Câte iPad-uri sunt în România?

Mergând pe urmele celor 300.000 vizitatori cu iOS, gsp vine in ajutor cu o cifră:

ipadDin 40.000 de tablete iPad cat sunt estimate ca navigheaza astazi in publicatiile online din Romania, din estimarile Gazetei Sporturilor, aproximativ 20.000 consuma site-urile din jurul nucleului gsp.ro, al Gazetei Online. (sursa)

Dat fiind restul cifrelor de acolo, inclin să cred că GSP iar a căzut în cap sau, dat fiind ce specimente umblă pe acolo, aşa sunt ei, proşti. Plus că GSP n-a mai văzut cum arată 100.000€ de pe vremea când erau Nambăr Uan SeReLe, adică de vreo 3 ani.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. Vizitatorul cu iPad presupun că preferă să se conecteze la net prin wifi, din diverse locuri unde se dă gratis. De fiecare dată are IP diferit, deci dacă intră pe gsp & co de 10 ori pe zi din locuri diferite, se contorizează ca 10 unici, nu?

  00
 2. iete-te bah, baba cand n-are ce face isi numara flocii :D

  00
 3. @The Fan, nu sunt ceva cookie-uri care sa nu te ia de pe fiecare IP ca user nou? Asta ar insemna ca nici un sistem de monitorizare al traficului sa nu fie corect

  00
 4. @Andrei M. wow si alea nu se sterg? Ia vezi tu ai optiunea asta la browser: Doresc să fie şterse cookie-urile şi alte date privind site-ul şi pluginul când închid browserul

  00
 5. NOU
  #5

  40.000 de ipaduri, inseamna ca tot romanu are unall

  00
 6. sunt mai multe

  00
 7. @The Fan, si eu ma conectez prin wifi si n-am iPad. Se refera la sistemul de operare:D. dudeee.

  00
 8. partea tragica pentru ei este ca mult trambitatul proiect online s-a dus naibii. au pierdut oameni de la sait si nici ailalti nu prea vor sa mai ramana cu salariile alea mizere, sport.ro ii bate constant si doar google adwords ii mai tine in viata.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile