campanie electorală subtilă

Mă întrebam la început de ce votez. Nu cu cine. Mi-a fost clar şi în seara asta că Orban este singurul care ştie ce vorbeşte. Sigur, nu poţi avea garanţia că ar şi aplica ceea ce spune. Dar măcar s-a chinuit să înveţe. Aşa că rămâne întrebarea: de ce votez, dacă favoriţi sunt doi tauri, Blaga şi Oprescu, fără legătură cu administraţia locală, cu problemele mele, cu cele ale oraşului…

Şoferul

Il voi vota la Primaria Generala  pe Ludovic Orban, la sectorul 2 pe Dragos Dinca, iar la consilieri PNL pe linie! Sa moara sondajele de ciuda!!!

Nenea Lars

Bine, ei rămân băieţi valabili în blogosferă, dar îi trecem la dosar ca "penelişti".

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Nici eu nu sunt pro-PNL, dar la un moment dat trebuie sa treci peste asta.
  Adica daca nu sunt gen Hacky, de exemplu, care este de-a dreptul fanatic, mi se pare normal sa ai o opinie si sa ti-o exprimi. Adica pot fi in continuare baieti de treaba, chiar daca au alta opinie politica :)

  00
 2. da, nenea lars imi explica doct ca ar trebui sa ma duc la vot. sa votez PNL? Taxa auto? Da, sa moara sondajele de ciuda. SI citoreniceanu cu tot cu ele

  00
 3. Eu tot zic ca era o idee buna daca aveam optiunea VETO pe liste.

  00
 4. votat oprescu :)

  00
 5. NOU
  #5

  Cel mai bun ar fi BLEAGA ORBANESCU

  00
 6. And my vote goes to…… Ludovic Orban & PNL

  00
 7. @alexandru: penelistii sunt simpatizanti pnl, aka partidul national al labagiilor.
  daca orban ar ramane in turul doi cu iliescu, poate doar atunci as putea sa il votez pe orban. am vazut ce poate sa faca (va ramane in istorie ca ministrul transporturilor care a construit 3km de autostrada), nu ma intereseaza ce recita. m-am saturat de gargara penelista de factura pesedista.

  00
 8. Ce dreq sunt aia “penalişti”?

  00
 9. Man, e campanie subtila ce fac eu ca zic pe fata cu cine votez, sau ce faci tu cu postul asta, ca nu am inteles exact? :D

  00
 10. @Lars: hai bre…

 11. pfuii! socialistul din mine se revolta! de data asta votez omu’, nu partidul. ca partidul care a bagat taxa auto nu vede de la mine nici un vot. :)

  00
 12. Eu am un motiv in principal ca sa nu il votez pe Orban ca om: faptul ca l-am vazut intr-un clip sustinand cauza taximetristilor si ceva de genul ca ar trebui sa colaboreze politia cu taximetristii sa le elibereze soseaua cand au nevoie. Adica nu e suficient ca taximetristi fac legea in Bucuresti, ca isi fac statiile de taxi in mijlocul intersectiilor, ca trec pe rosu, contrasens etc. fara jena, trebuie sa le mai si elibereze politia soseaua. Mai avea putin individul asta si propunea sa se doteze taxiurile cu girofare. Daca pana la faza asta imi era doar antipatic, dupa asta imi deau seama ca ar fi un adevarat pericol ca primar.
  Alte motive ar fi ca marea lui realizare ca ministru al transporturilor a fost un accident pe care a incercat sa il ascunda cu nerusinare.
  Si astea domn’ sofer fara sa ne referim la partid care e mai plin de bube ca un lepros in faza terminala.

  00
 13. nenea lars a fost transant de la inceput, doar el l-a scos la lumina pe baiatul ala de la pnl care vrea sa para agresiv da nu-i iese. cat despre soferul… si eu am sperat o vreme ca pnl e pnl, dar am renuntat.

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.