Cum transporți droguri în siguranță

Nu se mai poate. Deja e jenant.

Fiți atenți cum procedez eu, și m-am gândit mult la asta.

Pasul 1: nu-mi iau bemveu. Șansele au crescut cu 50% să nu fiu oprit niciodată de gabori. Yaris. Logan. Fabia. Octavia.

Pasul 2: nu circul cu muzica blană prin oraș.

Pasul 3: nu circul prost prin oraș. Nu zic că am trecut pe lângă ele azi, dar am trecut pe lângă ele. Dacă nu le filau pentru ceva, le-au oprit pentru că nu știau a conduce.

Atât. Pana mea, toți ăștia care sunt prinși cu droguri sunt în mașini mult prea scumpe, cu muzica blană, conducând cât mai haotic. Pare a fi un tipar. Vă duc eu transportul de la Constanța la Oradea în siguranță, fără probleme, cu Prado. Îl las nespălat 2 săptămâni, arunc în portbagaj chestii de offroad, jegoase, amestecate cu chestii de camping. Nu se va uita nici dracu la mine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

58 comentarii

 1. Poți să le cari tu și cu bicicleta sau cu căruța cu cai fiindcă nu contează. Singura condiție pe care trebui să o îndeplinești este să nu te știe miliția că te ocupi cu așa ceva. Să fim serioși, ăștia „sunt prinși” fiindcă se dă ordin să fie prinși. Nu e ca și cum s-au apucat fix ieri de așa ceva și azi, întâmplător, la un control „de rutină”, i-au prins. Astea sunt pentru presă. Cred că prea s-au înmulțit cazurile și mai trebuie răriți un pic.

  Comentariu apreciat.3246
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 30164
  • Mirel: Tu te gandesti la conspiratii. Noi ne gandim la militieni care l-au oprit acum 3 ani si i-au zis ca nu face chiar asa ce vrea el in zona lor.

   Si cand vine ordinul de prins cate ceva, il salta pe ala mai gușter dintre toți plătitorii de taxa de protecție.

   Comentariu apreciat.1226
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 1376
  • Da bai Mirele, 7 milioane de morti e nimica toata.

   Indecis. Tu ce zici?2311
  • Documentar – The wire

   263
  • Mirel, inlocuieste traficant de droguri cu cersator, parcagiu sau baiat care vinde banane din cutie pe trotuar. Pe aia ii vezi oricand pe strada. In principiu ce fac e ilegal, de ce nu ii strange politia? Simplu, pentru ca bataia de cap e prea mare, pentru ca cotizeaza si pentru ca o data saltati ei (sau altii in locul lor) apar imediat.

   Comentariu apreciat.393
  • Mirel este exemplul clasic de om care trăiește într-o bulă unde totul e corect și se face ca la carte. El nu crede în corupția poliției, nu a auzit de party-urile cu interlopi și șefi de poliție și politicieni, nu cunoaște traseul unui gram de droguri de la producător la consumator decât din filme etc.
   Iar când pui semnul egal între tâmpeniile alea de conspirații despre pandemie și vaccin și pământ plat și realitatea coruptă în care trăim zi de zi….. Bănene!! Ieși din bulă!

   Comentariu apreciat.506
  • @Mirel

   Păi dacă te pricepi, spune-ne tu cum stă treaba. Adică, de ce e țara plină de droguri și – implicit – de dealeri mari, mari traficanți, dealeri mari, dealeri de cartier și mulțti, foarte mulți, prea mulți consumatori. Dintre toți ăștia, doar niște prăpădiți de consumatori sunt prinși din când în când, dar nu prea des. De multe ori aflăm despre unii dintre ei care mai crapă sau care fac vreo crimă sau dau cu mașina peste cineva. Când se întâmplă ceva dramatic, cu expunere publică, mai saltă niște dealeri de cartier, un farmacist, ceva minor, Operațiunea Hidra, Himera, ce mai, poliția e fiartă pe mitologie, ochii lui Argus, nu alta.După un timp se așterne iar tăcerea în Infern. O dată la 10 ani se mai face câte o captură mare. Între timp, festivalurile colcăie de droguri. Mai mult droguri decât muzică. Voi vă plângeți că drug-testele dau erori. Copiii se droghează în veceuri la școală, mai au un pic și ajung s-o facă în curtea școlii, așa cum s-a întâmplat cu fumatul. Când eram eu în liceu, profesorii afumau cancelaria, iar noi fumam pe ascuns în toalete. Acum, copiii fumează în curte și în fața liceului, iar profesorii nu mai afumă cancelaria, pentru că nu mai au voie. Dar, revenind la droguri și poliție, tu cum îți explici cele de mai sus? Că nu cred că Poliția Română e incompetentă, nuuuu, doar i-am văzut în pandemie cu ce profesionalism cercetau virgulele din declarația de ieșit pe stradă.

   Comentariu apreciat.383
  • @Johnnyfer
   „Mirel este exemplul clasic de om care trăiește într-o bulă unde totul e corect și se face ca la carte. El nu crede în corupția poliției, nu a auzit de party-urile cu interlopi și șefi de poliție și politicieni”

   Faptul ca unii polițiști sunt corupți nu înseamnă că TOTI polițiștii sunt corupți.
   Eu cred ca unii oameni fac infractiuni, inclusiv unii polițiști fac infractiuni, dar nu cred ca TOTI oamenii sau TOTI polițiștii fac infractiuni.
   Asta este un aspect.

   Al doilea aspect este ca generalizările nu fac bine – hai sa vorbim concret câți polițiști sunt corupți, adică în ultimii 10 ani câți au fost cercetați, arestați ori condamnați pentru corupție, raportat la nr total de polițiști – pentru ca nr asta este extrem de mic.
   Dar acest nr. de polițiști cercetați ori condamnati este un indicator obiectiv care ne spune cum sta situația.
   Sunt convins insa ca nici măcar nu ai cautat și nici nu te interesează datele pentru ca „stii” cum sta treaba și anume ca toți polițiștii sunt corupți iar datele nu reflectă realitatea.

   Și cam asta este esența credintei intr-o conspirație
   – oameni care cred ca „stiu” adevărul, chiar dacă datele oficiale spun altceva.

   Referitor la faptul ca „nu cunoaște traseul unui gram de droguri de la producător la consumator decât din filme etc.”
   Chiar nu cunosc acest traseu al drogurilor.
   Dar dacă tu îl cunoști din viata reala de ce nu faci o reclamație la politie sa fie prinsi traficanții ??

   Și nu îmi spune ca nu faci reclamația pentru ca polițiștii deja „stiu” dar nu fac nimic.

   Indecis. Tu ce zici?1029
  • @Sorin P
   Sunt prinși tot felul de traficanți de droguri.
   Ieri de ex. au fost prinși unii care aveau curca 1,4 TONE de Cannabis.
   Și periodic sunt capturi mari.
   Dar voi nu le vedeți.
   Pentru ca probabil ar distruge ideea unei conspirații între polițiști, procurori și traficanți

   https://mesagerulneamt.ro/2023/10/droguri-de-10-000-000-lei-la-balusesti-proprietarul-culturii-a-fost-pradat-de-localnici-inainte-de-procurorii-diicot/

   819
  • @Mirel

   Sloganul extins: „Siguranță și încredere pentru traficanți”

   Date oficiale: România reciclează 55% din deșeurile colectate. Ha-ha. Tu ne spui că datele oficiale arată că puțini polițiști se țin de nasoale. Mhm.

   Oamenii îți spun că sunt mai multe entități implicate în lanțul de distribuție, eventual că există impuls din poliție, iar tu îi întrebi de ce nu fac sesizare la poliție. Big brain time.

   „Și nu îmi spune ca nu faci reclamația pentru ca polițiștii deja „stiu” dar nu fac nimic”
   Cineva a sunat la poliție să reclame faptul că la el pe stradă sunt mulți parcangii și că uneori devin chiar agresivi. Răspuns poliție: „Așa…și?! […] nu există parcangii dom-le”.

   144
  • Nu e vorba de conspirații. Dacă te întâlnești cu diverse situații, realizezi că e destul de gravă situația. Și că datele alea oficiale nu reflectă realitatea. Dacă nu, atunci poți să te bucuri gen „heiii au capturat un kg”.

   103
  • @Mirel, nu era mai simplu să zici că faci parte din MAI si că te-a trimis sindicatul nu’ș cum pana mea îi zice (ăia de pe Facebook cu glumele simpatice și filmulețele cu pisici salvate și jandarmi cântând) să aperi instituția?
   Auzi la el, să nu generalizăm! Când se vede cu ochiul liber peste tot că poliția nu-și face treaba, că nu sunt pe străzi, că se trag de șireturi cu tot felul de mafioți, când orașele și cartierele sunt stăpânite PE FAȚĂ de clanuri cu polițiști în subordine, când sunt sifonate date despre martori și reclamanți, când peste tot e junglă și nimănui nu-i mai e frică de nimic, tu vii să-mi spui să nu generalizez fiindcă, din 1000 de polițiști doi sau trei s-au trezit că-i dă cinstea și datoria afară din casă? Știi unde sunt alea 1.4 tone de canabis și restul capturilor mari de care zici? Pe stradă, naivule, date traficanților fix de către cei care le-au capturat!

   165
  • @Mirel Explică-mi două situații te rog:
   – o amică lucrează la un salon de cosmetice in centru, zona de case, pe lângă blv Dacia. Sunt exasperați ca in zonă se vând droguri și aia se injectează in fata salonului. Ultima data drogatul a făcut convulsii, a dat cu capul de ciment, baltă de sânge, seringa lângă el, cheamă smurd, poliție. Locul de distribuție e la câțiva metri, s-au făcut sesizari, nu se face nimic.
   – cand eram mic era un dealer in blocul vecin, a fost săltat de cateva ori, dar doar cateva luni, apoi se intorcea și vindea imediat, o data chiar si cu Sabbach la Poliția in acțiune i-au spart ușa ( a fost eveniment in anii 2000 să vedem blocul la tv), toți stiau ca vinde, tot cartierul, era trafic acolo tot timpul, știa inclusiv polițistul care stătea 2 etaje deasupra mea. Am plecat eu de acolo după 15 ani și nu se schimbase situația.
   Astea sunt exemple personale care mi-au format părerea in timp. Situațiile au durat ani și ani de zile, nu poți zice că așteptau să adune probe.

   201
  • eddie, pentru cazul doi tre' sa intrebi #justitiaPeCareOAparam

   12
  • @Eddie
   Nu am ce răspuns sa îți dau pentru ca nu stiu. Tu îmi spui niște situații punctuale la care este evident ca nu am de unde sa știu ce se întâmplă.
   Pentru ca nu am ce răspuns sa îți dau asta îți va întări ție convingerea ca ai dreptate.

   Este ca și cum as spune eu ca toate femeile sunt mai inalte decât bărbații.
   Tu ai spune ca nu este asa.
   Iar eu ti-as spune – explica atunci de ce nevasta mea și prietena ei sunt mai înalte decât mine.
   Tu nu ai ce sa explici – pentru ca este adevărat ca unele femei sunt mai înalte decât bărbați, dar NU TOATE femeile sunt mai inalte decât bărbații.
   Și fiecare va rămâne cu părerea lui.

   Dacă vrei o explicație generala, explicația nu este foarte complicată dar în mod real nu ești pregătit sa o accepți.
   Iar explicația în primul rand este ca sistemul judiciar nu sta chiar asa rău cum crede lumea.

   Adică lumea tipa ca nu sunt capturi mari de droguri – în primul rand România nu este Columbia, adica nu se produc
   aici mii de tone de droguri care trec asa pe sub nasul tuturor.
   Iar în al doilea rand periodic sunt capturi mari – chiar ieri au fost prinși unii cu 1,4 tone canabis.

   Apoi tot pe aici prin comentarii la alte articole citeam ca polițiștii își pierd timpul cu traficanții mărunți și sa ii prindă pe cei mari care aduc cu tonele.
   Uite ca i-au prins pe aia mari cu 1,4 tone dar acum sunt certați de ce nu ii prind și pe cei mici.

   Adică la modul general este o problema de perceptie, oamenii sunt nemulțumiți de poliție, indiferent ce ar face.
   Legat de asta a mai avut Vali niște articole și am pus linkuri cu articole cu probleme din Olanda, din Suedia etc.

   De ex în Suedia anul trecut au fost 391 atacuri armate și 62 de morți în astfel de atacuri.
   Cate atacuri armate am avut în România în acest an sau anul trecut ????

   Dacă ar fi 391 atacuri armate pe an în România ce ai mai.spune despre poliție??
   Dar despre poliția din Suedia ce părere ai ?
   Ca doar în septembrie anul acesta au fost 12 morți în atacuri armate

   48
  • @Mirel
   „Ieri de ex. au fost prinși unii care aveau curca 1,4 TONE de Cannabis.”

   Citește știrea și vei afla că au fost prinși din greșeală. Captura precedentă o adusese valurile mării. Dacă te duci în portul Constanța și iei la întâmplare zece containere, în cel puțin unul găsești droguri. Să mai amintim și faptul că unii polițiști fac ei înșiși trafic de droguri?

   42
  • @Mirel : Degeaba încerci să speli situația, ca nu merge. Interacționăm și noi cu poliția, vedem și noi ce se întâmplă.
   Cum a fost cu tonele alea de cocaină care se găseau pe plaje acum câțiva ani ? Au prins pe careva? Coincidența atunci nu a mers nici radarul. Cum a fost cu scanerele de TIR-uri care au stat nefolosite atâția ani?

   Sincer pana pe la 20-22 de ani aveam o părere foarte bună, dar singura interacțiune fusese când mi-am făcut buletinul. Apoi mi-am schimbat parerea ușor, ușor. Și nu e vorba doar de o persoană sau o secție, ci tot sistemul e putred.

   Cât despre Suedia, vezi câte infracțiuni sunt comise de suedezi „vechi” și cate de cei „noi”. Norocul nostru e ca nu prea vine lumea la noi.

   32
  • Suedezi get-beget:
   An ongoing gang conflict, between Foxtrot leader Rawa Majid and his former right-hand man Ismail Abdo, has resulted in a recent spate of violence particularly in Stockholm and Uppsala, targeting even relatives who are not themselves involved in gang crime – or in some cases killing the wrong target entirely.

   The conflict has already led to September being Sweden’s deadliest month in terms of fatal shootings since December 2019. Eleven people have been shot dead in September.

   10
  • @Vali please please pretty please Mirel plange dupa o insigna daia cu semnalizarea si threadul asta e o dovada mare de tot.

   00
 2. Asta pana te opreste la pont

  163
 3. Da’ tu fiind inmatriculat pe BV, nu e pacat sa nu fii oprit prin celelalte judete de pe traseu? Daca n-ai sapca rosie!? Io nu ma risc sa lucrez cu tine, treci prin prea multe judete pana ajungi la Oradea iar eu sunt hipertensiv.

  Comentariu apreciat.547
 4. De la prea mult Breaking Bad…

  Comentariu apreciat.444
 5. politistii, fiind lacomi, au luat spaga de la orice bombardier care se viseaza pablo escobar. sau i-au pastrat pentru recolta necesara operatiunii „noi muncim”.

  Comentariu apreciat.356
 6. Bandits 2001 Terry : Do you remember what I said about conspicuous behavior?
  Harvey : Keep it low profile…. What do you think of my boots?
  Terry : Very lifelike.

  144
 7. Pasul 0 – Nu gust marfa in timpul programului de lucru

  Comentariu apreciat.664
 8. Aia prinsi sunt opriti la pont. Nu te ajuta nici mama Yaris-ului daca te toarna careva. O data la nu stiu cat timp trebuie prins un papagal, sa nu para ca stau degeaba

  Comentariu apreciat.513
 9. De ce nu iau spaga si pe urma sa ii toarne colegilor?

  47
 10. Eh, duci tu transportul…..
  Îl duc milițienii…au fost dotați cu BMW uri…cu jirofar.
  Pe tine te-ar aresta pentru că faci concurență oferind servicii sub-standard. Altfel ajunge alba că zăpada la Oradea, în bemveu

  Comentariu apreciat.344
 11. Tu nu cunoști pericolele la care se expun oamenii ăștia.. dacă vine un dușman și îl lovesc intenționat în trafic, cu o Yaris, sunt morți!!

  Mașinile astea mai mari, tari și șmechere sunt pe post de zid de cetate, iar șansele să scape cu viață când un dușman intră cu mașina în ei sunt mult mai mari.

  Cum zice englezu’, toate „fac” sens.

  1011
  • Traficanții nu au yaris nici bmw. Touaregul este mașina traficantului cinstit. :) Nu te lasă în drum, fuge cu 265 km/h (225 limitat), este ca o cușcă în caz că ești atacat de revali (la noi nu prea este cazul).

   106
 12. Acum câteva zile în Iași l-au turnat pe unu cu o geantă mare de rafie în mașină, era un golf model vechi.

  155
 13. Traficant cu airsoft? Traficant, dar de bun-simț!
  Hai să îți spun eu cum fac băieții, sper să nu mă înjure. Touareg, ținută business, pe bancheta din spate un laptop în geantă, în rucsac 2-3 schimburi, politicos și cu disponibilitate când vameșii îți cer să le deschizi tot pentru control.
  Mergi legal, nu conduci obosit, nu fugi de poliție pe autostradă. Dacă nu ești agitat (folosești extraveral) nimeni nu te va controla amănunțit. Preferabil mașina să fie înmatriculată în Germania. Vei fi oprit mai puțin de polițiștii unguri, slovaci, cehi. Nu tranzitezi Austria. Nu transporți cantități industriale. Nu voi spune unde se pun drogurile în mașină pentru că nu-i frumos.

  Indecis. Tu ce zici?255
 14. cu octavia am fost oprit si amandat pentru viteza, pe ala cu x5 care m-a depasit pe linie continua nu.

  175
  • Si eu cu Fabia am fost oprit si amendat desi nu aveam viteza, iar pe unul cu Cayenne care a proape à lovit un politist pe trecerea de pientoni l-au lasat in pace.

   106
 15. La fel cum transporti si sirieni, cu transport diplomatic, sa nu te opreasca nimeni.

  114
 16. NOU
  #42

  The Mule.

  83
 17. Eu sunt curios ce ii face să caute după droguri in mașina. Fața șoferului?! Acum câțiva ani făceam mici reparații la o rudă și s-a rupt sacul de glet (cand sa il ridic s-a tăiat într-un colț de șpaclu). Asa ca iau frumos o pungă din aia zipper mare si o umplu cu glet, vreo 2 kg de praf alb. Ulterior m-am prins ca arată suspect punga, daca mă oprea poliția era haios…

  94
  • 1. tu conduci ca vita. muzică tare, nema semnalizare, ambalezi mașina aiurea, forjezi prin oraș.
   2. când te oprește, ești cu ochelarii la ochi, mega nervos. toți se mașină se foiesc.

  • am cumpărat într-o zi bicarbonat de sodiu vrac, să pun în litiera mâțului, într-o punguță d-aia mică, de sandvichuri, pe care am pus-o în poșetă.
   acasă am constatat că se crăpase ușor pe undeva, se infiltrase praful ăla inclusiv în banii din portofel. să mă fi văzut cum scuturam tot și ștergeam banii cu șervețele umede! :)

   94
  • @Zoso: Nu stiu cum e in Brașov, dar aici in Bucale a stat o mașină parcată fix, dar fix la 3 metri de singura intrare pietonală in secția de poliție, cel mai bun loc de parcare, nemișcată 6 luni cu un pakistanez in portbagaj. A mirosit îngrozitor acolo luni de zile și niciun polițist nu a avut curiozitatea să vada ce si cum, noroc cu ăștia de schimbă borduri că au mutat mașina și când au vazut ca curge zeamă au deschis portbagajul. 6 luni, o secție întreaga de poliție, niciun curios. Așa că am dubii ca ar fi mai curioși in trafic.

   165
 18. si mie mi-e greu sa cred ca politistii descopera droguri luand o masina aleatoriu la un control de rutina. cel mai probabil merg la pont, ori alti politisti care investigheaza cazuri din astea ori, cel mai probabil, alti traficanti ii dau in gat sau aia care vand drogurile nu isi platesc taxa de protectie (la politisti sau la alti mafioti), ca refuz sa cred ca politistii sunt competenti sau corecti.

  203
 19. Asta cu ai masina prea scumpa si atrage atentia poate functioneaza in alte locuri, dar la noi cu siguranta nu, ba din contra.
  In schimb ar fi mai ceva ca in breaking bad un traficant cu yaris 2008, eventual cu scaun de copil in spate :))

  53
 20. ca de obicei eu am întrebări… caz clasic și mizer – un dârlau de ăsta care dădea mai departe droagele este prins la comandă că vorba aia trebuie să dăm lături la presă… după ce dârlăul e băgat pe arest de ce nu merge nimeni din presă să-l întrebe „băi pulică, ia fă tu aici o listă cu gaborii cărora le dădeai șpagă să te lase să vinzi”. Ce am spus eu aici e la modul simplist și pueril însă cu nițică imaginație lista aia poate ieși la lumina tiparului.

  74
  • "de ce nu merge nimeni din presă să-l întrebe" – nu cred ca e posibil sa il accesezi chiar asa, dupa placul tau. Plus ca ala nu va vorbi mai mult decat trebuie. Daca ii se sugereaza ca a gasit pe jos sacosa cu prafuri, aia spune, altfel nu apuca prea multe zile. Nu cred ca sta singur/protejat/izolat de alti detinuti si daca cineva vrea sa ii transmita ceva, nu va fi o problema.
   Boinus: Vrei ca presa sa piarda finantarea statului?! Hai sa nu exageram cu anchetele astea, nu stii unde pot duce :D

   141
  • am mai zis eu pe aici idee de afacere (cu update acuma) – arest preventiv privat cu condiții decente de detenție (televizor în celulă) – va fi coadă!!!!

   22
 21. Aşa cum infractorii au oamenii lor prin Poliție, şi Poliția are oamenii ei infiltrați printre infractori. Sau pur şi simplu informatiri plătiți. De acolo probabil vin "ponturile". Unii sunt mici borfaşi sau cărăuşi ca să nu se prindă ăia cine toarnă iar din când în când pică o rețea mai mare dar asta înseamnă că o iei de la capăt cu infiltrarea, deci trebuie să merite efortul.

  44
 22. Poti sa fii si in tractor. Nu conteaza, toate masinile ce cara droguri, bani din droguri, etc sunt oprite la pont. E prin X, da in gat pe Y si Z ce sunt filati si opriti pe drum cu marfa. Nu conteaza ca ai BMW sau Logan.
  Si legat de paronul ala de firma de transport aruncat in aer in Arad. Gurile rele spun ca a fost mana politiei din judet care face legea acolo de ani buni. Politia se ocupa de trafic de stupefiante, de transporturi de emigranti, tigari, alcool, au conexiuni si in Ungaria si Serbia. Unii ar avea chiar si sere de iarba. Se ocupa si de chestii mai marunte gen supraincarcare de tiruri, masini manarite cu actele, gunoaie arse si alte cele.
  Sunt chiar curios cand o sa inceapa sa-i prinda si daca se adevereste.

  101
 23. Iesise acum multi ani un raport prin US sau ceva de genul asta despre Romania si zicea "crima organizata e asa de bine organizata in Romania incat aia nu e nevoie sa se impuste intre ei".

  Cred ca ai dreptate, dar pentru motivele gresite, cocalarii aia de care spui tu sunt "prinsi" si dati multimii ca au inceput sa deranjeze pe aia de sus nu ca atrag atentia agentilor din strada.

  41
 24. Are voie poliția sa perchezitioneze masina? sau are nevoie de mandat ?

  12

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube