ce are de pierdut Felix?

Am stat şi m-am gândit la problema turnătorului Dan Voiculescu. Afacerist de succes, politician intrat în Parlament, securist.
După un tam tam gratuit, CNSAS îi închide pliscul, confirmând întregului popor că Felix a turnat la Securitate. După cum zicea Dinescu, ciocu mic, capul la cutie!

Dar, de ce să faci asta, ar crede lumea că eşti vinovat. În secunda asta, Dan Voiculescu nu mai are nimic de pierdut. Lumea ştie că e un turnător.
Deci, de ce nu se arunce în luptă cu tot ce are? Televiziuni, ziare, partid. Întreg circul e menit să facă lumea să creadă că Felix e o biată victimă a politicii moderne româneşti. Ia uite domne, ce îi fac omului ăstuia! Nu le convine cu el, ca vrea să schimbe ceva în ţara asta! Nenorociţii! Dacă va câştiga procesul cu CNSAS, va câştiga capital politic! Dacă nu va câştiga, va câştiga simpatie, un fel de Constantinescu modern, răpus de securiştii mari şi rai, care nu îl vor în Guvern. Se îndoieşte cineva că nu se va folosi de imperiul sau media pentru a-şi spăla imaginea?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. NOU
  #1

  Offtopic: Migrezi catre alt public tinta cu articolele politice? Kids don’t like this stuff.

  00
 2. mie imi plac stirile politice a la Zoso :D .. e unul din motivele pt care dau pe-aici zilnic de niste saptamani incoa; desi prima data mi-a atras atentia celebrul atac la U2

  ontopic.. intai oancea si dan voiculescu sa se uite

  00
 3. Nu cred ca se indoieste nimeni de asta, mai ales ca o si face; eu refuz sa ma uit la stirile de pe antena1 pentru ca il tot dau pe Voiculescu si partidul lui de kkt de parca ar avea 30% din electorat

  00
 4. io as vrea sa-i faca (,) ceva dupa alegeri… sa-l vedem acolo cum moare:>

  00
 5. Se va folosi de imperiu, dar fara prea mult succes, pt. ca lumea e satula de atatea cacaturi care le mananca politicienii, mai ales aia acuzati de diverse chestii care incearca sa-si dreaga fata.

  Ce are de pierdut Turnatorus Felixus? Orgoliu, ma!

  00
 6. mah ce capital politic sa castige mah? asta nu intra in parlament singur nici intr-o mie de ani, trebuie tractat ca partidul lui nu are pornire, probabil i-a lasat bateria sau electromotorul :D
  Mai sigur intra ciobanul luminii in parlament decat securisto-comunistul asta cu partidul lui cu tot :P

  00
 7. si daca nu are nimic de pierdut …. de ce sa-l mai lasam la putere …. „Medicamente, Medicamente …”

  00
 8. weasel, unde traiesti?

  turnatorii nu au orgoliu sau rusine

 9. Zoso… rusine poate nu are, dar orgoliu are cu siguranta.

  Nu exista politician sa nu aiba orgoliu!! In special politician comunist…

  00
 10. cioclu, PC este in Parlament cu 21 de insi

  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.gp?idg=6

  ma uitam in declaratie lui de avere si cica are 5 mil usd datorie :)

 11. zoso poate ai uitat cu au intrat in parlament printr-o alianta cu psd-ul, dupa care au schimbat corabia, acuma ii reguleaza cum pot pe astia de la alianta Dezastru si Anarhie, dar in 2008 cu cine se mai aliaza?? Cu Vadim sau cu ciobanul luminii??? Asta-i intrebarea :P

  00
 12. zoso scrie pe blogul lui ca lumea greseste, punand virgulele aiurea, dar si zoso greseste (tot virgule): „Dar, de ce s? faci asta, ar crede lumea c? e?ti vinovat.” si ar mai fi „de ce nu se arunce ?n lupt?”.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.