Căldura asta e mană curată pentru autoritățile locale

Prin țară sunt mii de indicatoare cu vopseaua decojită, unele cum îl vedeți pe cel din imagine, altele mult mai rău. Ceea ce se traduce prin contracte cu încredințare directă pentru revopsit indicatoare, pus indicatoare noi, pus triunghiuri din alea reflectorizante furate (le doresc moarte subită celor care le fură). Bani care pică bine acum, la alegeri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Intrebarea e ce plm faci cu ele? Le pui la caruta? Sunt satele pline de carute si e cerere mare?

  00
  • da, ba pe căruță, ba pe poartă.

  • Unele sunt din tabla de aluminiu. Se curata vopseaua de pe ele, sa nu se vad ce a fost si se da la fier vechi.

   00
  • Se arunca semnul pe un loc viran, se vinde teava la fier vechi, se cumpara bere la pet, se pun manele, se traieste viata!

   00
  • Făraj, tocător, lopată improvizată, tablă astupat găuri poarta, tablă astupat găuri mese, tablă astupat alte table, măsuță de cafea, măsuță pitici, poartă coteț găini, poartă coteț rațe, poartă coteț gâște, armră de mici dimensiuni, evantai, înlocuitor geam spart, acoperitor gaură podea mașină, tablou, suport televizor, decorațiune exterioară, decorațiune interioară, piesă lipsă accelerator particule, înlocuitor țiglă, înlocuitor fontă, înlocuitor burlan, înlocuitor acoperiș, înlocuitor portieră, piesă armură medievală, armă albă, armă neagră, etc.

   00
 2. Inundațiile, calamitățile, în general, că orice se reface/repară, se face în regim de urgență, cu încredințare directă

  00
 3. Dezinteresul si birocratia au ajuns intr-un asa hal incat nici macar pe astea la urgenta si cu dedicatie nu le mai pot face. Vin alegerile, trec alegerile, nu mai furati voi, lasati-ne pe noi. Fiecare vrea sa ciupeasca cate ceva si la final se ajunge sa nu se mai faca nimic.
  In Romania doar mortii au puterea magica de a misca lucrurile.

  00
 4. Daca asta ar fi singurul neajuns din tara asta ar fi plauzibila ideea ta. E foarte usor sa gaseasca oricare autoritate locala motiv de reinnoit ceva acolo.
  Plus de aia e mai rentabil sa cauti probleme ce se pot rezolva cu firme din anturajul consilierilor sau a primarului. Daca de ex in Baicoi nu e firma de reconditionat sau fabricat semne de circulatie de ce tu ca primar ai da banii unei firme de la Pitesti sau la Constanta cand ai putea face o reiinoire a sistemului de iluminat public cu firma fratului sotiei?

  00
 5. Pen’ca toate drumurile, pardon, toate ciubucurile merg la Draknea…

  00
 6. NOU
  #10

  Bai, dar stiti saracii aia care au casa pe DN-uri, ce fura balizele de constructie/delimitatoarele de evitare gropi/etc, si, si le pun la 2metri inainte de poarta lor de acces, 1m spre strada, ca intreaga coloana de masibi sa se alinieze spre ax, doar ca tu sa treci pe banda 1 crezand ca e …ba un capac canal cu probleme, ba o plomba noua, etc, ca el sa iasa cand vrea el?…cum sunt muistii astia din Mures, iesire spre Santana de Mures pe ambele parti….ca nu pot ei iesi sau intra in curtile lor.

  00
  • NOU
   #11

   Later edit… Sangiorz, spre Ernei…imi cer scuze de e vreo unul din Santana de a fost catalogat gresit. Astia cu minusuri…voi sunteti ma?

   00
  • In acea zona sunt semnele alea de cel putin 2 ani.
   Daca cunosti locul, stai pe banda a doua si le faci loc la aia care se grabesc pe prima banda, vad semnele brusc si trag din scurt de volan sa ti se bage in fata, ca daca ti se baga in spate le cad epoletii.
   Chiar, cui trebuie facuta sesizare acolo? CNAIR?

   00
 7. NOU
  #13

  Cu marcajele pe strazi cum mai stam?
  In Bucuresti nu exista.

  00
  • dar cu intersecțiile care au marcaje, dar de căcat, cum facem?
   13 septembrie x progresului, pe sensul spre genchea prima bandă este obligatoriu dreapta. De ce plm ai face dreapta acolo? valul masiv de mașini merge înainte și la stânga, iar cei care fac stânga blochează banda a treia, pentru că de ce să punem banda a treia obligatoriu stânga cu semafor separat, dă-i în plm.
   Podul de pe dâmbovița x splaiul independenței, sensul bulevardul eroilor, banda întâi se duce în trotuar.

   Dar cu semafoare absolut inutile ce facem? De ce au fost puse? A venit primaru și a pus semafoare și le-a dat drumul fără să aibe vreo utilitate și fără să fie sincronizate, pe calea victoriei sunt vreo 4, pe berzei/buzești încă vreo 4, semafoare la care efectiv stai și te uiți în pluă.

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile