Carrefour are un nou site și o nouă aplicație de mobile

După succesul moderat reputat cu lansarea de anul trecut, Carrefour trece acum la nivelul următor: site-ul devine mai prietenos, iar aplicația de smartphone mai utilă.

Prima chestie: zona de rețete, în care sunt prezentate lista de ingrediente și modul de preparare, este nouă. Utilizatorul poate citi rețeta și poate adăuga ingredientele în lista de cumpărături cu un singur click.

Lista de cumpărături poate fi copiată din cont și trimisă pe WhatsApp, iar faptul ca se pot grupa ingredientele din lista pe departamente e absolut demențial.

 

carrefour

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Contul de pe MyCarrefour care il folosesti si in aplicatie, nu e valabil si pe Carrefour Online. Ma gandesc ca ar fi fost util sa ai acelasi cont in ambele platforme, nu doua conturi diferite.

  00
 2. Astept cu nerabdare ziua in care cei care conduc retelele de supermarketuri vor inceta sa se mai c@c3 pe ei si vor pune pe site lista completa de produse, cu preturi cu tot, ca sa stim de la inceput unde sa mergem la cumparaturi, stiind dinainte ca vom si gasi produsele acolo.

  De exemplu, in ziua de azi daca vrei sa cumperi Cola, energizant (sa zicem Wolf), iaurt grecesc, branza 0% trebuie sa treci cel putin prin 3 supermarketuri. Unii au rupt contractul cu Coca Cola, altii nu tin branza de la Prodlacta Brasov sau azi au dar maine nu mai au, Wolf gasesti doar la Kaufland iar ceilalalti nu au iaurt grecesc (sau au dar are gust amar, ca l-au tinut in soare).

  00
 3. Cat de tare ar fi sa ai un portal online care sa contina o lista completa a aplicatiilor puse la dispozitie de institutiile statului si de agentii economici. Pro tip de business :p
  Am vazut asa ceva in suedia.

  00
 4. Site-ul o fi rezultatul pitch-ului de acum câteva luni sau pitch-ul ăla era pentru altceva?

  00
 5. Imaginile produselor pot fi comprimate – până și cu un JPEGmini ieși cu 10 – 20kb mai puțin pe imagine fără să pierzi din calitate la dimensiunile acelea. În rest, totul fain frumos.

  00
 6. L-am vazut de joi.Mai aveau ceva bug-uri. De exemplu la cataloagele de produse nu afisau toate paginile.Oricum se misca mai bine decat varianta veche, e un pas inainte.

  00
 7. Lidl… bucataria Lidl… Lidl retete…

  00
 8. Aplicatie valabila doar in Google Play sau Apple Store.Intamplarea face ca eu sa am un Nokia cu Windows Phone……..

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube