Ce mai fac în timpul liber…

Mă știți, îmi place să ajut.

Povestea pe scurt e așa: directorul companiei a dat peste niște articole ale mele care îi zugrăvea pe angajații lui cam nasol, m-a căutat, am stat de vorbă, după a stat și el să urmărească cât de idiot sunt de fapt.

Acum niște oameni din presă urmează să își caute de muncă spre zări mai însorite sau spre unități online care tolerează incompetența. Când lucrezi de 5-10 ani pe online și nu ești în stare să pui un link sau o poză într-un text, parcă nu prea meriți salariul ăla pe care îl pretinzi. Poate ar trebui să te îndrepți spre locuri de muncă mai potrivite capacităților tale intelectuale reale, nu cele pe care pretinzi că le ai. Atât de simplu e. Nu poți scrie corect, nu poți pune un link, poate împăturitul de shaorma e pentru tine, nu e nici o rușine să faci asta. E o rușine însă să ți-o iei de două ori peste bot că ești prost și să nu faci nimic pe tema asta.

 

napalm

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. „nu cele p[e care pretinzi că le ai. Atât de simplu e. Nu poți scrie corect” – și matale mai ai câte o scăpare dar numai ca să ii dai dreptate lui Murphy.

  00
 2. „să urmărească cât de idiot sunt”… Si s-a lamurit? :)

  00
 3. …”Acum iște oameni din presă…” adică incompetenți.
  Omul ar trebui să-ți dea o bere, că i-ai deschis ochii.

  00
 4. „Nu poți scrie corect, nu poți pune un link, poate împăturitul de shaorma e pentru tine” – impaturitul de shaorma e infinit mai complicat decat pusul de link-uri :))

  00
 5. Arsinele își merită veniturile?

  00
 6. NOU
  #11

  Legat de „totul e un fum facebook.com/groups/1904003…”…
  Inca doua bemveuri din astea jmekere si rusii nu mai gasesc drumul spre Bucuresti…

  00
  • În videoul ăla, ăluia îi baga turbo ulei în admisie și nu îl ducea capul să bage într-o viteză superioară și să debraieze cu frâna pusă ca să oprească motorul, de curios la tancurile tale nu ați avut niciodata probleme din astea ? Pe la dieselele vechi mai pățeau asta când băga pompa de injecție ulei în motor.

   00
 7. Am zis 3 în plm…

  00
 8. Sti articolele acelea cu mâncare expirată la un magazin fără să se dea numele? Cam așa și aici.

  00
 9. Bosul de la ziar a mers la pont. Vali are anunt pe paginile de specialitate „Frang destine, narui vise, distrug sperante, dupa ora 16, discutabil, rog seriozitate”.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.