Ce poate face un articol bun pentru blogul tău?

Îţi poate aduce câteva mii de afişări în plus. Câteva mii de vizitatori unici în plus. Nişte prieteni noi. Nişte duşmani noi.

Cele două articole despre România au avut până acum împreuna 11.000 afişări. Mult, dar nu destul de mult pentru performerii din online, care fac succese din gură, fără a se vedea asta şi pe hârtie. Sau pe statistici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

19 comentarii

 1. ohoo…bravo, la mai mare.

  00
 2. Un articol despre insolventa PIC dintr-un saptamanal “tare” de biznis are 130 vizualizari mari si late azi, dupa 3 zile de la publicare (contorul lor).

  Si probabil aia 130 sunt toti furnizori un PIC disperati 🙂

  00
 3. Daca articolul bun a ajutat monetizarea/poplarizatrea e foarte bine.
  Multa bafta !

  00
 4. Corect este “succesuri”, mai invata sa “vorbeste” si tu ! :mrgreen:

  00
 5. Da într-adevăr, felul în care scrii şi despre ceea ce scrii poate atrage multă lume. Totul este să fi informat despre ceea ce scrii.

  00
 6. ehe! mai e mult pana departe, pentru astia mai micii nu ai o reteta?

  00
 7. dar daca blogul nu ajunge in calea motoarelor de cautare, degeaba e bun articolul. si daca nu ai nici cititori… ce sa mai vorbim!

  00
 8. NOU
  #8

  Totusi, eu nu inteleg ce relevanta are cati unici iti vin din Google cu calitatea articolelor respective? Dar ce stiu eu. Ok, daca vroiai sa dai in aia, o faceai legandu-te de altceva nu de asta. Dar, totusi ce stiu eu?

  00
 9. Spagatistul e mai tare, scrie un articol de 3 randuri despre nimic si are vizualizari cu miile. Si toti ii sunt prieteni, nu are dusmani. 😀

  00
 10. don`t give me the “i`m always right” but you are …always…right.

  00
 11. Adrian are dreptate ! Degeaba scrii articole bune , daca nu esti gasit ! Trebuie sa te comentezi pe multe bloguri importante ca sa obtii trafic . Trebuie sa dai cuvinte cautate pe blog , sa te gaseasca motoarele de cautare si totodata sa se vada si articolul minunat .
  Zoso , te rog nu mai da sfaturi despre cum sa ajungem “mari” , pentru ca sunt neimportante . Majoritatea bloggerilor nu acorda nici macar o ora pe zi blogging-ului . Cum sa ajungem mari , daca nici macar nu ne dam interesul ? Lasa-ne sa scriem , cum scriem , sa fim acolo unde suntem . Nu ne ajuta deloc tips-urile astea pentru ca nu ne dam interesul indeajuns de mult !

  00
 12. poate ar trebui sa faci un rezumat cu poze de campanie reusite 😀

  https://voxpublica.ro/

  00
 13. Daca esti multumit de cele doua articole, vin si pun o intrebare fireasca: de ce scrii asa de putine articole bune?

  00
 14. @Adrian: faci astfel incat sa ai vizitatori 😉 asta e partea frumoasa in online , poti influenta foarte mult cursul unui afaceri , unui site , unui blog …totul e sa oferi continut de calitate

  00
 15. mi-au placut ambele articole…am ajutat si eu la aia 11.000 unici 😛 …am dat linkurile mai departe.

  00
 16. Multumesc pentru recomandarea tool-ului t5.ro, nu auzisem de el, insa e genial.

  00
 17. Păi da, măi zoso, eu am mai zis şi altă dată mai voalat, dar dacă nu mă înţelegi, hai să-ţi zic pe şleau: Normal că nu e nimeni capabil să scrie numai chestii bune, dar tu scrii numai chestii proaste. Acum, cu surprindere, am vazut că oi fi tu vreo brânză bună în burduf de câine.
  Dacă ai notorietatea de acum la halul în care scrii, îţi dai seama cum ar fi dacă ai scrie barem o chestie bună pe săptămână? Da’ bună în stilul acelor două, nu bună că-ţi zice pe aici armata de aplaudaci. Ai putea fi “the only one”. Când ajungi mare, să nu uiţi cine te-a sfătuit.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.