câştigătorii concursului backitup

S-au decis. Comentatorii cu numarul 57, 67 si 81 sunt premiaţi.

ricardo a scris pe 4 Decembrie 2009, 9:19 pm

Hehe .. acu’ vreo 2 ani trebuia sa tin un seminar important la facultate cu tot felul de profesori invitati de la marile centre unviersitare din tara. Toate bune si frumoase, pana in ziua cu pricina. Cu aproximativ 3 ore inainte de seminarul propriu-zis, uitandu-ma peste prezentare pentru a face eventuale corecturi, se ia curentul intr-o parte a universitatii. Cand sa pornesc din nou laptopul surpriza: nu mai afisa nimic pe ecran .. era practic mort. Ulterior, am aflat ca se arse HDD’ul. Datele nu le-am mai putut recupera. Nu am avut nici copie de rezerva cu prezentarea (partea nasoala).
Ce a urmat .. nu mai conteaza.
Sfatul meu: Faceti-va backup la datele importante, pentru ca in unele cazuri va poate salva viata; in alte cazuri va poate schimba cursul firesc al vietii.

m0fo a scris pe 3 Decembrie 2009, 10:08 pm

Ce-am patit mai rau? Am patit saptamana trecuta. Am formatat tot dedicatul (aha, aveam dedicat) => pierdut vreo 10 site-uri destul de maricele. Acum nu ma costa decat 300 euro restaurarea back-up-ului. Si ca sa fie treaba treaba…chiar nu am nici cel mai mic back-up de la nici un site.

Silly me…

Liviu a scris pe 3 Decembrie 2009, 4:35 pm

dupa 6 luni de munca la proiectul de licenta din cadrul facultatii de constructii hdd-ul meu de atunci de 320Gb a crapat si am fost nevoit sa platesc 300 Euro pentru recuperarea datelor. ( Bafta la cei norocosi

La restul câte o sinceră strângere de mână. Câştigătorii vor fi contactaţi de firmă azi sau mâine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. „Only wimps use tape backups. Real men just upload their important stuff on FTP and let the rest of the world mirror it”
  Linus Torvalds

  00
 2. S-a luat curentul si bateria laptopului sau nu a mi tinut nicio secunda incat i-a crapat hardul? Come on… :))

  00
 3. 10x for the account.

  00
 4. haha, ce dobitoc e liviu ala a muncit 6 luni la proiectu de licenta cand se gasesc de cumparat pe toate drumurile cu 200 de para… nivelul de inteligenta al prostilor de pe aici…

  00
 5. easeus data recovery.

  am sters una sau doo partitii. pe una aveam cam tot ce era relevant. easeus le-a gasit si am recuperat tot.

  catati pe tpb si tineti kitul la indemana.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube