Campanii şi campanii

Mă uit, sunt atât de multe companii care încearcă să facă lucruri bune pe lumea asta, ca să spele din ruşinile din titlul “multinaţională”, încât atunci când auzi de câte o mizerie din asta, făcută de un tupeist jegos, mai că îţi vine să dai cu căciula de pământ.

Altfel…

Ultimul peisaj forestier intact din Europa

De 5 ani am reușit sa oprim prin diverse metode construcția însa succesul se apropie de sfârșit. S-a dat acordul de mediu si drujbele si basculantele pot apărea oricând.

Mai multe informații despre copac si concurs poți găsi in comunicatul de presa care este atașat acestui e-mail si publicat pe site-ul organziaţiei

Habitat for humanity

Habitat for humanity începe Big Build 11, un eveniment in care 250 de voluntari (din Irlanda de Nord si Romania) vor construi 10 case in 5 zile (3-7 octombrie) pentru 10 familii sărace din Bălţeşti, județul Prahova. L-am cunoscut pe Gabi Pascal, unul dintre cei care se ocupa de acest eveniment, mi-a povestit ce face şi am zis ca ideea merita sa fie cunoscuta mai bine si in online. Îmi place proiectul fiindcă are rezultate vizibile după 5 zile, pentru ca se muncește pe bune si fiindcă insista si pe legăturile care se stabilesc intre voluntari si proprietari.

 

Ghidul Sinucigaşului

Buna Zoso,

Nu ne cunoaștem însă doresc sa îţi semnalez următoarele două filmulețe amuzante:

Numai bine,

Rochii de închiriat

Fostul meu coleg Cosmin de la MPI şi-a deschis un magazin de rochii de inchiriat. www.smartbride.ro

Management local

Probabil le-aţi mai văzut şi prin alte părţi, Samsung  încearcă să bage oamenilor in cap ideea de management profesionist. Cine ştie, poate mai învață şi Fusu ceva.

https://www.youtube.com/watch?v=ZfalLzKDe-s

https://www.youtube.com/watch?v=K9v9tJOfZ2w

https://www.youtube.com/watch?v=xHNHEHKEafc&feature=related

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

4 comentarii

 1. “Ghidul” acela este un bun exemplu cum să dai cu mucii într-o idee de viral. Dincolo de lipsa de haz, cred că şi pentru oaia lui Becali deznodământul este clar din prima clipă. Nici nu mai merită să amintim de tehnica de filmare. Tehnică pe naiba, că nu-i nici una. I-au pus unuia camera în mână şi gata. Probabil apelarea la un student la artă cinematografică ar fi depăşit bugetul alocat “producţiei”.

  00
 2. Imi place la nebunie ideea cu rochiile de inchiriat. Sper din tot sufletul sa ii mearga treaba bine!!! Poate ne mai tii la curent cu evolutia business-ului. Mi se pare un exemplu pentru multi: a identificat o nevoie foarte simpla care nu e satisfacuta, pe o piata fara de sfarsit si a gasit o metoda de a satisface nevoia. Nu trebuie sa inventezi urmatorul Skype ca sa construiesti o afacere care sa iti asigure un trai confortabil. Well done si bafta!
  PS: categoria “biserici nunta” este priceless!

  00
 3. Apropo de campanii, fii atent ce cautau Fusu: Ucenic/a !

  00
 4. Jegosi de felul asta submineaza intreaga idee de societate civila. De-aia romanul, cand afla ca lucrezi intr-un ong intreaba: “aaa…voi sunteti din aia care inmatriculati masini vechi sau salvati delta/vama/cainii”?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.