Canalul de Știri – o televiziune nouă pe Youtube

Acum vreo 6 ani, Mihai Bătrîneanu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a ISP-iştilor şi proprietar la ROL.ro, spunea o tâmpenie sinistră, care într-o țară civilizată l-ar fi făcut să demisioneze din toate funcțiile și să se ascundă sub un pod.

Dar, pentru că suntem în România, asta nu s-a întâmplat, Pambuccian e și el viu și continuă să apară în viața publică și tot așa.

Mi-am adus aminte de ei când am văzut canalul ăsta de youtube. Oamenii iau înregistrări de la Digi24 și alte televiziuni, pun logoul lor peste ele și le urcă pe Youtube. Și fac asta de un an și ceva!!!

Practic, au găsit o metodă să aibă o televiziune fără camere video, studio-uri și angajați. Antreprenori români, ce să mai…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. Furaciune pe față. Este și vina televiziunilor că tolerează furtul…

  00
  • Pe ăștia e bine să-i lași să se lupte cu greul și când încep să iasă la suprafața să-i lovești direct în tâmpla. Nu îi omori trupul că se reîncarnează, îi omori voința!

   8 milioane de vizualizari? A făcut și el vreo 3-600 de euro. Acum uităte pe canal si dă-ți seama ce resurse și cât timp a irosit el ca să randeze clipurile. Nici măcar banii pe PC nu și i-a scos. cănd îi vor șterge peste o lună canalul se va gândi de două ori înainte să învestească timp intr-un rahat ilegal.

   00
  • după care mai face o schemă din asta, după care încă una. că 600€ sunt bani buni, mai buni decât să muncească la kfc.

  • Acum vreo 4 ani făceam auto buy / sell pe Steam Market. Castigam 3 centi la fiecare tranzacție. Am început cu un cont, am prins curaj, am investit în 5, apoi în 10, apoi în 30. Două ore zilnic.

   În primele două luni mi-am scos pe bucăti banii investiți, vreo 600 euro. Eram pe zero. A treia lună? 1000 euro, îi țin că vine winter sale. A patra lună? 2000 euro, îi țin și pe ăștia. A cincea lună? Aveam peste 5000 de euro „puși bine” când s-a întâmplat nefericitul eveniment. Înmulțit cu 2x pentru că eu luam jocul la 30% și îl vindeam la 60-70% din preț …

   Azi dacă îmi spui de chestii gri în care nu inveștești decât timp să crești te cam trimit la plimbare.

   00
 2. Stirea serii de 25 august a fost faptul ca a ars Palatul Episcopal din Oradea. Palat aflat la maxim 250 metri de sediul Digi.
  La ora incidentului A3 si realitatea aveau imagini live sau filmate cu telefonul de amatori iar digi transmitea o emisiune inregistrata.
  Cateodata, cand dormi in papuci, altii iti iau fata…

  00
 3. Pai watermark-ul ala crezi ca se pune singur boss?? E de munca si acolo…

  00
 4. NOU
  #14

  Să vezi ce fain o fi când or să înceapă alții să-i citeze ca sursă… :D

  00
 5. De ce oare Dragoș Pătraru nu s-a angajat la ăștia?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube