunt nici o fentare a statului, sunt modalitatea prin care eu am grijă să nu dau mai mulţi bani statului decât îmi va da el mie vreodată. Pt că lucrez în media eu am 3 locuri de muncă; ţie ţi se pare normal să plătesc asigurări de sănătate în trei locuri? Şi , eventual, să nu beneficiez nici de 0,5 ?!

  00
 6. @motanes: nu stau lucrurile chiar asa cum spui tu. In Romania inca te poti trata in spitale pe bani putini. Nu pune botu la reportajele date la iRealitatea.
  Cat despre taxe, ele trebuie platite de toata lumea, dupa acelasi legi, fara exceptii.

  00
 7. bOu Bombo a facut Dreptu. Daca facea Dreptu de Autor acum avea si mai multe dosare

  00
 8. Impozitul redus pe drepturi de autor este si o formula de incurajare a anumitor industrii (asta apropos de firmele de soft).

  00
 9. Nu e de mirare.Realitatea are datorii peste tot ! De ex. la INSOMAR pt exit poll-urile de la alegeri. Nu au platit nimic. Partea nasoala e ca cei care au facut sondaje prin toata tara nu si-au luat niciun ban.Si au trecut vreo 2 luni bune de la alegeri. Traiasca Vantu care se pare ca incepe sa fie la fel de zgarcit ca si Copos

  00
 10. io nu mai inteleg: astia castiga ceva pana la urma?

  00
 11. @Arhi – nu am incercat, dar nu prea vad legatura. Aici nu este vorba de care trage pe care in piept. Regulile trebuie sa fie aceleasi pentru toti.

  @Motanes – Da, daca ai 3 locuri de munca mi se pare normal sa platesti asigurari (impozite) in 3 locuri. Din punct de vedere al veniturilor este ca si cum ai avea un salariu de 3 ori mai mare. Ma gandesc asa ca idee ca daca toti ne-am plati corect darile poate ar fi mai multe fonduri pentru astfel de cheltuieli.

  Ca sa intelegeti mai bine risc un offtopic. Toata lumea se plange ca RATB-ul e nashpa, dar nimeni nu isi ia bilet. Eu unul am mai umblat si prin alte parti, si acolo toata lumea isi ia bilet. Sau ma rog, majoritatea :)

  00
 12. Garm, şi cred că ţi pare perfect ok să beneficiez de aceleaşi servicii medicale ca unul cu salariul minim pe economie. Nu-i aşa?

  Autogreen, nu-ţi doresc să ajungi în spital să vezi câte poţi face cu bani puţini. Dacă tot eşti asigurat ar trebui să fii tratat fără bani, dar aşa ceva nu prea există. Şi nu-ţi vorbesc de la televizor şi nu-mi dau nici cu părerea. Numai din întâmplări reale îmi vin argumentele.

  00
 13. @corabier’: ia calculeaza de ex. o dobanda de x% pt cateva zile intr-o banca (mutata dintr-una in alta).

  00
 14. Daaa, foarte credibila sursa Dan Andronic! Mai ales in ceea ce priveste Realitatea…

  00
 15. Nu Motanes, cei cu salariul minim pe economie ar trebui sa fie arsi pe rug in piata publica.

  In sistemul public de sanatate toti suntem egali. Daca vrei mai mult iti faci si o asigurare privata.

  00
 16. Toti fura in tara asta dar Irealitatea tv a fost contra lui Basescu iar Base a castigat. Sa ne amintim de anii ’90 si sa recitim ce scriau ziarele despre fratii Paunescu (actualmenet proprietari LABE UNU TV). Sunt sigur ca B1TV nu va fi controlat.

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.