campanie de eradicare a gunoaielor

Buna ziua!
Un click dreapta cu mouse-ul pe attachment, selectare „Play with Media Player” si veti vedea ca Rosal Grup continua in forta si prin mijloace audio-video campania de eradicare a „gunoaielor” (altfel spus, educarea poplatiei Romaniei in spiritul pastrarii curateniei). Va atragem atentia asupra faptului ca serviciile de salubritate stradala consuma bani de la bugetul de stat. Mai putine gunoaie aruncate la intamplare pe strazi inseamna activitate de curatenie mai putin intensa si, implicit, costuri mai mici pentru primariile localitatilor tarii. Inseamna reorientarea de fonduri catre alte prioritati — drumuri, parcuri, canalizare etc. Contam pe complicitatea dumneavoastra! ‘Cititi’ si dati mai departe!

Pentru conformitate, cu stima,
Silviu Prigoana,
Presedinte Rosal Grup

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Ma jur ca nu puteau sa aleaga o voce mai proasta decat Oreste :(

  00
 2. Sa inteleg ca domnul Prigoana, obosit de zilele petrecute intre primarie si tribunal, s-a hotarat sa-si faca viata mai usoara si portofelul mai usor printr-o campanie de genul acesta?! Sau poate doreste sa aplice modelul american in care se „devalorizeaza” pentru a-si plati mai usor eventualele datorii de divort? Ceva sigur s-a intamplat de nu-si da seama de gunoiul carei tari se ocupa, cu toate ca in spot apare unu cu alura de parlamentar, dar o pun pe seama unei aluzii fine…

  In Romania TREBUIE DUS GUNOIUL!!!

  00
 3. Ala din masina seamana cu MM Stoica :)

  00
 4. Kind of funny :P Smells like trash but it’s funny.

 5. degeaba e reklama daca vocea e proasta. te ia somnul apoi sa te mai gandesti sa arunci la cos. :)))

  00
 6. lol … ce legaturi ai tu cu prigoana ? … si ca sa las o dedicatie pentru …(se stiu astia de la republica): „Te sparg! trebuia sa primesc eu asta inaintea lu zoso”

  00
 7. mie imi palce… nu ma atinge dar place…

  00
 8. genial :P

  00
 9. haha, totul a pornit de la faza aia cu „nu arunca gunoaie ca mananci bataie” (poza aia prezentata de Badea parca)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube