Caţavencii apar miercuri sub umbrela Adevărul

"Caţavencii" e noul nume sub care va apărea vechea echipă din Academia Caţavencu, ne anunţă RV. Aceasta e echipa falimentatorilor fondatorilor revistei, a nu se confunda cu echipa care făcea ziarul până anul trecut, când au plecat şi au format Kamikaze, luându-l şi pe Mircea Toma cu ei.

academia-catavencu-ultimul-numar-fondatorii

Trupa condusă de Doru Buşcu a preferat să o ia de la capăt cu "Caţavencii" şi să lase brandul "Academia Caţavencu" gol, că nu puteau lucra în condiţiile alea, oricare ar fi fost ele, ceea ce e diferit faţă de ce au făcut ăia care le-au dat lovitura de moarte, pentru că…aşa zice Buşcu.

Şi hai să facem şi scenariul pe următorii doi ani: Buşcu va avansa în structurile Adevărul Holding, pentru că se pricepe la presă mai mult decât Peter Imre, revista va avea vânzări mediocre 2-3 ani şi se va închide. Redactorii deştepţi se vor băga în seamă în trust, fraierii vor rămâne pe drumuri, cu titlul  de "am lucrat cândva la caţavencu" în braţe.

ps: ah, da, dacă vă întrebaţi de imbecilul de zilele trecute, ei bine, sindromul se numeşte "bendeac": ştii că aşa e, dar nu te poti umili într-atât încât să recunoşti, aşa că apelezi la retorică gen românia mare, sperând să iasă ceva amuzant. iată şi ceva de de citit pentru cei 100 care au dat like mizeriei.

update: au un clip de prezentare mişto de tot, dar să îi spună cineva lui Iaru că A.C. are doar vreo 30.000 cititori, adică vreo 25% din cât are blogul pe care îl citiţi.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. nu e ca si cum laketii aia de la kamikaze ar fi niste valorosi…

 2. Kamikaze online mai traieste?

  00
 3. Tiberiu, ai dat link greşit.

  Phidas, la 5.000 exemplare pe săptămână, nu prea.

 4. mortu’ de la groapa nu-l mai intorci- proverb poplar romanesc

  00
 5. Cand s-au impartit in Kamikaze si in Academia Catavencu, anul trecut, mi-am zis: ce lovitura de marketing. Pai, eu cumparam Academia Catavencu 2,5 RON, a aparut Kamikaze, le-am luat pe amandoua, 5 RON (lovitura, un fel de-a spune, pentru impatimitii de citit presa scrisa…)…Este drept ca, probabil am fost o exceptie si este drept ca nu am putut sa sustin aceasta tentatie pe termen lung. Mai mult, au fost chiar doua editiii ale publicatiei, cu subiecte tratate identic…

  In fine, dupa asta vine si chestia cu vanzarea/cumpararea brandului. Brandul este proprietatea cuiva si am fost curios sa vad al cui este. Asa ca m-am uitat in Registrul Comertului si la niste cifre din bilant si am scris aici https://cazacioc.blogspot.com/2017/06/despre-galceava-din-jurul-brandului.html

  Ce este curios este asta: sa mentii si pentru viitor acelasi format al publicatiei (cu dl. Dinescu, care a avut 2 proiecte editoriale, interesante, dar esuate) in pierdere financiara de 2 ani, de parca brandul era piatra de gatul inecatului. Daca nu schimbi produsul, ori fuge brandul ori ramai cu el, ori fuge echipa si ramane brandul, ce naiba se schimba ? Toata gasca vesela nu intelege ca vremurile s-au schimbat, si odata cu ele oamenii, adica consumatorii. Totul este de o veselie infricosator de romaneasca….doar daca nu este vorba de o publicatie electorala si aici scenariul lui Zoso, trebuie ajustat: este suficient 1 an de implinire a profetiei…..dar ce este rau !? Cine are bani, face chef !!!

  00
 6. ma, din ce-mi amintesc, parca au dat faliment, n-au invins.

  00
 7. da’ nu’l vad pe PiticiGratis pe nicaieri. zic 😀

  00
 8. eu nu inteleg ceva. patrick de hillerin are cam 1.95, ceva de genul si pare inalt ca piticotii din jurul lui. I-a urcat pe ailalti pe ladite?

 9. Unii nu vor intelege decat prea tarziu ca in era tabletelor printul se duce definitiv pe pla….

  00
 10. asa au facut cu revista „Aventuri la pescuit”. au plecat oamenii care faceau intr-adevar revista si au reeditat-o sub numele de „Super pescar”. la un an de cand acele doua apar concomitent, ambele sunt praf (d.p.d.v. al articolelor) si pe duca…deh, blestemul trustului realitatea.

  00
 11. Deci acum Nic Sârb o să dea declaraţii pe la parchete pentru Patriciu nu pentru Vântu, nu? E o schimbare.

 12. @zoso @arhi ma scuzati am gresit, era alt link in clipboard….corectez: https://cazacioc.blogspot.com/2017/06/despre-galceava-din-jurul-brandului.html

  00
 13. cit de misto apare sov in header intre academia si catavencu 🙂

  00
 14. PAH nu zicea ca Dinescu e o mizerie de om ?

  Acum se duce sa pupe unde a scuipat ?

  Sincer, era o vreme cind credeam ca astia de la Catavencu au si ei ceva integritate, ma asteptam la altceva. De ceva vreme mi-e clar ca-s toti cu foamea de bani in git. Principiile ? Alea-s pt prosti.

  00
 15. niste penibili toti, si kamikazii, si catavencii si toti, luaiardracu de expirati. au terminat umorul acu vreo 5 ani, cand au aparut leasingurile la masini si ratele la case.
  prosti om fi de le-am cumpara revistele.
  asta v-o zice unu care in anii ’90 abia astepta ziua de miercuri.

  00
 16. o problemă, și a unora, și a altora, este numărul de angajaţi. 25-30 de oameni sînt prea mulți pentru a face o revistă de 24 de pagini. am zis 24 de pagini? cațavencu avea succes la 8 și 12 pagini, hai la 16. la 24 de pagini, un mihai radu are spaţiu să se exprime. dacă îşi cern mai bine conţinutul, dacă există o competiţie între ei să le intre textele în revistă, există şansa de a creşte calitatea. public selectiv mai există.

  00
 17. Bogdan, iei Kamikaze nu ca să te tăvăleşti pe jos de râs la fiecare rând, ci ca să aflii informaţii intr-un mod agreabil.
  Anume informaţii echilibrate, nu cele selectate pentru a promova agenda unui mafiot ca Vântu (acum Patriciu).

  00
 18. afli, na

  00
 19. Misto reclama, bravo lor ca au vazut-o la altii acum un an
  https://www.youtube.com/user/revistakamikaze#p/u/102/hf5CdmpEH4w

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube